Majka

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

"Jutro" już minęło. :P
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Awatar użytkownika
mailo

Post autor: mailo »

Powiedzmy, ze w najblizszym czasie. Nie watpie , ze ty sam masz jej sporo fotek sadzac po avatarze:P Zamieszczaj.
Awatar użytkownika
B@r

Aleksandra
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazekObrazek
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Awatar użytkownika
mailo

Super fotki. Zamieszczaj więcej z serialu. Ogladaliście ostatnio? Była wystawa zdjęć autorstwa Majki. Konrad wyskoczył jak Filip z konopii i dał Michałowi po gębie:P
Piotr i Eliza wyraźnie maja sie ku sobie. Moze być ciekawy wątek (Klara dostanie ataku histerii:D)

ALEKSANDRA

Inteligencja, spryt, niewątpliwy urok i niezaprzeczalny seksapil - to jej główne atuty, które powodują, że z łatwością manipuluje mężczyznami. Szczególnie łatwo Michałem - swoim mężem. Uważa, nie ma takiej rzeczy, której nie można kupić. Co więcej wszystko można dostać za darmo, jeśli użyje się do tego odpowiedniej intrygi.

Miłość to dla niej archaiczne uczucie, które oczywiście ma sens tylko jeśli przynosi korzyści najlepiej konkretne i materialne. A dzieci? No cóż czego nie robi się dla spadku.

Prawdziwe szczęście dają jej piękne, drogie i szybkie samochody, kieliszek najlepszego koniaku, i … masaż stóp.

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
mailo

Spoiler - Czytaliscie, ze Michal bedzie mial wypadek? W odcinku emitowanym 16 marca, bedzie chcial (chyba po pijaku) wejsc do pokoju Majki przez okno, a gzyms sie pod nim zarwie i spadnie 8) )
Dodam jeszcze ze Majka jest w pierwszej dziesiatce najpopularniejszych seriali w Polsce (3.54 mln widzow)
Awatar użytkownika
B@r

Aktor go grający złamał nogę.
Awatar użytkownika
mailo

B@r pisze:Aktor go grający złamał nogę.
Tak zgadza się. To trochę szczęście w nieszczęściu, bo dzięki temu będzie fajna akcja:)
Awatar użytkownika
mailo

Jak wam sie podobały sceny w górach? Według mnie super plenery. Szkoda, że między Majka i Michałem jednak do niczego jeszcze nie doszło:P Intryga Olki też dobra, tylko smieszne było, ze akurat w jednym momencie zjawili się wszyscy pracownicy firmy (niby przez przypadek):)
Awatar użytkownika
mailo

Ostatnio w "Majce" podl ten teks, o którym pisano w internecie - "Żyję już tak długo na tym świecie, że jestem w stanie uwierzyć we wszystko, nawet w IQ Dody" :lol:
Tkk_Bolly

Post autor: Tkk_Bolly »

Dziś pod moą uczelnią Uek w Krakowie kręcili cały dzien Majki, byłem obczaic, ale dopiero się rozkładali, a szkoda całego dnia marnowac, aby zobaczyc jak kręcą kilka scen.
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Awatar użytkownika
mailo

17 maja w serialu "Majka" zobaczymy wyjątkowego gościa. W produkcji telewizji TVN wystąpi znana piosenkarka i autorka tekstów muzycznych, Kasia Cerekwicka, która swoimi przebojami wielokrotnie powalała "Na kolana" i nieustannie udowadniała, że "Potrafi kochać".

Piosenkarka na antenie radia RMF FM ogłosi konkurs na najlepszy tekst i muzykę do piosenki o miłości.

Majka (Joanna Osyda), słysząc tę informację wpadnie na genialny pomysł. Zachwycona wierszami Piotra (Jakub Bohosiewicz) i muzyką, w skrytości komponowaną przez Sabinę (Marta Ojrzyńska), zdecyduje się zgłosić ich twórczość i przedstawić jako duet. Oczywiście utrzyma wszystko w tajemnicy przed samymi zainteresowanymi.

Ich piosenka okaże się bezkonkurencyjna. Trafi na nową płytę Kasi Cerekwickiej i zacznie być grana przez wszystkie rozgłośnie radiowe.

Wtedy to Sabina i Piotr, ku wielkiemu zaskoczeniu, dowiedzą się, że brali udział w konkursie i odnieśli zwycięstwo.

Kilka dni później otrzymają zaproszenie na wspólny wywiad z piosenkarką i świętowanie uroczystej premiery utworu.

Autorką piosenki "Wszystko, czego chcę od Ciebie", premierowo wykorzystanej w serialu "Majka", jest Kasia Cerekwicka. Utwór ten promuje jej nową płytę "Fe-Male".
Ostatnio zmieniony 2010-04-29, 23:55 przez mailo, łącznie zmieniany 2 razy.
Awatar użytkownika
mailo

Wiem, że nikt nie oglada oprócz mnie chyba, ale ostatnio Majka urodziła :zeby: Ciekawe jak Olka sfałszowała wyniki badań na DNA przecież Michał dostal je prosto z laboratorium:/
Tkk_Bolly

Post autor: Tkk_Bolly »

Dziś aktorzy Majka grali w siatkówke na rynku. Poszedłem obczaic, ale serialu nie oglądam to i za bardzo ich nie znałem. Na pewno był Andrzej Deskur, bo go znam z JOŚ, Marietta Żukowska przez chwilę przemknęła i Tomek Ciachorowski był także do którego fanki stały w kolejce :wink: Ciekawe czy ktoś oprócz mnie zna go wyłącznie z roli w Złotopolskich :P
W sumie było ponad 10 aktorów , ale reszty nie kojarzyłem. Na pewno nie było Joanny Osydy.
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
ODPOWIEDZ