Post autor: Mikiks »

Tkk_Bolly: W poniedziałek faktycznie niezła akcja, myślałem, że Philip w końcu zdzieli Vivian, ale ostatecznie tego nie zrobił :D

Oglądam z forum: http://favorite-moments.n...x.php?board=7.0 , wrzucają odcinki regularnie :)

mailto: nie ma ani Steve'a ani Kyli.
Moderator
Awatar użytkownika
Moderator

Post autor: DeaconFan »

mailo pisze:Czy gra tam moze jeszcze bohater z łatą na oku - Steve "Patch" Johnson i jego ukochana Kyla ? Wiem że przez tyle lat bohaterowie się zmieniaja ale moze jeszcze są:P
Aktor grający tego Steve'a gra obecnie od niedawna w Y&R syna Katherine - Tuckera. :)
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D

Post autor: MARCOWY KOT »

Co tam słychać w "dniach naszego życia"? Oglądałem kilka razy parę odcinków i muszę powiedzieć, że serial wywarł na mnie pozytywne wrażenie. Występuje tam dużo młodych i atrakcyjnych aktorów. Ciężko jest zacząć oglądać tak z rozbiegu bo trwają tam dość skomplikowane wątki w których ciężko jest się połapać. Może mógłby ktoś przybliżyć w skrócie fabułę ostatnich odcinków.

Post autor: Tkk_Bolly »

Teraz rodzina zjeżdża się na pogrzeb nestrorki rodu Alice. Około 15-stu bohaterów od dawna nie występujących w serialu wróciło na jaki czas do Salem. Kocie poczytaj sobie trochę moich postów z Mikikisem , bo jeden wątek tam jest opowiedziany w calości.
Choc nie oglądam , to wiem, że Vivian nadal mąci :twisted:
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie

Post autor: Liason-fanka »

No ja od wiekow juz nie ogladam Days, ale odcinki ze smiercia i pogrzebem sobie obejrzalam, zwlaszcza ze wrocila moja kochana Melissa Reeves :)

Post autor: Tkk_Bolly »

Wróciłem do oglądania Days :D

Tu najnowsze zdjęcie obsady.
Obrazek

I serial dostał kolejne dwa sezony i nie skończy się wczesniej niż we wrześniu 2013r. ::rad::
Liason pewnie wiesz, że Melissa Reeves wróciła na konrakt. Oglądasz?

A aktualnie ciekawie odnośnie mojej ulubione bohaterki babci Vivian,a tym razem wynajęła kryptę z sarkofagiem i zamierzała tam więzic aż do śmierci Maggie jej rywalkę o względy Victora. Niefortunie w trumie wylądowała sama Vivian i nikt nie chciał jej wypuścic, a wiedziało o tym sporo osób. Kiedy się uwolniła wróciła do swojego orginalnego planu i udawając, że nadal jest w sarkofagu umieściła tam Maggie.Kiedy Victor zoreintował się, że znknięcie Maggie jest spowodowane przez Vivian poszedł ją uratowac. Vivian rzuciła się na niego z nożem jdnak Brady zdołał ją powstrzymac. Maggie teraz nie chce znac Victora za to, że więził Vivian w sarkofagu,a Vivian wszystko ujdzie na słucho, bo nikt nie wniesie oskarżeń, bo sami by się wsypali

Polecam!
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie

Tkk_Bolly pisze: Liason pewnie wiesz, że Melissa Reeves wróciła na konrakt. Oglądasz?
Wiem, wiem i oczywiscie ogladam, choc na razie dosyc pobieznie i glownie sceny Melissy. W pozostalych watkach sie bardzo malo orientuje, ale mam nadzieje, ze jakos mi sie uda nadrobic zaleglosci jak w swieta bedzie troche wolnego :D

Post autor: Grisza »

DOOL odcinki są nawet fajne coś normalnego . Podoba mi się ich nowe promo super ! :)
Grisza :)

Ja mam ogromny sentyment do DOOL. Ogladalam te soapke jeszcze w latach 90-tych na brytyjskiej stacji, ktora mialam, wiec bardzo ciezko by mi bylo zupelnie przestac ogladac. Ale z racji tego, ze nie mam za duzo czasu, a ogladam juz w miare uwaznie GH, to w DOOL sledze tylko kilka wybranych watkow albo tak ogolnie co sie dzieje. Strasznie mnie cieszy powrot na stale Melissy Reeves, ale jako wielka fanke Jacka i Jennifer troche mi smutno patrzec jak sie rozwodza i jak zapewnie bedzie jakis nowy watek milosny dla Jennifer... No ale jakos przezyje :D

Post autor: Mareczek »

Nie mam zielonego pojęcia o tym serialu, ale świat obiegła dziś w nocy wiadomość, że do obsady dołączyła właśnie Ximena Duque - aktorka znana i ceniona w świecie latino. Jest megagwiazdą wytwórni Telemundo, sam oglądałem dwie telenowele z jej udziałem. Moim zdaniem to świetny zabieg, bo to nazwisko może przyciągnąć wielu nowych widzów. Chyba nawet ja skuszę się na pierwsze sceny z jej postacią, choć nigdy w życiu nie oglądałem tej soapki :D

http://michaelfairmansoaps.com/news/day ... 016/01/27/

Przy okazji, już zabieram się za pisanie listu do Ximeny. Bardzo chciałbym zdobyć jej autograf, a skoro zaczęła pracę w studiu NBC, to grzechem byłoby nie skorzystać. Trzymajcie kciuki ::chytry::

Post autor: Adex-fan Brooke »

Kiedyś leciało to na czeskiej Novie jako Tak de ćas czyli Tak mija czas :lol: Śmiesznie podkładali dubbing bo było słychać równocześnie oryginalne głosy! Serial jak to soap opera dzienna, byli tez aktorzy z Dynastii (Tracy i szofer Michael), po latach serial chyba stał się jak wszystkie nowoczesny, ale z tego co wiem miał niesamowite wątki fantastyczne jak jakieś podróże w czasie czy wyjścia z portretu czy jakieś diabelskie zamienianie się w inne osoby :lol:
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city

Post autor: mailo »

Kto rozpoznaje tego pana na początku? :lol: https://www.youtube.com/watch?v=m3zUnpLHaTk
Administrator
Administrator

Post autor: Dawidek »

Joseph Mascolo czyli "modowy" Massimo? Bez brody wygląda trochę dziwnie. :D

Post autor: mailo »

No właśnie:) w tym odcinku już bardziej podobny https://www.youtube.com/watch?v=kO813KEZzFk
Moderator
Awatar użytkownika
Moderator

Post autor: DeaconFan »

Joseph Mascolo grał w tej soapce jedną z najbardziej istotnych postaci, wielki czarny charakter - Stefano DiMera, który od swojego debiutu w 1982 roku zdołał zginąć i potem zmartwychwstać chyba aż 12 razy. :lol: :D

Na uwagę zasługuje scena jego chyba ostatecznej (trzynastej) śmierci (aktor zdecydował się na odejście z serialu z uwagi na swój pogarszający się stan zdrowia):

https://www.youtube.com/watch?v=VxGuw6rLxd4

Tutaj też lista wszystkich jego śmierci (w sekcji "Fake death timeline"): https://en.wikipedia.org/wiki/Stefano_DiMera
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
ODPOWIEDZ