Nagrody filmowe i telewizyjne

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

Tegoroczne wyniki faktycznie dość zaskakujące. TVN sobie za dużo nie powygrywał w tym roku... :wink: Nie wiem czy to było ustawione, ale jeśli tak to... ::kwasny::
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Tomala

Post autor: Tomala »

Mnie Telekamery zdecydowanie już nie ekscytują tak jak kiedyś. Głównie dlatego, że oglądam coraz mniej polskich seriali, filmów. Najbardziej zaskoczyła mnie wygrana "Jaka to melodia?", Ziemca, no i Kino Polska, które uważam za beznadziejny kanał, na którym ciągle lecą te stare polskie shity, bo przecież za mało razy były powtarzane na TVP :lol: No i generalnie żenujące trochę było rozdanie nagród dla kanałów w czasie przerwy. Ucieszyłem się z wygranej Chylińskiej - jedynie ją lubię z tych co byli nominowani.
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Żałość ::loll::
Jak w zeszłym roku TVN zgarnął prawie wszytsko, to była to najlepsza stacja, najbardzije prestiżowe nagordy i tak dalej. Jak w tym roku TVN nie dostał ani jednej statuetki, to już konkurs sfałszowany ::cojest::
Hipokryzja sięgnęła sufitu.

Bardzo się cieszę z większości wygranych. I te wyniki potwierdzają ostatnie badania zaufania do stacji telewizyjnych - Telewizja Publiczna triumfuje.

TVN24 zasłużenie dostał statuetki, choć osobiście wolę TVPInfo, które już prkatycznie dorównało TVN24 pod względem jakości. Bo pod względem obiektywizmu i oglądalności góruje od dawna.

Maryli Rodowicz faktycznie wylał się tłuszcz, a ponoć jest na diecie prezydenckiej. A na końcu myślałem, że sukienka jej spadnie, bo tak się jakoś obniżała. Nie mówiac już o tym zaplątaniu się jej w buty :lol:

Torbicka też miała jakieś obwisłe ramiona, na okładce TT wygląda o wiele lepiej :lol:
Awatar użytkownika
Lizzy

Post autor: Lizzy »

Na Telekamerach trochę zaskoczenia a trochę przewidywalności.
Wiadomo było, że wyra Ziemiec, bo wrócił po wypadku, więc ludzie na niego głosowali ;)
Jak chodzi o aktorki zaskoczyła mnie wygrana Kaśki Zielińskiej, byłam pewna, że wygra Schejbal :roll:
Z muzycznych kibicowałam Patrycji Markowskiej, bo bardzo lubię jej słuchać, ale Chylińska też jest w porządku, więc nie narzekam :)
Z seriali było wiadomo, że "Barwy szczęścia" wygrają, to już ich 3 Telekamera, można było się domyśleć. "Majka" była za słabym serialem TVN-u żeby mogła coś zgarnąć...
Z aktorów wygrał Adamczyk i bardzo dobrze :serce:
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Damians pisze:Maryli Rodowicz faktycznie wylał się tłuszcz, a ponoć jest na diecie prezydenckiej. A na końcu myślałem, że sukienka jej spadnie, bo tak się jakoś obniżała. Nie mówiac już o tym zaplątaniu się jej w buty
Myślałem że lada chwila wyleje jej się biust :lol: to by była masakra w jej przypadku :lol:
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
mailo

Post autor: mailo »

Lizzy pisze:Jak chodzi o aktorki zaskoczyła mnie wygrana Kaśki Zielińskiej, byłam pewna, że wygra Schejbal :roll:
:
Ludzie raczej głosują na aktorów/aktorki z popularnych seriali, a skoro "Barwy Szczęścia" zdobyły nagrodę....
Adex-fan Brooke pisze:
Damians pisze:Maryli Rodowicz faktycznie wylał się tłuszcz, a ponoć jest na diecie prezydenckiej. A na końcu myślałem, że sukienka jej spadnie, bo tak się jakoś obniżała. Nie mówiac już o tym zaplątaniu się jej w buty
Myślałem że lada chwila wyleje jej się biust :lol: to by była masakra w jej przypadku :lol:
A ktoś w dziale Muzyka napisał, że to kobieta z klasą :lol: Wg mnie nie potrafi ani sie ubrać, ani uczesać ani z godnością zestarzeć. Jest po prostu obleśna. Jej przeciwieństwem na tej imprezie była Teresa Lipowska przynajmniej jakoś normalnie wyglądała:)
Awatar użytkownika
Damians

mailo pisze:
Adex-fan Brooke pisze:
A ktoś w dziale Muzyka napisał, że to kobieta z klasą :lol: Wg mnie nie potrafi ani sie ubrać, ani uczesać ani z godnością zestarzeć. Jest po prostu obleśna. Jej przeciwieństwem na tej imprezie była Teresa Lipowska przynajmniej jakoś normalnie wyglądała:)
A jakby jej ta sukienka do połowy spadła, dawno nie było takiego skandalu w Polsce :zeby:

Mailo, a wyobraź sobie, jakby Maryla wypaliła z tym tekstem co Lipowska, o dziewicy :lol:
Awatar użytkownika
fandantego

Post autor: fandantego »

Pocztówkowy klan chciał zgarnąć Telekamerę
Jak ustaliła „Rz", zorganizowana grupa wykorzystała jednak możliwość nieograniczonej liczby kuponów, które można wysłać pocztą. Dotarliśmy do osób, które brały udział w procederze.

– Na przełomie września i października mojemu znajomemu, Pawłowi, człowiek związany z „Barwami Szczęścia" zaproponował kilka tysięcy złotych za zorganizowanie grupy wysyłającej kupony konkursowe – mówi Rafał z Warszawy.

Opowiada, że ci ludzie mieli wycinać z „Tele Tygodnia" kupony konkursowe, wypełniać je i naklejać wraz ze znaczkami na karty pocztowe. „Rz" jest w posiadaniu wzoru, który przekazał im zleceniodawca.

Według relacji naszego informatora Paweł uzbierał ekipę kilkunastu zaufanych osób. Akcja trwała osiem tygodni.

– Do chałupniczej pracy zatrudniono nawet całą rodzinę. Przez dwa tygodnie pracowałem od rana do nocy – opowiada Rafał, który pracował przy „produkcji głosów". – Za każdy głos dostawałem 30 groszy. Robota stała się trochę łatwiejsza, kiedy „Tele Tydzień" zaczął przyklejać kupony na silikon i nie trzeba już ich było wycinać. Zleceniodawca przekazywał pieniądze na wynagrodzenia dla zatrudnionych przy wysyłaniu głosów, na znaczki (1,55 zł za na każdą z kartek) i kartki pocztowe (20 gr za sztukę).
::loll:: "Barwy szczęścia"... chyba "Barwy oszustwa"! Wstyd!
http://www.facebook.com/NajciekawszaPostac - oficjalny profil Plebiscytu Najciekawsza Postać "Mody na sukces"! Zapraszam!
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

No cóż :roll:
Awatar użytkownika
Lizzy

Post autor: Lizzy »

Adex-fan Brooke pisze:
Ja też już odliczałam kiedy Maryla się wywróci :P ledwo szła, ta sukienka była jakaś mega obcisła na nią :P i mam wrażenie, ze miała zdecydowanie za dużo make-upu :D
A tak na marginesie to muszę się przyznać, że jest ona absolwentką mojego LO ::rad:: :P
Goku

Post autor: Goku »

Czekam, aż przyzna się ten, kto w ten sposób wysyłał kartki na "Jaką to Melodię?" oraz innych 'zwycięzców' ::jezyk::.

Swoją drogą ludzie od "Barw Szczęścia" muszą mieć strasznie słabe zdanie nt. swojego serialu, skoro byli zdesperowani, by zrobić taką akcję.
Awatar użytkownika
mailo

Post autor: mailo »

Goku pisze:Czekam, aż przyzna się ten, kto w ten sposób wysyłał kartki na "Jaką to Melodię?" oraz innych 'zwycięzców' ::jezyk::.

Swoją drogą ludzie od "Barw Szczęścia" muszą mieć strasznie słabe zdanie nt. swojego serialu, skoro byli zdesperowani, by zrobić taką akcję.
Ja chociaż oglądam "Barwy Szczęścia" nic nie wysłałem ! Jestem niewinny, przysięgam ! :lol: Co do "jakiej to melodii" to podejrzewam moja babcie bo chyba to ogląda ! :shock:

Damians - tekst o dziewicy przejdzie do historii. Lizzy i ta sukienka też tak jak czaszka na wałkach tłuszczu ::loll::
Awatar użytkownika
Damians

A myślicie, że TVN jak robił w innych latach?
Jakim cudem nikomu nieznani aktorzy z Brzyduli i ten serial zgarnęło wszytsko?

Każdy ma prawo wysyłać tyle, ile chce. Najwidoczniej TVN uznał, że wygrane ma w kieszeni i się w tym roku nie postarał. A TVP wręcz przeciwnie.
Tomala

Post autor: Tomala »

Rzeczywiście tekst Teresy Lipowskiej o dziewicy był niezły ::loll:: W ogóle uważam, że była bardzo ładnie, stylowo ubrana :D Nie to co Maryla :lol:
Co do "Jakiej to melodii" to oczywiście moja babcia też to ogląda :lol:
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Chciała zażartować a spaliła to nieco i to było niesmaczne.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
ODPOWIEDZ