Post autor: Damians »

A dzisiaj Plejadal donosi, że Korzeniowski wystąpi, czyli to raczej pewne.

Cały czas mam nadzieję, że Edyta jednak nie wystąpi. Rywalizacja z ludźmi, których tak nie dawno sama oceniała, czyli Niklińską, Deskurem, Kwaśnym czy Jachowskim będzie dla niej poniżeniem.

Z chęcią zboczę, jak radzi sobie Superniania i oczywiście Anna Kalata.
Awatar użytkownika
B@r
Awatar użytkownika

Post autor: B@r »

Maja Sablewska potwierdziła oficjalnie udział Edyty na swoim facebooku.
Dostaję wiele maili z pytaniami o Taniec z Gwiazdami, a wiec potwierdzam:
Już 5 września zobaczycie Edytę na parkiecie z jej tanecznym partnerem:)
Zapraszam przed telewizory...
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".

Ja pierXXXX :o
Tyle edycji się opierała, aż w końcu uległa. Oczywiście będę jej kibicował, ale uważam, że niepotrzebnie tam poszła.

Post autor: Tomala »

Cieszy mnie udział Edyty, chociaż ja nadal nie jestem przekonany, że na 100% ona wystąpi. A może to będzie tylko jednorazowy występ tak jak Danuta Stenka zatańczyła w jednym odcinku?
Reszta składu ogólnie słaba, ale ciekawi mnie Superniania.
Moderator
Awatar użytkownika
Moderator

Post autor: DeaconFan »

Z tych osób wymienionych przez "Fakt" to kojarzę oczywiście Gołotę, Pyrek, Korzeniowskiego, Górniak - i to w sumie są największe "gwiazdy". Ponadto znam i lubię Jachowskiego, Kazadi, Kwaśnego i Młynarczyka. Deskurowi, Stalińskiemu, Jaskółce, Niklińskiej nie daję większych szans. A jak poradzą sobie Superniania i Kalata to zobaczymy. :wink:

Generalnie, raczej dalej będę tylko od czasu do czasu zerkał na ten program.
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D

Pierwszy filmik z treningów - http://www.plejada.pl/3,36044,wideo,,19 ... tykul.html

Kalata wyrasta na moją faworytkę :D :mrgreen:

Post autor: Kitty »

Ooo, Gołota na parkiecie. To jest coś .:) Ciekawa jestem, jak wypadną jego taneczne wyczyny w porównaniu z dokonaniami Pudziana. :)

Post autor: Tkk_Bolly »

Chociaż nie wiem czy bede oglądał, ale w tej edycji znowu nałapali gwiazd w tym cztery megagwiazdy czyli Korzeniowski, Gołota, Górniak i Superniania. Morał z tego taki, że gwiazd do tańca nigdy nie zabraknie.
Będe kibicował Marii Niklińskiej, która myślę, że jednak będzie w końcówce stawki, ale w sumie tym lepiej, bo będą większe emocje :D
Mamy aż 4 gwiazdy z V edycji Joś! (+ Górniak piąta) Wtedy A. Deskur zajął 14. miejsce, M.Kwaśny 13. miejsce, Niklińska 7. miejsce, a M. Jachowski 2. miejsce.
Już teraz wiadomo, że będzie znowu damski finał Górniak z Supernianią. :P
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Moderator
Awatar użytkownika
Moderator

Post autor: DeaconFan »

Gołota - nie sądziłem, że wystąpi. Bardzo jestem ciekaw jak wypadnie. :D
Kalata - fajna babka :) , wcześniej jak szukałem jej fotek w Internecie to widziałem te sprzed "metamorfozy", więc pierwsze wrażenie nie było najlepsze.
Niklińska - pcha się ciągle do tych show, a aktorka z niej marna. Ale trzeba przyznać, że ma coś w sobie. :wink:
Jaskółka - też mi gwiazda, szybko odpadnie i Maserak tym razem daleko nie zajdzie. :P
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D

Dopiero teraz do mnie dotarło, ze TzG rusza już w tę niedzielę :shock:

W TT jest oficjalna prezentacja uczestników, Edyta wystąpiła na niej... w stroju sprzątaczki :lol:

Post autor: Tkk_Bolly »

Dziwne, że taka diva jak Edyta zgodziła się ubrac takie coś :roll: Najlepszą kreację ma Superniania :zeby: Program chyba wraca do formuły, że w początkowych odcinkach faceci rywalizują z facetami, a kobiety z kobietami, bo pierwszy odcinek trwa jedynie 2h, więc 14 par zatańczyc nie zdązy.Dziwne, bo w zapowiedzi odcinka nic nie ma, że kobiety wykonają wspólny taniec.
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie

OMG
Obrazek

I ona jest od niego wyższa :roll:

Post autor: PetroPython »

No tak, nie jest tajemnicą, że Edyta ma długie nogi, wiadomo że jest wyższa, Kliment to taki karzełek ::jezyk::

Post autor: kimberly1990 »

Wydaje mi się, że ta edycja może być całkiem fajna :wink:

Na pierwszy rzut oka, spoglądając na zdjęcia i biorąc pod uwagę osobowości itd., podobają mi się 2 pary: Marysia Niklińska i Tomek Barański oraz Patrycja Kazadi i Łukasz Czarnecki :serce: I pewnie tym parom będę kibicować :wink: Cieszy mnie też udział Andrzeja Młynarczyka - ciekawe jak sobie poradzi :D

Zdecydowanie odstraszają mnie Górniak i Gołota, ale postaram się jakoś to strawić ::jezyk:: :wink:

http://www.fakt.pl/Tanczaca-pani-minist ... 33960.html

Wywiad z Anną Kalatą, bardzo sympatyczna kobieta :lol: :mrgreen:

Ale tak sobie myślę, że nie chciałbym, żeby moja babcia tak wyglądała. Babcia ma być babcią, a nie laską :P
ODPOWIEDZ