Post autor: Tęczowy »

A ja polecam fajną sesję, jaką przypadkiem zobaczyłem na pudlu.

http://www.pudelek.pl/artykul/26685/krw ... rue_blood/

Post autor: wiwi »

Okładkowe już widziałam, ale za to tu jest reszta zdjęć z wrześniowego wydania Rolling Stone. Niestety więcej zdjęć jak to z okładki nie ma, ale ciekawa jest 6. fotka ;)
- cześć chłopaczki, jak leci?
- dobrze
- dla kogo dobrze, dla tego dobrze
- dla kogo kogo, dla tego kogo...
- celna riposta :D

Post autor: Goku »

Sesja niezła, ale zdecydowanie za dużo photoshopa! Z tej strony, którą podała wiwi, najbardziej podoba mi się zdjęcie 3 :). Anna i Alexander super na nim wyglądają, tylko Stephen nie pasuje :P.

"I'm a fairy? How fucking lame!" ::loll::

Odcinek fajny. Było mało akcji, ale ogólnie mi się podobał, no i padło kilka fajnych tekstów(poza tym powyżej jeszcze m.in. gdy Jessica nawrzucała Arlene i oczywiście Pam: "Blah Blah, Vampire Emergency, Blah" :lol:).
Tańcząca Maryja mnie rozwaliła ::loll::.
Pocałunek Tary i Jasona! Wreszcie! :D Mam nadzieję, że Tara prędzej czy później wybaczy Jason'owi i będą razem. A Crystal niech spada na drzewo! Wkurza mnie ta żywa patologia.
Scena z Jessicą i Hoytem była świetna!
Fajna też była ta scena w której Jason wywalił Bill'a z domu! :twisted:
A Russellowi już kompletnie odbiło... :roll:

Post autor: kimberly1990 »

A mnie się odcinek podobał przede wszystkim za sceny pocałunków pray Sookie & Eric :serce: :: bow :: Co prawda już wcześniej Sookie śniła o Ericu, ale teraz w końcu coś się wydarzyło na jawie! :zeby:

Zauwżyliście, że ten typek (Tony), z którym był Russell, to Navid z 90210? :zeby:
Fajnie tu wyglądał, tak bardziej męsko 8) :zeby:

kimberly1990 pisze:Zauwżyliście, że ten typek (Tony), z którym był Russell, to Navid z 90210? :zeby:
A ta złodziejka z retrospekcji Sama to była Arielle Kebbel - Lexi z "The Vampire Diaries" :D. I w kolejnym serialu zabili ją po jednym odcinku :lol:.

Post autor: Pottermaniack »

Jestem po 1 sezonie "True Blood" i stwierdzam - ten serial jest genialny. :D

Podoba mi się sposób, w jaki zostały w nim przedstawione wampiry, czyli powrót do jego klasycznego wizerunku. Jest ostro, na sam początek seks Jasona z jego dziewczyną. :lol: Wampiry wyszły na zewnątrz, otrzymują nowe prawa, jednak i tak mają swoich przeciwników. I ten wątek walki międzyrasowej wydaje się być ciekawym w przyszłości.

Finał sezonu otworzył nowe wątki na następny, ciekawi mnie postać Maryanne i jej relacje z Samem oraz Tarą, Jason w antywampirzej sekcie, no i wątek córki Billa. :lol: Na stan dzisiejszy podobają mi się postaci: Sookie, Jason, Eric, Sam, Tara, Maryanne.

Pottermaniack, ja jestem jak na razie po 2 odcinku 2 sezonu i moim zdaniem - jak na razie - jest jeszcze ciekawiej niż w 1 sezonie. Jessica jest świetna :D
O jakiej córce Billa mówisz? Czyżbym coś pominął? :P Czy chodzi Ci o Jessicę?

Post autor: Pottermaniack »

O tę dziewczynę z finału 1 sezonu, którą przyprowadził Eric do Billa, powiedziała do niego "tato". Chociaż oczywiście, to mógł być tylko nic nie znaczący zwrot, ale mam nadzieję, że nie, bo córka Billa skomplikowała by bardzo akcję. :twisted:

Chodzi o Jessicę ;)

Tutaj jest jej blog, ale raczej dla tych co śledzą trzeci sezon ;) Oprócz tekstów są też jej videoblogi. Najlepszy jest ten z Pam ;) http://babyvamp-jessica.com/
- dobrze

W zeszłą sobotę Anna i Stephen wzięli ślub przy plaży w Malibu. Wśród gości byli również aktorzy i reżyser TB, a na weselu grała kapela serialowego Terry'ego :) I ślubu udzielił im też ktoś z ekipy serialu :) Tutaj jest kilka zdjęć gości: http://www.trueblood-online.com/cast-cr ... e-wedding/
- dobrze

3x11 taki spokojny moim zdaniem ::jezyk:: (choć promo na to nie wskazywało)

Kompltnie nie podoba mi się ostatnie zachowanie Sama i w ogóle te jego wszystkie "przygody" z Tarą ::kwasny::

Jason i Crystal też nudaaaa :ziewam: Nawet gdy wyszło na jaw, że jest panterołakiem (czy coś takiego ::loll:: cokolwiek to jest/znaczy ::cojest:: ) ::jezyk::

Za to ciekawy jest wątek Arlene ::ok:: Naprawdę interesuje mnie czy poroni przez te tajemnicze mikstury tej drugiej kelnereczki, czy też to zwykła lipa ::jezyk:: No i czy Terry się dowie ::chytry::

No i wątek główny ::krzyw:: Powiem tylko tyle: mam nadzieję, że Eric nie spłonie razem z Russellem ::ysz::

Eric jest zbyt ważną postacią, żeby spłonął ;) Wydaje mi się, że Arlene jednak urodzi to dziecko. Ubzdurała sobie, że jest ono wcieleniem zła i nikt jej nie próbuje tego wyperswadować... Odcinek był spokojny, ale było też kilka fajnych akcji, np. Pam, Bill i woda ze srebrem czy jazda samochodem Sookie i Billa i jej zakończenie ;)
- dobrze

Właśnie jestem po 2 sezonie i wbrew temu co mówiliście, podobał mi się on bardziej niż 1 :) Niby bardziej fantasy i w ogóle, ale ja lubię takie klimaty. Bardzo polubiłem Hoyt'a i Jessicę, dużo ich będzie w 3 sezonie?
Niestety 3 sezon będę mógł zobaczyć dopiero w październiku, bo póki co nie mam możliwości ściągania ani oglądania przez neta... :(

Jak Wam się podobał finał 3.sezonu?

Moim zdaniem - niestety bez rewelacji.
Dużo lepsze były finały poprzednich 2 serii ::ok::

Myślałam, że znowu ztobią jakiegoś potężnego cliffhanger'a, że aż nie będę mogła wytrzymać do następnych wakacji, a tu klops ::kwasny:: ::jezyk::
Niby jest - tajemnicze zniknięcie Sookie; ale czy było ono aż tak emocjonujące?Dla mnie nie.

Dużo bardziej interesują mnie np. te przywidzenia Laffayete'a ::krzyw::
I wątek dziecka Arlene :wink:

Ciekawi mnie też (bo nie do końca chyba zrozumiałam o co w tym chodziło) ta lalka/maskotka czy coś w tym stylu, leżąca na podłodze w nowym domu Hoyt'a i Jessiki.. Co to miało znaczyć? ::chytry::

WIELKI PLUS TEGO ODCINKA: ALCIDE :serce: :zeby:
Choć pojawił się tylko na chwilkę, to i tak warto było dla tego momentu wysiedzieć całe 50 min ^^ Mam nadzieję, że jeszcze go zaobczymy :D

Aha! No i Eric - nawet brudny wyglądał super 8) :zeby:
ODPOWIEDZ