Harry Jackson

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
DeaconFan

Harry Jackson

Post autor: DeaconFan »

Minęło kilka dni od debiutu tej postaci, więc zakładam o nim temat. :wink:
Harry to młody przyjaciel Nick'a, a właściwie syn jego zmarłego przyjaciela. Wiele lat spędził podróżując po świecie na frachtowcu. Teraz mieszka na Shady Marlin. Jest on także nowym znajomym Phoebe z Insomnii. :wink:

Dziś zdążył także poznać Bridget i nakryć ją z Nick'iem w łóżku.
Dobre było jak delikatnie wypowiedział się na temat rodziny Forresterów, a na to Bridget, że oni są taką nietypową rodziną. :lol:
Awatar użytkownika
DeaconFan

Napiszcie coś o Harry'm w tym temacie, bo wątek innej nowej postaci - Shane'a szybko doczekał się dwóch stron. :P
Dla mnie jednak z dwóch nowych męskich bohaterów, ciekawszy i przystojniejszy wydaje się być Shane. Ale Harry za to jest sympatyczniejszy i wzbudza ogólnie sympatię. Teraz zakręcił się koło Phoebe. Myślę jednak, że raczej do siebie nie pasują. :roll:
Ma też mały udział w wątku Bridget/Nick/Brooke, więc może matka i córka się nim zainteresują. :mrgreen: Brooke lubi marynarzy.
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Tomala

Post autor: Tomala »

Nic dziwnego, że temat o Shane'ie się szybciej rozkręcił, bo i postać Shane'a się szybciej rozkręciła.
Harry jest sympatyczny, ale taki zwykły, mało barwna postać. I nie wiem czemu troszkę przypomina mi Nick'a ::kwasny::
Awatar użytkownika
DeaconFan

Tomala pisze:I nie wiem czemu troszkę przypomina mi Nick'a ::kwasny::
Mnie tak samo. A najbardziej rzucił mi się w oczy ten bałagan jaki panował na łodzi, kiedy Harry się tam pierwszy raz zjawił i którego to on był sprawcą. Jakoś mi się to skojarzyło z czasami trochę niechlujnym Nick'iem. :lol: No i on ogólnie nie jest zbyt przystosowany do życia w bogatym środowisku Beverly Hills, tak jak dawniej nie był Nick, bo dużą część życia spędził na morzu.
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Więc Harry to syn tego kolegi Nicka co zginął podczas tsunami gdy Nick się pojawił, fajnie że Nick ma z nim przyjacielski kontakt. Harry wydaje się fajny, aczkolwiek czegoś mu jakby brak.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
DeaconFan

Dzisiaj było dobre jak Hector wziął Harry'ego za Shane'a i zaczął mu ubliżać, ogólnie jednak widać, że Harry jest w porządku. :wink:
Phoebe jednak już zdążyła zapomnieć o randce z nim zajmując się (wg mnie bardziej atrakcyjniejszym) Shane'm. :zeby:
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Nie wiem czemu, ale wg mnie bardziej atrakcyjnym facetem byłby Harry, a nie Shane. Może z powodu, że on jest trochę bardziej poukładany, spokojniejszy. Mogą to być pozory. :mrgreen:
Awatar użytkownika
Tiril

Post autor: Tiril »

No własnie, przecież Harry wydaje się dużo lepszym człowiekiem niż Shane, spokojniejszym i porządnym. Ale Forresterom w du*ach się poprzewracało od kasy i luksusów i głównym kryterium atrakcyjności są ciagle zawirowania i problemy (kolejnym przykładem może być niedawny tekst Nietopera do Brooke o tym, że on jest lepszy od Nicka bo Nick jest "nuuuudny").
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Dawidek pisze:Nie wiem czemu, ale wg mnie bardziej atrakcyjnym facetem byłby Harry, a nie Shane. Może z powodu, że on jest trochę bardziej poukładany, spokojniejszy. Mogą to być pozory. :mrgreen:
Tzn. bardziej atrakcyjnym dla Ciebie. :wink:
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Awatar użytkownika
DeaconFan

Harry się rozkręca. :P Dzisiaj nie szczędził pięści na biednego Shane'a...
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Niby fajny a wkurzający bo za bardzo się wczuwa, w rzeczywistości Hector wcale nie powinien mu wierzyć bardziej niż Shane'owi bo przecież też go nie zna.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
DeaconFan

Harry już mnie nieco wkurza z tym troszczeniem się o Phoebe. Faktycznie to naciągane, że od razu, nie wiadomo właściwie czym, zdobył sobie zaufanie całej rodziny. Znowu rzucił się na Shane'a, ale tym razem on też nieźle oberwał. :P
grzegorz475

Post autor: grzegorz475 »

Harry trochę za bardzo troszczy się o Phoebe ale wcale mu się nie dziwie bo dziewczyna mu się podoba a ta go ignoruje choć Shane'a też zwodzi ale z drugiej strony jak sama stwierdziła jest coś w Shanie i boi dię żeby Shane nie zrezygnował z zeznań w sądzie. Shane nieźle przywalił Harremu któremu się należało bo nigdy nie może być sam z Phoebe bo zawsze ktoś musi pszeszkodzić. :mrgreen:
ODPOWIEDZ