"MnS" w Polsce

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.

Gdzie oglądasz nowsze, niż na RedGO odcinki "MnS"?

Czas głosowania minął 2026-07-10, 22:30

na YouTube
2
14%
w serwisie streamingowym "B&B"
4
29%
gdzie indziej
3
21%
nigdzie, czekam na kontynuację w polskim serwisie lub telewizji
5
36%

Liczba głosów: 14
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

W tygodniu 15-19 marca "MnS" będzie emitowana w następujący sposób:

poniedziałek, wtorek, czwartek - dwa odcinki o 14.30 i 15.20,
środa 17.3. - jeden odcinek o 14.30,
piątek - 19.3. - nie będzie serialu.

Takie dane sa podawane między innymi przez TVP.

Tomala pisze:Dawidek, u mnie 1. odcinek też był początkowo w 16:9, ale jak to zobaczyłem to przełączyłem na dwójkę i z powrotem na jedynkę i było już 4:3. A wpadłem na to dlatego, że już od jakiegoś czasu mam taki problem na Cyfrze+. Tyle, że zazwyczaj w drugą stronę. Powinno być 16:9, a robi się 4:3 i wszystko jest rozciągnięte i muszę właśnie tak przełączać. Ale taki problem mam chyba tylko na TVP2, a wczoraj po raz 1. na TVP1.
Ja też to ostatnio zauważyłem, wcześniej myślałem, że to sprawka kanałów, ale okazuje się, że taki psikus urządza mi dekoder Strong. Takie coś występuje nie tylko na kanałach TVP, zauważyłem to też na Planete. W takim razie zwracam honor pracownikom TVP. :lol:
Awatar użytkownika
Marcus

Post autor: Marcus »

Pottermaniack pisze:
Marcus pisze: Czyli jak ktoś mieszka za granicą, to nie może oglądać odcinków na stronie TVP? A ja myślałem że w każdym miejscu na świecie tak samo można korzystać z internetu
Istnieją takie blokady, że rodzime programy i seriale można oglądać tylko na terenie kraju, który je produkuje, np. w USA telewizja ABC daje odcinki swoich seriali na swoją stronę, ale można je oglądać tylko na terenie Stanów.
fanka mns pisze: Konkretnie pisze tak : przepraszamy, ze względu na ograniczenia licencyjne materiał nie jest dostępny na terytorium Twojego kraju.
Kurcze, szkoda że tak robią. Ja w najbliższym czasie też prawdopodobnie emigruję z Polski i widzę, że to koniec z oglądaniem serialu jak tak :( chyba że gdzieś na torrentach udostępnią
Moje ulubione seriale: Moda na sukces, M jak miłość, Barwy szczęścia, Na dobre i na złe
Dawidek
Administrator

poniższe informacje pochodzą ze strony TVP:

Jutro "MnS:" będzie jednak normalnie, nie tak jak napisałem w SB. W ostatniej chwili TVP zmieniła program.
Jeśli się nic nie zmieni, to 2 kwietnia nie będzie "MnS".
We wtorek 6 kwietnia powinien być jeden odcinek o 15.20.
Dawidek
Administrator

Z programu dla prasy na stronie TVP wynika, że 4 maja kończy się "Bonanza". Na piątego maja zapowiadają bliżej nieokreślony "serial fabularny". Zamiast myśleć o nowym serialu, to TVP niech przesunie na 15.50 "MnS"! To by się wszystkim miłośnikom serialu spodobało.
Tomala

Post autor: Tomala »

A ja szczerze mówiąc przyzwyczaiłem się do nowej pory i nawet bardziej mi odpowiada. 1. odcinek sobie nagrywam, a na 2. zawsze jestem już w domu. Dzięki temu godzinę wcześniej zabieram się za lekcje i naukę, więc godzinę wcześniej jestem już z tym wyrobiony :)
Taki Owaki

Post autor: Taki Owaki »

Ja nie mogę się przyzwyczaić, większość odcinków emitowanych o nowej porze opuściłem. Lekcje kończę przeważnie po 15, więc pierwszy odcinek mi przepada, a na drugi ciężko zdążyć.
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

W tym tygodniu tak jak się spodziewaliśmy nie będzie MNS - przez cały tydzień będą emitować serial "Kolumbowie" :wink:
Dawidek
Administrator

Mareczku, skąd masz takie informacje? Podaj źródło. Bo na tvp.pl nie ma dosłownie żadnych informacji na ten temat.
Awatar użytkownika
Mareczek

Sprawdziłem w Telegazecie :lol: Takie proste, a jednak najbardziej skuteczne :wink:
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

W sumie nie wadzi mi jak w tym tygodniu nie będzie MNS, nadrobię inne rzeczy, poza tym jak mieliby nadawać wybrakowane to już lepiej niech cała numeracja przesunie się bez zamieszania o tydzień później i tak zaczęliśmy już rok 2007 więc podganiamy USA bardziej niż kiedyś. Jeszcze tylko żeby tak mogła wrócić stara godzina bo była o wiele lepsza.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Mareczek

I co była dziś MNS?
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

Nie, był serial "Kolumbowie". Podobno ma on 5 odcinków, więc pewnie nowy odcinek MnS będzie dopiero za tydzień w poniedziałek.
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Dawidek
Administrator

Jutro, 19 kwietnia nie będzie "Mody na sukces". Na jutro zaplanowane są uroczystości pogrzebowe Ryszarda Kaczorowskiego, ostatniego prezydenta RP na uchodźstwie. Czy będzie we wtorek, dowiemy się jutro. :roll:
Źródło: http://www.tvp.pl/prasa/programTVP1/p0419_1.txt
Awatar użytkownika
PetroPython

Post autor: PetroPython »

Dawidek pisze:Na jutro zaplanowane są uroczystości pogrzebowe Ryszarda Kaczorowskiego, ostatniego prezydenta RP na uchodźstwie.
To było o 16:00, cała godzina 15:00 była do dyspozycji, mogli spokojnie dwa odcinki wrzucić, ale zamiast tego w telegazecie było jakieś badziewie :? Co lepsze, były aż dwa odcinki Klanu i dwa odcinki Plebanii :lol: Ale dal mns czasu nigdy nie ma. W ogóle były dzisiaj odcinki, czy żałoba dla Mody na sukces potrwa jeszcze z tydzień :?:
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

PetroPython pisze:Co lepsze, były aż dwa odcinki Klanu i dwa odcinki Plebanii :lol: Ale dal mns czasu nigdy nie ma. W ogóle były dzisiaj odcinki, czy żałoba dla Mody na sukces potrwa jeszcze z tydzień :?:
Kiedy były dwa odcinki Klanu i Plebanii??

No właśnie było dzisiaj MNS, czy nie? Ja muszę nadrobić sprzed dwóch tygodni jeszcze...
ODPOWIEDZ