Mołek chcą dać 300 tys., a i za tyle nie chce się rozebrać
Ogólnie Piotr Cyrwus jest fajnym człowiekiem, dobrze, że przypomniał nam, że ma jednak parę ról, drugoplanowych, czy nawet trzecio, ale jednak. I w 1990 roku został najlepszym aktorem I sama Alicja przy nim debiutowała, o tym nie wiedziałem
Glinka zresztą też sympatyczna, kibicuję jej w TzG.
Spodziewałem się, że ten odcinek z Ryśkiem i Glinką będzie lepszy. Rysiek był jak dla mnie nudny, a Glinka też inna niż się spodziewałem, tzn. taka bezpośrednia, ale to akurat fajne. Tyle, że jak była u Majewskiego to wydawał mi się inna.
Jutro u Kuby gośćmi Dorota Gardias i... Wojtek Olejniczak! Obejrzę ze względu na Wojtka. Ciekawie co tam powie.
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Jeśli Wojewódzki z Hołownią umówili się, że nie będą żartować ze spraw religii to im trochę nie wyszło Jakieś głupie pytania padały typu "Czy Jezus przyjąłby zaproszenie do programu Kuba Wojewódzki"> A Gessler ma na serio dziwny ten śmiech - jakby się zapowietrzyła.
Oglądaliście wczoraj Wojewódzkiego z E. Górniak i K.Bednarkiem? Nawet razem zaśpiewali:) Tak pomyślalem, że oni oboje byli faworytami w programach, w których brali udział i przegrali. Dobrze, że Edzia przyznała sie do botoksu w ustach. Jakby się wypierała, byłoby to komiczne.
Oglądałem, fajny odcinek. W ogóle mam wrażenie, że Edzia się trochę zmieniła, na lepsze. Nadal mnie czasem irytuje, jak było w TzG, ale wczoraj u Kuby ani razu.
Uwielbiam Kamila Bednarka za to jego wyluzowanie. Wszystko mu wisi
Czy obejrzeniu odcinka z Cezarym Pazurą, wybierzecie się do kina na jego film "Weekend"? Tak go zachwalał, że niby miała tam grać Paris Hilton, Alicja Bachleda-Curuś i Lady Gaga:D
Czytałem że ten film to dno i tak też się spodziewałem A kiedy nowe odcinki Kuby?
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Widział ktoś wczoraj Kubę z Dżoaną i Martą? Nawet fajny odcinek. A już za tydzień na kanapie zasiądzie Madox i Jolanta Fraszyńska!
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Ja oglądałem. Bardzo sympatyczne i seksowne dziewczyny:P Takich wyluzowanych gości chyba Wojewódzki nigdy nie miał. Typowe polskie "gwiazdy" i one to jak niebo i ziemia.
Bardzo fajny odcinek! Cieszę się, że Kuba często zaprasza gości z dużym dystansem do siebie. Dziewczyny świetne, pokazują niestety przepaść dzielącą polski szołbiznes i ten z zagranicy, inny styl bycia, nie było sztywności jeden z nielicznych polskich programów, które śledzę.