Plebiscyty i konkursy
Wyniki już są! Zapraszamy do zapoznania się z nimi
To Wasz głos, także bez żadnych spekulacji proszę 
http://www.youtube.com/watch?v=YDZ5RrgNKz4
Jeśli w ciągu 7 dni otrzymasz e-maila nt. plebiscytu, jesteś zwycięzcą jednej z nagród, które przyznajemy losowym głosującym
Także sprawdzaj pocztę 
http://www.youtube.com/watch?v=YDZ5RrgNKz4
Jeśli w ciągu 7 dni otrzymasz e-maila nt. plebiscytu, jesteś zwycięzcą jednej z nagród, które przyznajemy losowym głosującym
Najlepsza para- Taylor&Ridge
Najlepsza scena- Zmartwychwstanie Taylor
Najlepszy wątek- Alkoholizm Taylor
Bardzo podobają mi się te wyniki!
Poza tym cieszy mnie wygrana Stephanie, Thomasa, Felicii i domku na plaży.

Najlepsza scena- Zmartwychwstanie Taylor
Najlepszy wątek- Alkoholizm Taylor
Bardzo podobają mi się te wyniki!
Poza tym cieszy mnie wygrana Stephanie, Thomasa, Felicii i domku na plaży.
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Łał nie sądziłem, że Brooke wygra w najważniejsze kategorii
Spodziewałem się innego wyniku 
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
- Pottermaniack
Taylor największą triumfatorką plebiscytu, trzy statuetki.
A w pozostałych dwóch, do których była nominowana, znalazła się w czołóce. Zdziwiła mnie najlepsza para, bo chodź głosowałem na Tridge, to spodziewałem się, że wygra Bridge, który jednak nie jest nawet w czołówce najlepszych par.
A co do organizacji konkursu, nie jestem zadowolony. Dużym minusem jest przesunięcie wyników z rocznicowego dnia 23 marca na wczoraj.
A co do organizacji konkursu, nie jestem zadowolony. Dużym minusem jest przesunięcie wyników z rocznicowego dnia 23 marca na wczoraj.
Gdybyś schował swoją zawiść do kieszeni i wykazał odrobinę obiektywizmu, to doczytałbyś, że ta para nawet nie była nominowana, w tym roku oni nie byli ze sobąPottermaniack pisze:Zdziwiła mnie najlepsza para, bo chodź głosowałem na Tridge, to spodziewałem się, że wygra Bridge, który jednak nie jest nawet w czołówce najlepszych par.
- Pottermaniack
Rzeczywiście nie ma, choć myślałem, że była. Mój błąd, przepraszam ( chyba patrzyłem na Brooke i Nicka ). A to zdanie o Bridge'u wyrażało tylko zdziwienie, że nie wygrała najpopularniejsza para serialu, żadnej złośliwości tutaj nie ma, czy naprawdę większość obecnych dyskusji na forum musi się kończyć złośliwościami?
I w sumie Ridge był w tym roku z Brooke.
I w sumie Ridge był w tym roku z Brooke.
No właśniePottermaniack pisze:czy naprawdę większość obecnych dyskusji na forum musi się kończyć złośliwościami?
Mam pytanie, ile osób oddało w konkursie swoje głosy
I co to za muzyke słyszymy w tle
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
-
Dawidek
- Administrator
Zobaczyłem prezentację i mam to samo pytanie co Robi - ile osób wzięło udział w zabawie? Druga sprawa - można było podać wyniki wszystkich nominowanych. I trzecia - to był plebiscyt obejmujący lata 2004-2006? Najistotniejsza wg mnie jest odpowiedź na pierwsze pytanie. Technicznie prezentacja została zrobiona wzorowo, poza jedną niewielką wpadką, o której była mowa wcześniej.
-
Dawidek
- Administrator
W oczekiwaniu na odpowiedź na poprzednio zadane pytania, zapraszam do kolejnej edycji "MnS Forum Awards", ponieważ od wczoraj na Jedynce oglądamy odcinki z 2007 roku. Zasady są podobne do tych, które obowiązywały w poprzednich dwóch edycjach, ale warto je przypomnieć.
Plebiscyt będzie składał się z dwóch etapów. W pierwszym etapie przedstawiacie na PW maksymalnie pięć typów w poniższych kategoriach.
Kategorie modowe:
najlepsza postać,
najlepszy aktor/aktorka,
najciekawszy wątek,
najciekawsza para,
największa porażka, (np. źle rozegrana scena, złe aktorstwo, fatalny wątek)
najprzystojniejszy/najpiękniejsza postać (nowa kategoria)
Kategorie "niemodowe""
najlepszy polski serial,
najlepszy zagraniczny serial,
najlepszy program rozrywkowy
W temacie PW podpisujecie "MnS FA". Możecie nie głosować w maksymalnie dwóch kategoriach. Na każde PW otrzymacie odpowiedź, będzie szansa na ewentualną korektę głosu, ale tylko jeśli nie zostaną spełnione warunki (np. za mało kategorii, za dużo typów). Ewentualne uwagi przedstawię na PW. Tak, jak poprzednio, głosy przeliczy też wiwi, po raz pierwszy ja wezmę udział w pierwszym etapie głosowania.
W drugim etapie,w głosowaniu ankietowym, będziecie mogli wybierać jedną spośród 5 opcji, które w pierwszym etapie otrzymają największą ilość punktów. Jeden głos - jeden punkt. Głosowanie w drugim etapie potrwa tydzień. W tym etapie pojawi się dodatkowa kategoria - najlepszy debiut.
W przypadku kategorii modowych, głosowanie dotyczy wątków, postaci z roku 2006 w USA. Proszę również nie łączyć dwóch wątków w jeden typ, jak to występowało w poprzednim głosowaniu. Na przykład "Zniknięcie Amber i Morgan" - to są dwa wątki, a nie jeden.
W przypadku kategorii "niemodowych" pod uwagę brane są produkcje, które były emitowane w polskich i polskojęzycznych telewizjach w okresie od około 20.9.2009 - 10.4.2010. Można wskazywać seriale animowane.
Po zakończeniu II etapu przedstawię zbiorcze wyniki głosowań w obu etapach. Do czasu ogłoszenia wyników, proszę nie reklamować poszczególnych typów, nie dyskutować na temat głosowania.
Na głosy w pierwszym etapie czekam do czwartku 15 kwietnia włącznie do północy
. Głos, który zostanie wysłany w piątek 16-go, nawet minutę po północy nie zostanie wzięty pod uwagę. Jeśli zajdą jakieś nieoczekiwane sytuacje, głosowanie może zostać przedłużone na Wasz wniosek.
W razie pytań i wątpliwości, proszę pisać w tym temacie.
Plebiscyt będzie składał się z dwóch etapów. W pierwszym etapie przedstawiacie na PW maksymalnie pięć typów w poniższych kategoriach.
Kategorie modowe:
najlepsza postać,
najlepszy aktor/aktorka,
najciekawszy wątek,
najciekawsza para,
największa porażka, (np. źle rozegrana scena, złe aktorstwo, fatalny wątek)
najprzystojniejszy/najpiękniejsza postać (nowa kategoria)
Kategorie "niemodowe""
najlepszy polski serial,
najlepszy zagraniczny serial,
najlepszy program rozrywkowy
W temacie PW podpisujecie "MnS FA". Możecie nie głosować w maksymalnie dwóch kategoriach. Na każde PW otrzymacie odpowiedź, będzie szansa na ewentualną korektę głosu, ale tylko jeśli nie zostaną spełnione warunki (np. za mało kategorii, za dużo typów). Ewentualne uwagi przedstawię na PW. Tak, jak poprzednio, głosy przeliczy też wiwi, po raz pierwszy ja wezmę udział w pierwszym etapie głosowania.
W drugim etapie,w głosowaniu ankietowym, będziecie mogli wybierać jedną spośród 5 opcji, które w pierwszym etapie otrzymają największą ilość punktów. Jeden głos - jeden punkt. Głosowanie w drugim etapie potrwa tydzień. W tym etapie pojawi się dodatkowa kategoria - najlepszy debiut.
W przypadku kategorii modowych, głosowanie dotyczy wątków, postaci z roku 2006 w USA. Proszę również nie łączyć dwóch wątków w jeden typ, jak to występowało w poprzednim głosowaniu. Na przykład "Zniknięcie Amber i Morgan" - to są dwa wątki, a nie jeden.
W przypadku kategorii "niemodowych" pod uwagę brane są produkcje, które były emitowane w polskich i polskojęzycznych telewizjach w okresie od około 20.9.2009 - 10.4.2010. Można wskazywać seriale animowane.
Po zakończeniu II etapu przedstawię zbiorcze wyniki głosowań w obu etapach. Do czasu ogłoszenia wyników, proszę nie reklamować poszczególnych typów, nie dyskutować na temat głosowania.
Na głosy w pierwszym etapie czekam do czwartku 15 kwietnia włącznie do północy
. Głos, który zostanie wysłany w piątek 16-go, nawet minutę po północy nie zostanie wzięty pod uwagę. Jeśli zajdą jakieś nieoczekiwane sytuacje, głosowanie może zostać przedłużone na Wasz wniosek.
W razie pytań i wątpliwości, proszę pisać w tym temacie.
-
Dawidek
- Administrator
W związku z żałobą narodową, wprowadzam niewielkie zmiayy w "MnS FA". Pierwszy etap - bez zmian, nadal czekam na Wasze głosy. Drugi etap rozpocznie się dopiero po zakończeniu żałoby i po uroczystościach pogrzebowych ofiar katastrofy, więc najprawdopodobniej od momentu zakończenia do rozpoczęcia drugiego etapu minie jeszcze kilka dni. Jedna z głosujących osób zadała pytanie, dotyczące polskich programów rozrywkowych, wyjaśniam, że można głosować na te, które są emitowane w polskiej lub polskojęzycznej telewizji, także te, które są zagraniczne i są tłumaczone na polski.
-
Gabra-Sheila