Programy rozrywkowe
Właśnie przeczytałem twojego posta i jestem w szoku
. Kasia i Weronika(która wkurzała mnie za każdym razem jak przypadkowo trafiłem na jakiś fragment, ale za to była ładna) odpadły, a zostały jakieś dwie dziewczyny, które są tak charakterystyczne, że aż ich w ogóle nie kojarzę (
) i Paulina, która nawet nie umie mówić po angielsku
.
Tkk_Bolly, myślę, że Jane się popisuje i chciała udowodnić, że się nie poddaje
Ale masz rację - z punktu widzenia strategicznego to był błąd, ale dla widzów niezła frajda patrzeć jak stara chuda babinka pokonuje w konkursie siłowym wszystkich młodych napakowanych facetów
Pewnie głos od publiczności dostanie i ugra przynajmniej 100 000 $ 
Szkoda, że w tym tygodniu był odcinek podsumowujący, choć i tak lepszy taki z niepokazywanymi scenami niż to co było kiedyś
Holly ma niezłe pomysły, a włosy Dana są jeszcze bardziej obleśne niż Marty'ego 
Szkoda, że w tym tygodniu był odcinek podsumowujący, choć i tak lepszy taki z niepokazywanymi scenami niż to co było kiedyś
- cześć chłopaczki, jak leci?
- dobrze
- dla kogo dobrze, dla tego dobrze
- dla kogo kogo, dla tego kogo...
- celna riposta
- dobrze
- dla kogo dobrze, dla tego dobrze
- dla kogo kogo, dla tego kogo...
- celna riposta
Jak ktoś słusznie kiedyś spostrzegł Jane ma poprostu opóźnioną menopauzęwiwi pisze: Tkk_Bolly, myślę, że Jane się popisuje i chciała udowodnić, że się nie poddajeAle masz rację - z punktu widzenia strategicznego to był błąd, ale dla widzów niezła frajda patrzeć jak stara chuda babinka pokonuje w konkursie siłowym wszystkich młodych napakowanych facetów
Pewnie głos od publiczności dostanie i ugra przynajmniej 100 000 $
U Holly, choc jest prawie tak samo pokręcona jak Jane i NaOnka objawia się strategia mnie czy bardziej udolna ale podoba mi się to!A odcinka nawet jeszcze nie skończyłem, ciężko dobrnąc do końca kiedy pokazują praktycznie wszystko to co już widzieliśmy i straszą nas osoby, które już odpadły na początku, a cięzko było je zniesc przykładowo dwóch Jimmy'ichwiwi pisze:
Szkoda, że w tym tygodniu był odcinek podsumowujący, choć i tak lepszy taki z niepokazywanymi scenami niż to co było kiedyśHolly ma niezłe pomysły, a włosy Dana są jeszcze bardziej obleśne niż Marty'ego
![]()
Ale jeszcze raz podkreśle, choc to gruba osób co najmniej dziwnych i wydawałoby się nie mających pojęcia o Survivor to jednak brawa za wyrzucenie osób najmocniejszych nie tylko fizycznie, ale też strategicznie czyli Kelly B, Aliny, Eve i Brendy. Szkoda tylko , że to były moje faworytki
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Paulina to kolejny przykład syndromu Mirki z "Baru", Pauliny z "You Can Dance", Madzi z "Mam Talent" itp. Popłakała, ze jest z małej wioski, że jest "szarą myszką", ludziom pewnie zal się zrobiło. Z 2 strony była też ładna, ale właśnie Ania to była taką typową po wybiegu, to sie głupio nie uśmiechała (jak Paulina), lepiej sie prezentowała itp. A tej Oli to nawalili tyle makijażu, że jej się zmarszczki porobiły. Rzeczywiście nie wyglądała korzystnie. Ogólnie podobał mi się finał (tzn wszystkie zadania). Było na co popatrzećGoku pisze:Padłem ze śmiechu, gdy dowiedziałem się, że 'Polina' wygrała Tap Madl. I na co jej to, skoro i tak nie zna angielskiego i kariery nie zrobi?
Chociaż z drugiej strony Ola wyglądała w finale fatalnie i na pewno bym na nią nie zagłosował. Z tej trójki wygrać powinna Ania!
- kimberly1990
Mnie wynik "Top Model" kompletnie nie zadowala
Kibcowałam Oli - była najładniejsza, umiała chodzić po wybiegu, a jej fotki przeważnie wypadały najlepiej spośród wszystkich.
Ania też była niezła, ale moim zdaniem słabsza od Oli.
Za to Paulina przez cały program prześlizgiwała się z jednego odcinka do drugiego, biorąc wszystkich na litość - a to, że jest z małego miasteczka, a to, że jest biedna, a to nowu pokrzywdzona, bo ją rzucił chłopak etc.
Zamiast niej w finale powinna była wystąpić Kasia.
Sorry, ale dzieci z podstawówki umieją takie rzeczy
W jaki sposób ona skończyła szkołę, nie umiejąć słowa w j.obcym?
Kibcowałam Oli - była najładniejsza, umiała chodzić po wybiegu, a jej fotki przeważnie wypadały najlepiej spośród wszystkich.
Ania też była niezła, ale moim zdaniem słabsza od Oli.
Za to Paulina przez cały program prześlizgiwała się z jednego odcinka do drugiego, biorąc wszystkich na litość - a to, że jest z małego miasteczka, a to, że jest biedna, a to nowu pokrzywdzona, bo ją rzucił chłopak etc.
Zamiast niej w finale powinna była wystąpić Kasia.
Nie wiem, cy w jej przypadku to jest możliwe, skoro na pytanie "How old are you?", Paulina robi minę pt.:"WTF?!"Tomala pisze:Angielskiego zawsze można się nauczyć
Sorry, ale dzieci z podstawówki umieją takie rzeczy
No tez pamiętam ten motyw z "How old are you" i spytała sie chyba Kaśki wtedy co to znaczy. Może chodziła do zawodówki ? (tam ciagle jest rosyjski albo wcale). Albo miała niemiecki (?)kimberly1990 pisze:Nie wiem, cy w jej przypadku to jest możliwe, skoro na pytanie "How old are you?", Paulina robi minę pt.:"WTF?!"![]()
![]()
Sorry, ale dzieci z podstawówki umieją takie rzeczy![]()
A mi się to rozwiązanie podoba
. Poprzednie dwie jurorki siedzące na tym miejscu nie bardzo się na tańcu znały, Kinga prowadząc 5 poprzednich edycji zdobyła już jakieś doświadczenie, wiedzę na ten temat i może oceniać
. Ciekawe kto w takim razie poprowadzi program? Mam nadzieję, że nie przywiozą jakiejś polskiej nibygwiazdy z Ameryki pokroju Izy Miko
.
mailo pisze:Słyszeliscie ,że Mucha nie zasiądzie w jury You Can Dance, a nowa jurorka będzie.......Kinga Rusin ?
To będzie dziwne, oglądać ją w tym samym programie, ale w innej roli. Co prawda moim zdaniem nie była jakąś wyjątkową prowadzącą, ale już się przywyczaiłem. Liczyłem na to, że wróci Weronika Marczuk - Pazura.