Pomoc domowa (The Nanny)/Niania

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

No właśnie, wiwi... Nikt Ci nie każę czytać postów Kingsajza... :mrgreen:
No, chyba, że jesteś uzależniona... :oops: :wink:

A wracając do Niani, to owszem, oglądam. 8)
Awatar użytkownika
Kingsajz

Post autor: Kingsajz »

I co B@rze sądzisz o tym serialu?
http://www.bb-magazinie.webpark.pl/
B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!!
Awatar użytkownika
B@r

Kingsajz pisze:I co B@rze sądzisz o tym serialu?
Śmieszny i fajny jest, ale zdaję sobie sprawę, że jednak TVN nic sam nie wymyślił i musi małpować pomysły innych. I tak naprawdę to chwała należy się "matce" tego serialu. Bez tego nie byłoby polskiej wersji. :mrgreen:
Ale polscy aktorzy dobrze wcielają się w role. :wink:
Pies Karoliny najfajniejszy! :lol: 8)
Awatar użytkownika
wiwi

Post autor: wiwi »

B@r pisze:No właśnie, wiwi... Nikt Ci nie każę czytać postów Kingsajza... :mrgreen:
No, chyba, że jesteś uzależniona... :oops: :wink:
Nie będę już więcej wracać do tego tematu, ale właśnie że muszę czytać, jako moderator. Skąd będę wiedzieć czy ktoś nie łamie regulaminu jak będę opuszczać większość postów :roll:
Awatar użytkownika
B@r

To już Twój problem wiwi.... :roll: Takie zadanie moderatora... 8) :wink:
Narzekasz, a przecież nikt Cię nie zmusza do moderowania!
Sama świadomie się tego podjęłaś, to teraz ponosisz konsekwencje. :mrgreen:
A nie można nikomu zabraniać pisać (jak nie łamie regulaminu), tylko dlatego, że ty się nie wyrabiasz i zamiast się uczyć czytasz forum. :mrgreen:
Zresztą jak to mówi polskie przysłowie: "Przygania kocioł garnkowi, a sam smoli". :mrgreen: Po Kingsajzie sama masz z nas najwięcej postów, a to świadczy, że też dużo piszesz. :twisted: :roll:
Awatar użytkownika
wiwi

Post autor: wiwi »

B@r, wysłałam Ci pm odnośnie powyższego posta a teraz kończymy rozmowę nie na temat.
Awatar użytkownika
Kingsajz

Obrazek
B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!!
Awatar użytkownika
noc_kairu

Post autor: noc_kairu »

Nie jest zła ta Niania , jednak zdecydowanie wolę oryginał. :: bow ::
Co jeden bałwanek powiedział do drugiego bałwanka?
Ryan Lavery

Post autor: Ryan Lavery »

Mnie też bardzo podoba się Fran Drescher i nawet słyszałem, że gra teraz w zupełnie nowym sitcomie. Podobno równie zabwanym co "The Nanny". Bradzo chciałbym powtórki "Pomocy domowej" w naszej telewizji, żeby jeszcze raz przypomnieć sobie przezabawny śmiech Fran, jej śmieszne teksty i ten cudowny styl chodzenia. Fran jest rewelacyjną komiczką!
Awatar użytkownika
Kingsajz

Fran to miała specyficzną chrypkę!
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

A. Dygant dobrze gra, ale co oryginał to oryginał i ostatni odcinek o ile pamiętam (a nawet mam gdzieś nagrany) był fajny.
Przy okazji taka dygresja: szkoda że nie ma z nami forumowiczki z poprzedniego forum-fanki Brooke-niani ::jezyk::
PS: Bądźcie bardzie wyrozumiali i wdzięczni za dokładne śledzenie forum naszej moderatorce wiwi :!:
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Ryan Lavery

Post autor: Ryan Lavery »

Adex-fan Brooke pisze:A. Dygant dobrze gra, ale co oryginał to oryginał i ostatni odcinek o ile pamiętam (a nawet mam gdzieś nagrany) był fajny.
Przy okazji taka dygresja: szkoda że nie ma z nami forumowiczki z poprzedniego forum-fanki Brooke-niani ::jezyk::
PS: Bądźcie bardzie wyrozumiali i wdzięczni za dokładne śledzenie forum naszej moderatorce wiwi :!:
Ja jestem i naprawdę podziwiam ją za to, bo chyba mnie nie starczyłoby cierpliwości. Dlatego teraz staram się pisac mniej postów a na temat. :D

Agnieszka Dygant ma teraz swoje pięć minut. Gra naprawdę zabawnie i chyba sprawdza się w rolach komediowych. Słyszałem, że podobno powstaje już trzecia seria odcinków "Niani". Ciekawe ile odcinków nakręcą w sumie.
Awatar użytkownika
Kingsajz

Znając polskie finanse to ze 3 "serie" będą po 15 odcinków.
Tkk_Bolly

Post autor: Tkk_Bolly »

Jest już kręcona 3 seria Niani która będzie emitowana
do wakacji zostały nam odcinki 26-30 ,a od września bedą odcinki 31-45 a czy dalej bedzie kręcona nian ia to zależy od wyników oglądalności
ale moim zdaniem spokojnie od marca 2007 powinna byc niania 4(ale ja wybiegam w przyszłość
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Ja myśle ,że "Niania" conajmniej będzie miała 5 serii!! Ja uwielbiam ten serial i naprawde czasem już mysle ,że "popuszczę" ze śmiechu. A Agusię Dygant to kocham, jest cudowną aktorką i jest prześliczna. Wspaniała gra aktorkska pana Kota i Ferencego dodaje serialowi uroku, a ostatnio najbardziej polubiłem Jolkę, przyjaciółkę Frani jest taka niekumata ::loll:: Dziwi mnie tylko ,że TVN nie wydał jeszcze DVD z "Niania"!? A tak wogule to w grudniu był konkurs na oficjalnej stronie "Nianii" i okazało się ,że wygrałem wycieczke na plan 3 serii, miałem im podać swoje dane... jakoś od stycznia nie odpowiedzieli...
Nobody does it better
ODPOWIEDZ