Świat według Bundych (Married... with Children)

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Kingsajz

Post autor: Kingsajz »

Dzięki za info. Hmm...moze jednak lepiej zeby nie robili tego po latach.
http://www.bb-magazinie.webpark.pl/
B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!!
Kacia

Post autor: Kacia »

ja tam tego filmu nie lubie
Ryan Lavery

Post autor: Ryan Lavery »

Ostatnio oglądałem ten odcinek z urodzinami Ala. Hmmm.... no fakt był zabawny, ale głupota blondyny i jej brachola nie śmieszy a wręcz przeraża.. :)
Awatar użytkownika
Kingsajz

Co ty chcesz pryszczaty Bud i tępa do granic możliwości Kelly rozbawiały mnie do łez!
B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!!
Awatar użytkownika
AdamST220

Post autor: AdamST220 »

Wczoraj był niezły odcinek.Bundy i Darcy nawzajem sobie utrudniali życie i byli dla siebie bardzo niemili np.podnoszenie domu Darcy'ch czy też wysyłanie rakiet balistycznych na dom Ala :mrgreen: Był niezły ubaw :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
Kingsajz

rakiety wymiatały!!! Smiechu warte!
Awatar użytkownika
AdamST220

Wczorajszy odcinek też był super,choć smutny,bo Al nie dostał tego Vipera RT/10 choć niewiele brakowało :cry: Od samego początku byłem pewien,że i tym razem będzie miał pecha i przekroczy milion mil swoim Dodgem,zanim szefostwo Daimler Chrysler zrobi reklamówkę ::kwasny:: Biedny Al tak się załamał,że po dziś dzień dalej jeździ po świecie swoim zdezelowanym Dodgem i próbuje po raz kolejny dojechać do miliona mil,aby dostać Żmiję.
Awatar użytkownika
Kingsajz

Raz pamiętam jeden odcinek, w którym Al miał farta, jednak to jeden z ponad 200.
Awatar użytkownika
AdamST220

Dziś wyszło na jaw,że Jefferson był kiedyś agentem specjalnym :mrgreen: Ale ubaw :lol: A teraz został lalusiem :)
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Ten serial ject cudowny. Żaden serial komediowy mnie tak nie bawi, jak rodzina Bundych. ::rad::
Wciągnął mnie ten serial ostatnio bardzo. Zaczęło się od tego, że akurat zazwyczaj mam ostatnio wolny czas przed 15 i ciągle się na niego natykałem w tv.
Który teraz sezon jest na Polsacie?
Tekst dzisiejszego odcinka: Peggy do Al'a.

- Ile piw wypiłeś?
- 10.
- To jeszcze sześciopak i będzie sex. :mrgreen:

Katey Sagal grała w Lost Helen? ::ke::
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Abec

Post autor: Abec »

Tak, to ona ;) I mam nadzieję, że jeszcze się pojawi :)
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle :) Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi :D
Awatar użytkownika
Tęczowy

Post autor: Tęczowy »

Ja też kocham ten serial :serce: A najczęściej śmieję się z przygłupiej Kelly ::loll::
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

B@r pisze:Ten serial ject cudowny. Żaden serial komediowy mnie tak nie bawi, jak rodzina Bundych. ::rad::
Wciągnął mnie ten serial ostatnio bardzo. Zaczęło się od tego, że akurat zazwyczaj mam ostatnio wolny czas przed 15 i ciągle się na niego natykałem w tv.
Który teraz sezon jest na Polsacie?
Tekst dzisiejszego odcinka: Peggy do Al'a.

- Ile piw wypiłeś?
- 10.
- To jeszcze sześciopak i będzie sex. :mrgreen:

Katey Sagal grała w Lost Helen? ::ke::
:) Oczywiście że cudowny!
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Polsat powtarza ten serial, pamiętam, jak leciał jakieś 10 lat temu, i wtedy on mi się podobał. Dzisiaj nie jest on dla mnie śmieszny, praktycznie wcale. I jeszcze ten lektor, momentami niewyraźnie mówi, co dodatkowo odbiera mi przyjemność oglądania tego serialu. Więc dziś w praktyce go nie oglądam. Jedymym pozytywnym akcentem w tym serialu jest czołówka i ta melodia, podoba mi się. A klan Bundych nie budzi u mnie żadnych emocji.
Abec

Post autor: Abec »

Frank Sinatra był wielki ;)

Mnie serial bardzo się podoba, bawi mnie tak jak dawniej. Lektor moim zdaniem bardzo wczuwa się w rolę i chce mówić jak Al - w szczególności akcentuje i czasem 'przejeżdza się' na samogłoskach ;) I to jest fajne :)
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle :) Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi :D
ODPOWIEDZ