Taylor Hayes Forrester

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Joe pisze:Brawo. Tylko, że w sytuacji w której przyjaciel nagle świruje, przywiązuje cię do schodów i macha ci płonącą kartką papieru przed twarzą, strach bierze górę i nawet "normalny " człowiek może wykonać taki odruch . Tym bardziej, kobieta, która niemal straciła życie przez niezrównoważoną psychicznie osobę i była już wcześniej porwana i więziona.
Skoro ktoś mnie więzi to się podpalam :?: Skoro nie mam szans aby się rozwiązać to bardziej zaogniam konflikt ( i to dosłownie ). Nikt o zdrowych zmysłach do baku z benzyną nie wrzuci płonącej zapałki. W naszym serialowym przypadku pani doktor ( która teoretycznie na emocjach się zna ) wytrącając Hectrowi podpaloną gezetę i tak by nic nie osiągneła. Ten jej kopniak był wyrazem jej pustki w głowie. Taylor ostatniego czasu w ogóle nie myśli. Najpierw coś czyni, a potem myśli. Niestety skutki jej postępowania są dość tragiczne dla otoczenia.
Pottermaniack pisze:Zarzuciłeś mi nieumiejętność czytania ze zrozumieniem, a sam o tym zapominasz: napisałem, że kopnęła Hectora, bo bała się ognia, nie jego.
Kopnęła Hectora , nie jego ( nie Hectora ) ::kwasny::
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Uważam, że Taylor była w wielkim stresie i dlatego kopnęła Hectora, próbowała się bronić. Nawet najlepszy psycholog w chwili zagrożenia nie myśsli całkiem jasno, choć powinien. Ja bym tutaj trochę Taylor bronił, choć oczywiste jest to, że miała zachować się całkowicie inaczej. To samo śmiało można zarzucić Hectorowi. Gdyby nie on, to Doc nie znalazłaby się w takiej sytuacji.
Awatar użytkownika
mailo

Post autor: mailo »

Adex-fan Brooke pisze:[Taylor sama mówi że zabiła Darlę jak i inni wokół niej, po co więc to wypieranie że nie zabiła? .
Adex to tak samo jak HT sama przyznała, ze jej operacje były nieudane i pozwała nawet chirurga do sądu, co jest chyba najwiekszym dowodem jej niezadowolenia, a jej fani będą dalej mówić "Nasza piękna pani doktor" i bronić jej wyglądu, dyskutować, chociaż pewne rzeczy są oczywiste na 1 rzut oka itp. Nie próbuj zrozumieć, ja już nie nadążam za ich tokiem myślenia:)
Awatar użytkownika
Joe

Post autor: Joe »

mailo pisze:
Adex-fan Brooke pisze:[Taylor sama mówi że zabiła Darlę jak i inni wokół niej, po co więc to wypieranie że nie zabiła? .
Adex to tak samo jak HT sama przyznała, ze jej operacje były nieudane i pozwała nawet chirurga do sądu, co jest chyba najwiekszym dowodem jej niezadowolenia, a jej fani będą dalej mówić "Nasza piękna pani doktor" i bronić jej wyglądu, dyskutować, chociaż pewne rzeczy są oczywiste na 1 rzut oka itp. Nie próbuj zrozumieć, ja już nie nadążam za ich tokiem myślenia:)
Po pierwsze: Taylor tak samo przyznała, że to był wypadek, wykrzyczała to nawet. Nie radzę się sugerować tym co czasami mówią postacie w tym serialu, bo można się przejechać.

Po drugie: czy ludzie którym podoba się HT z wyglądu mają mówić, że jest brzydka, bo ona podała do sądu chirurga plastycznego? To jest jakiś chory tok myślenia." Pewne rzeczy są oczywiste na 1. rzut oka", np. jakie? Co jest wg ciebie oczywiste, i kto niby o tym decyduje? Próbuję teraz zrozumieć twój tok myślenia i przyznam, że również za nim nie nadążam.
Awatar użytkownika
Pottermaniack

Post autor: Pottermaniack »

Każdy fan ma swój własny rozum i powinien pisać własne zdanie, a nie zgadzać się całkowicie ze swoją idolką. :roll: Hunter w ostatnich odcinkach bardzo mi się podoba, więc jeżeli ona mówi, że wygląda strasznie, to mam pisać tak samo? Albo gdy krzyczy, że jest morderczynią, choć ja mam inne zdanie?
I chyba "te rzeczy" tak oczywiste nie są, bo ja też nie wiem, o co ci chodzi. Co jest takie oczywiste?
A ostatnie zdanie zabrzmiało: nie staraj się zrozumieć idiotycznego toku rozumowania fanów Taylor, bo nie zrozumiesz.
Dawidek
Administrator

Czas na ankietę weekendową. Na tapecie Taylor i jej związki. Z kim wg Was powinna się związać dr Hayes Forrester. Wziąłem pod uwagę dwie postacie, z którymi miała coś przelotnego. Mam na myśli Erica - zrezygnowała z niego w imię przyjaźni ze Stephanie, i Nicka - skoro raz ich Brooke przyłapała. :P Jeśli kogoś pominąłem - to jest opcja, że powinna sobie innego faceta poszukać. :D Biorę pod uwagę aktualne odcinki. Głosowanie potrwa do poniedziałkowego popołudnia. Zachęcam do głosowania. :wink:
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Wybrałem opcję ,, innym facetem'' ,ponieważ uważam, że Taylor powinna być z księciem Omarem.
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

Fajna ankieta. :)

Najlepszą kandydaturą z przedstawionych wydaje mi się być Thorne - spokojny, ułożony, o dobrym sercu, w dodatku przystojny. W latach 90-tych jak był zakochany w Taylor, to nie chciałem, żeby byli razem (bo wolałem parę Tridge i akurat nie przepadałem za Thorne'm), ale teraz nie chcę widzieć Taylor ponownie u boku Ridge'a i ogólnie bardziej lubię Thorne'a niż dawniej. Myślę, że pasują do siebie wizualnie i są takimi bratnimi duszami, gdyby tylko nie ta tajemnica Taylor związana ze śmiercią Darli... :roll: Ale może Thorne zrozumie sytuację, jeśli się o niej dowie i wtedy nie widzę przeszkód dla tego związku. :wink:

A tak poza tym to kiedyś byłem wielkim fanem pary Pierce/Taylor, ale jako że Pierce już od dawna nie występuje, więc tak jakoś postanowiłem zagłosować na Thorne'a. :wink:
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Mikiks

Post autor: Mikiks »

Omar byłby najlepszy :D Zrobiłby dla niej wszystko, żyłaby sobie w luksusie, ogólnie wypas by miała.

Thorne, to jednak jest odrażające, że zabiła mu żonę, a teraz miałaby zająć jej miejsce. O Ally nie wspominając :shock:
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

A moim zdaniem Taylor powinna zostać sama.
Prawda jest taka, że ona koca tylko Ridge'a i z żadnym innym facetem nie będzie szczęśliwa tak, jakby tego chciała. A że on jej nie kocha, to niestety, ale nie powinna wiązać się z nikim innym. Niech lepiej zajmuje się dziećmi, jedna córka siedzi w Europie, nawet nie chce do domu przyjechać, druga ciągle pakuje się w jakieś kłopoty, z synem w ogóle nie wiadomo, co się dzieje...
Awatar użytkownika
Pottermaniack

Post autor: Pottermaniack »

Świetny wybrałeś temat na ankietę, Dawidku. :) Brawo.

Odpowiadając na pytanie, to chciałbym, żeby Taylor była z Ridge'em. Kocha tak naprawdę tylko jego, czego dowodem jest wiele lat wspólnego małżeństwa ( małżeństw ), trójka dzieci i nawet przezwisko "Doc". :P Aktualnie ich związek jest raczej niemożliwy, choć nigdy nic nie wiadomo w MNS, a Ridge już w przeszłości wybierał Taylor, a nie inne kobiety, o czym przypomina wciąż Brooke ( "zostawiłeś mnie dla Taylor!" ). :P
Aktualnie to Thorne, gdyby Taylor wyjawiła prawdę o wypadku Darli, to w 100% bym im kibicował.
Dawidek
Administrator

Jak ja mogłem zapomnieć o księciu Omarze. ::plask wczolo: Ankiety zmieniać już nie będę. :D Dzięki za pochwały.

Damians, polemizowałbym z Twoją opinią, że Ridge nie kocha Taylor. Przez wiele lat stanowili zgodne małżeństwo i widać było, że on ją kochał. Gdyby jej nie kochał, to bez wahania wybrałby Brooke, a ten ostatni cyrk z 24 godzinami z każą z nich, to chyba tez o czymś świadczy.
Osobiście wolałbym, żeby Tay się z nikim nie wiązała.
Awatar użytkownika
Damians

Dawidek pisze:Damians, polemizowałbym z Twoją opinią, że Ridge nie kocha Taylor. Przez wiele lat stanowili zgodne małżeństwo i widać było, że on ją kochał. Gdyby jej nie kochał, to bez wahania wybrałby Brooke, a ten ostatni cyrk z 24 godzinami z każą z nich, to chyba tez o czymś świadczy.
Oczywiście, że ją kocha, ale jak matkę swoich dzieci, nic więcej do niej nie czuje. Nie stanowili zgodnego małżeństwa, stanowili małżeństwo oparte na kłamstwach Taylor. Ale gdy tylko nadarzyła się okazja, to wskoczył do łóżka innej kobiecie - Morgan i zrobił jej dziecko ( a tak na marginesie za śmierć tego biednego dziecka odpowiedzialna jest Taylor, nie wolno o tym zapominać ).
A gdy Taylor zmartwychwstała, to Ridge był zagubiony i zmanipulowany, ale pod koniec dnia, kiedy kochał się z Brooke było jasne, że ją wybierze, bo to ją kocha, a Taylor to wspomnienie. Ale musiała zaatakować Stephanie, która teraz sama przyznaje, że miłości Brooke i Ridge'a nic nie pokona.
Dawidek pisze:Osobiście wolałbym, żeby Tay się z nikim nie wiązała.
Dawidku, tak samo jak Brooke, Ridge, Thorne czy Bridget :lol:
W Modzie nie ma samotności, każdy musi z kimś być :lol:
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Damians pisze: ten ostatni cyrk z 24 godzinami z każą z nich, to chyba tez o czymś świadczy.
Ale gdy tylko nadarzyła się okazja, to wskoczył do łóżka innej kobiecie - Morgan i zrobił jej dziecko
[/quote]

Zabrzmiało tak jakby Ridge podkochiwał się w Morgan i celowo zdradził Taylor. Dobrze wiesz, że Ridge nie był chętny aby zapłodnić Morgan, ale myślał, że Taylor się na to zgodziła i nawet go o to poprosiła w tym sfałszowanym mailu co to Morgan wysłała z jej komputera. :wink:
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Awatar użytkownika
Damians

B@r coś źle zacytowałeś, bo to słowa Dawidka, nie moje :wink:

A Ridge ma swój rozum i gdyby nie chciał, to by tego nie zrobił :wink:
ODPOWIEDZ