Post autor: Damians »

Mołek chcą dać 300 tys., a i za tyle nie chce się rozebrać :P

Ogólnie Piotr Cyrwus jest fajnym człowiekiem, dobrze, że przypomniał nam, że ma jednak parę ról, drugoplanowych, czy nawet trzecio, ale jednak. I w 1990 roku został najlepszym aktorem :D I sama Alicja przy nim debiutowała, o tym nie wiedziałem :D

Glinka zresztą też sympatyczna, kibicuję jej w TzG.

Post autor: Tomala »

Spodziewałem się, że ten odcinek z Ryśkiem i Glinką będzie lepszy. Rysiek był jak dla mnie nudny, a Glinka też inna niż się spodziewałem, tzn. taka bezpośrednia, ale to akurat fajne. Tyle, że jak była u Majewskiego to wydawał mi się inna.
Awatar użytkownika
B@r
Awatar użytkownika

Post autor: B@r »

Jutro u Kuby gośćmi Dorota Gardias i... Wojtek Olejniczak! Obejrzę ze względu na Wojtka. Ciekawie co tam powie. :P
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".

Post autor: Robi »

Zapraszanie polityków PO przestało być modne więc teraz bierze się za SLD :wink:

Post autor: mailo »

Jeśli Wojewódzki z Hołownią umówili się, że nie będą żartować ze spraw religii to im trochę nie wyszło :lol: Jakieś głupie pytania padały typu "Czy Jezus przyjąłby zaproszenie do programu Kuba Wojewódzki"> A Gessler ma na serio dziwny ten śmiech - jakby się zapowietrzyła.

Oglądaliście wczoraj Wojewódzkiego z E. Górniak i K.Bednarkiem? Nawet razem zaśpiewali:) Tak pomyślalem, że oni oboje byli faworytami w programach, w których brali udział i przegrali. Dobrze, że Edzia przyznała sie do botoksu w ustach. Jakby się wypierała, byłoby to komiczne.

Post autor: Tomala »

Oglądałem, fajny odcinek. W ogóle mam wrażenie, że Edzia się trochę zmieniła, na lepsze. Nadal mnie czasem irytuje, jak było w TzG, ale wczoraj u Kuby ani razu.
Uwielbiam Kamila Bednarka za to jego wyluzowanie. Wszystko mu wisi :lol:

Czy obejrzeniu odcinka z Cezarym Pazurą, wybierzecie się do kina na jego film "Weekend"? :lol: Tak go zachwalał, że niby miała tam grać Paris Hilton, Alicja Bachleda-Curuś i Lady Gaga:D

Post autor: Adex-fan Brooke »

Czytałem że ten film to dno i tak też się spodziewałem ;) A kiedy nowe odcinki Kuby?
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
B@r
Awatar użytkownika

Post autor: B@r »

Widział ktoś wczoraj Kubę z Dżoaną i Martą? Nawet fajny odcinek. A już za tydzień na kanapie zasiądzie Madox i Jolanta Fraszyńska! :)
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".

Ja oglądałem. Bardzo sympatyczne i seksowne dziewczyny:P Takich wyluzowanych gości chyba Wojewódzki nigdy nie miał. Typowe polskie "gwiazdy" i one to jak niebo i ziemia.

Post autor: Modnisia »

Najgorsza ta pora emisji :/

Post autor: Goku »

Nie lubiłem jednej Krupy, po wczorajszym odcinku nie lubię już dwóch. Puściutko w tych ładnych główkach...

Post autor: Lizzy »

Ja miałam wrażenie, że one go trochę wczoraj podrywały :lol:
Administrator
Awatar użytkownika
Administrator

Post autor: Oleg »

Bardzo fajny odcinek! Cieszę się, że Kuba często zaprasza gości z dużym dystansem do siebie. Dziewczyny świetne, pokazują niestety przepaść dzielącą polski szołbiznes i ten z zagranicy, inny styl bycia, nie było sztywności :) jeden z nielicznych polskich programów, które śledzę.
ODPOWIEDZ