Klan

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.

Czy Elżunia powinna wrócić z nową twarzą?

Czas głosowania minął 2026-05-29, 21:27

Tak, bez niej serial nie ma sensu
4
44%
Nie, za dużo tych podmianek w „Klanie”
5
56%
Obojętne mi to jest
0
Brak głosów

Liczba głosów: 9
Awatar użytkownika
Abel

Post autor: Abel »

Maskaryczna ta czołówka. Ktokolwiek ją montował, zapomniał chyba, że serial jest flagową pozycją TVP i ma bardzo bogatą obsadę i chociażby z tego tytułu zasługuje na lepszą czołówkę, lepszą prezentację. Szkoda, że przez kolejne kilka(naście) lat, ten niezbyt ciekawy filmik będzie otwierał Klan.
Awatar użytkownika
Liason-fanka

Post autor: Liason-fanka »

A ma ktos moze link do tej nowej czolowki? Bo Klanu nie ogladam, ale czolowke nowa z checia bym sobie obejrzala, zeby zobaczyc co tam znowu wymyslili...
Kitty

Post autor: Kitty »

Link do czołówki jest na poprzedniej stronie tego tematu, trzeci post od góry chyba.
Awatar użytkownika
Liason-fanka

Post autor: Liason-fanka »

Kitty pisze:Link do czołówki jest na poprzedniej stronie tego tematu, trzeci post od góry chyba.
Dzieki :) Nie sledze tego tematu specjalnie, wiec nie zauwazylam...

A co do czolowki to jedyny plus chyba to to, ze wywalili wreszcie z niej seniorow... Ale gdzie pozostali bohaterowie????? Wprawdzie dosyc dawno nie ogladalam Klanu, ale jestem pewna, ze jest w serialu na stale wiecej bohaterow niz tylko dzieci seniorow i ich malzonkowie... Ech, nie popisala sie TVP...
Awatar użytkownika
BeLieF

Post autor: BeLieF »

::ke:: ::ke:: ::ke:: ::ke:: ::ke:: :shock: :shock: :shock: :shock: ::plask wczolo: ::plask wczolo: ::plask wczolo:
Co oni zrobili z tą czołówką!! :shock: :shock:
Dlaczego są w niej tylko Lubiczowie(dzieci seniorów i małżonkowie?!) :shock: :roll:
Przecierz Beata, Jacek, Agnieszka czy Ola również powinny się w niej znaleźć :!: :x
Strasznie mi się nie podoba :evil: :twisted:
Przypomina mi prezentacje z Power Painta a nie czołówkę! :!: :mrgreen: ::loll:: ::loll:: ::cojest::
Żenada ::plask wczolo:
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Odcinek 2000 był... naprawdę dobry :shock: :mrgreen:
Jak na Klan to naprawdę świetnie wyszedł, taki nowy, a jednocześnie dużo wspomnieć :P
I te zdjęcia przewijające się w tle za Elą i Krystyną :)
Dobrze, że Dorota wróciła :P
Skisły pisze:Dlaczego są w niej tylko Lubiczowie(dzieci seniorów i małżonkowie?!)
Nie ma wszystkich dzieci - nie ma Doroty ::plask wczolo:
Awatar użytkownika
BeLieF

Post autor: BeLieF »

Mareczek pisze: Nie ma wszystkich dzieci - nie ma Doroty ::plask wczolo:
Sorry za błąd ::plask wczolo: Zapomniałem o niej ::plask wczolo:
Awatar użytkownika
mailo

Post autor: mailo »

Nawet w Wiadmościach mówili o tej czołówce, że jest nowa z okazji 2000 odcinka :lol: A aktorzy z Klanu wystąpili gościnnie w "Jaka to melodia". Izabela Trojanowska zaśpiewała (niestety) "utwór" promujący...... jej nową płytę.................................................... ::ysz::
Awatar użytkownika
fandantego

Post autor: fandantego »

Jest nowa czołówka jest słodko...

Napiszę tak: Nie jestem fanem tego tasiemca, nie uważam, że ma on cokolwiek co może mnie przyciągnąć, ale na Boga to jest ikona polskich tasiemców. Można powiedzieć śmiało, że Klan to pierwsza polska opera mydlana, serial codzienny etc. To po Klanie mieliśmy wysyp takich seriali jak "Na dobre i na złe", "Plebania", "M jak Miłość", "Samo życie", "Na Wspólnej" itd. Serial wciąż ma dużą oglądalność, wciąż jest popularny. Należy mu się CZOŁÓWKA a nie prezentacja w Power Poincie jak ktoś wyżej napisał. Ta czołówka jest fatalna pod każdym względem. Chyba jeszcze nie spotkałem się z opinią, że ten opening jest extra, super itd. P-O-R-A-Ż-K-A. Jest jedno wyjście - mogą dodać kilka postaci i nieco ją zmodernizować, w co wątpię :D Myślę, że na nową czołówkę przyjdzie Nam czekać do 2025 roku :D
http://www.facebook.com/NajciekawszaPostac - oficjalny profil Plebiscytu Najciekawsza Postać "Mody na sukces"! Zapraszam!
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

mailo pisze:Nawet w Wiadmościach mówili o tej czołówce, że jest nowa z okazji 2000 odcinka :lol: A aktorzy z Klanu wystąpili gościnnie w "Jaka to melodia". Izabela Trojanowska zaśpiewała (niestety) "utwór" promujący...... jej nową płytę.................................................... ::ysz::
Że jak, ze co???
Napisz coś więcej o tej piosence :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Jak będzie odcinek w Necie, zapodajcie link, na stronie TVP jeszcze nie ma.

A dzisiaj cały dzień aktorzy z Klanu w TVP, byli w Kawie czy herbacie, a na TVP Info widziałem Barbarę Bursztynowicz do południa, która powiedziała, że chce, żeby Klan trwał tak długo, aż aktorzy będą żyli, a teraz był materiał i pokazywali fragmenty z Tojanowską ze studia TVP Info.
I porównywali Klan do MNS, Kulczycki pozytywnie śmiał się, ze "Śmiałych i pięknych" :lol:
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

Mareczek pisze:Odcinek 2000 był... naprawdę dobry :shock: :mrgreen:
Kurczę, chciałem zobaczyć jutro powtórkę, ale zajrzałem do programu tv w TeleTygodniu i jutro nie ma. I chyba wcale już nie będzie. Ktoś wie gdzie mogę w Internecie obejrzeć online ten odcinek (bez żadnych opłat ::chytry::)?

A czołówka niestety nie jest porywająca, ale zawsze to jakaś odmiana. Na plus wyrzucenie seniorów, ale na minus stanowczo za mało postaci. ::kwasny:: Doroty pewnie nie dodali, bo w sumie to ona pojawia się tylko chyba od czasu do czasu. No, ale mogli już dodać ją, Beatę, Jacka, Michała, Zytę, Olę, Agnieszkę, ewentualnie Bożenkę, Maćka... :?
Ale ogólnie moim zdaniem to nie jest jeszcze taka zła ta czołówka...
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Awatar użytkownika
Mareczek

DeaconFan pisze: moim zdaniem to nie jest jeszcze taka zła ta czołówka...
Nie jest zła, ale jest za słaba na najważniejszy serial telewizji polskiej ::kwasny::
Awatar użytkownika
DeaconFan

Mareczek pisze:Nie jest zła, ale jest za słaba na najważniejszy serial telewizji polskiej ::kwasny::
To prawda, ale w sumie to można się było spodziewać, że nowa czołówka będzie taka jaki ostatnio jest sam serial, czyli kiepska. :roll: Ciekawe czy doczekamy się jeszcze kiedyś zmiany na jeszcze inną, lepszą. Może przy okazji 3000 odcinka? :lol:
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Awatar użytkownika
Mareczek

Z ich zapałem :lol:
Szczerze wątpie :roll:
To i tak sukces, że dodali to stałych napisów końcowych Zytę i Jacka :lol:
Awatar użytkownika
DeaconFan

Mareczek pisze:To i tak sukces, że dodali to stałych napisów końcowych Zytę i Jacka :lol:
Jacka też dodali? Ja widziałem tylko Zytę. :P W ogóle dodanie Zyty do napisów z główną obsadą bardzo pozytywnie mnie zaskoczyło. :)
ODPOWIEDZ