Ashley Abbott

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Wiedziałem już dawno temu, że będzie taka postać, ale nie nigdy nie zagłębiłem się w spoilery dotyczące Ashley :P Po tylu odcinkach, które wyemitowała już TVP 1 mogę śmiało powiedzieć, że bardzo ją lubię :D To kobieta, która jest inna - jeszcze nie "sforresterowana" - taka odmiana potrzebna była w MNS ::ok::
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Też lubię Ashley, kolejna postać z "Y%R". Jest ona taka normalna, ale mogłaby pomyśleć w większym stopniu też o Abby, której nie za bardzo służą te przeprowadzki i zmiany otoczenia. Małe dziecko potrzebuje większej stabilizacji. Nie kwestionuję faktu, że Ashley jest dobrą matką, jej nie mogę jak na razie niczego zarzucić.
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

Lubię Ashley, fajna z niej kobieta i taka odmiana dla Ridge'a. Nie jest jednak jakąś szczególnie ciekawą postacią i jej wątek też nie jest porywający. W Y&R miała lepsze wątki. :wink:
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

Nikt nie wspomniał na forum, że praktycznie pożegnaliśmy Ashley? Nie było jej chyba przez parę miesięcy, wydawało się, że wyparowała, ale jednak zadzwoniła do Erica i poinformowała go, że wraca do Genoa City. No i od tej pory jej dalsze życie można śledzić w "Żarze Młodości" (oczywiście u nas już nieemitowanym :roll: ).
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

To przykre, bo jak wiadomo lubiłem Ashley :(
Ale fakt, w B&B była bardzo poniewierana i nie miała ciekawych wątków - jedank żal pozostanie :(
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Krzyżyk na drogę :) Może nie była najgorsza, ale jej miejsce jest w Y&R i dobrze że tam wróciła. Fajnie że była jej scena pożegnalna tak nagle (mimo, iż nic nie wnosiła do wątków), ale lepiej tak wiedzieć o pożegnaniu postaci niż jak znika bez słowa.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
ODPOWIEDZ