Klan
- Liason-fanka
- Liason-fanka
DziekiKitty pisze:Link do czołówki jest na poprzedniej stronie tego tematu, trzeci post od góry chyba.
A co do czolowki to jedyny plus chyba to to, ze wywalili wreszcie z niej seniorow... Ale gdzie pozostali bohaterowie????? Wprawdzie dosyc dawno nie ogladalam Klanu, ale jestem pewna, ze jest w serialu na stale wiecej bohaterow niz tylko dzieci seniorow i ich malzonkowie... Ech, nie popisala sie TVP...
Odcinek 2000 był... naprawdę dobry
Jak na Klan to naprawdę świetnie wyszedł, taki nowy, a jednocześnie dużo wspomnieć
I te zdjęcia przewijające się w tle za Elą i Krystyną
Dobrze, że Dorota wróciła

Jak na Klan to naprawdę świetnie wyszedł, taki nowy, a jednocześnie dużo wspomnieć
I te zdjęcia przewijające się w tle za Elą i Krystyną
Dobrze, że Dorota wróciła
Nie ma wszystkich dzieci - nie ma DorotySkisły pisze:Dlaczego są w niej tylko Lubiczowie(dzieci seniorów i małżonkowie?!)
- fandantego
Jest nowa czołówka jest słodko...
Napiszę tak: Nie jestem fanem tego tasiemca, nie uważam, że ma on cokolwiek co może mnie przyciągnąć, ale na Boga to jest ikona polskich tasiemców. Można powiedzieć śmiało, że Klan to pierwsza polska opera mydlana, serial codzienny etc. To po Klanie mieliśmy wysyp takich seriali jak "Na dobre i na złe", "Plebania", "M jak Miłość", "Samo życie", "Na Wspólnej" itd. Serial wciąż ma dużą oglądalność, wciąż jest popularny. Należy mu się CZOŁÓWKA a nie prezentacja w Power Poincie jak ktoś wyżej napisał. Ta czołówka jest fatalna pod każdym względem. Chyba jeszcze nie spotkałem się z opinią, że ten opening jest extra, super itd. P-O-R-A-Ż-K-A. Jest jedno wyjście - mogą dodać kilka postaci i nieco ją zmodernizować, w co wątpię
Myślę, że na nową czołówkę przyjdzie Nam czekać do 2025 roku 
Napiszę tak: Nie jestem fanem tego tasiemca, nie uważam, że ma on cokolwiek co może mnie przyciągnąć, ale na Boga to jest ikona polskich tasiemców. Można powiedzieć śmiało, że Klan to pierwsza polska opera mydlana, serial codzienny etc. To po Klanie mieliśmy wysyp takich seriali jak "Na dobre i na złe", "Plebania", "M jak Miłość", "Samo życie", "Na Wspólnej" itd. Serial wciąż ma dużą oglądalność, wciąż jest popularny. Należy mu się CZOŁÓWKA a nie prezentacja w Power Poincie jak ktoś wyżej napisał. Ta czołówka jest fatalna pod każdym względem. Chyba jeszcze nie spotkałem się z opinią, że ten opening jest extra, super itd. P-O-R-A-Ż-K-A. Jest jedno wyjście - mogą dodać kilka postaci i nieco ją zmodernizować, w co wątpię
http://www.facebook.com/NajciekawszaPostac - oficjalny profil Plebiscytu Najciekawsza Postać "Mody na sukces"! Zapraszam!
Że jak, ze co???mailo pisze:Nawet w Wiadmościach mówili o tej czołówce, że jest nowa z okazji 2000 odcinkaA aktorzy z Klanu wystąpili gościnnie w "Jaka to melodia". Izabela Trojanowska zaśpiewała (niestety) "utwór" promujący...... jej nową płytę....................................................
Napisz coś więcej o tej piosence
Jak będzie odcinek w Necie, zapodajcie link, na stronie TVP jeszcze nie ma.
A dzisiaj cały dzień aktorzy z Klanu w TVP, byli w Kawie czy herbacie, a na TVP Info widziałem Barbarę Bursztynowicz do południa, która powiedziała, że chce, żeby Klan trwał tak długo, aż aktorzy będą żyli, a teraz był materiał i pokazywali fragmenty z Tojanowską ze studia TVP Info.
I porównywali Klan do MNS, Kulczycki pozytywnie śmiał się, ze "Śmiałych i pięknych"
Kurczę, chciałem zobaczyć jutro powtórkę, ale zajrzałem do programu tv w TeleTygodniu i jutro nie ma. I chyba wcale już nie będzie. Ktoś wie gdzie mogę w Internecie obejrzeć online ten odcinek (bez żadnych opłatMareczek pisze:Odcinek 2000 był... naprawdę dobry![]()
A czołówka niestety nie jest porywająca, ale zawsze to jakaś odmiana. Na plus wyrzucenie seniorów, ale na minus stanowczo za mało postaci.
Ale ogólnie moim zdaniem to nie jest jeszcze taka zła ta czołówka...
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. 
To prawda, ale w sumie to można się było spodziewać, że nowa czołówka będzie taka jaki ostatnio jest sam serial, czyli kiepska.Mareczek pisze:Nie jest zła, ale jest za słaba na najważniejszy serial telewizji polskiej
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. 
Jacka też dodali? Ja widziałem tylko Zytę.Mareczek pisze:To i tak sukces, że dodali to stałych napisów końcowych Zytę i Jacka