Post autor: Grisza »

Pierwsze co słyszę !!!! A może chodzi o to z jak ona była wtedy na Barbadosie i szalała z ta lalka ?? nie wiem dziwne Brooke raczej nie była uwięziona w biurowcu ::kwasny::
Grisza :)

Post autor: Mareczek »

Też mi się tak wydaje, ale bardzo możliwe, że pomylił imiona :roll:
Jestem bardzo ciekawy, ponieważ raczej wiem dużo o "Modzie..." więc mnie zaskoczył tym :wink:

Post autor: sharkinator »

Albo o sceny kiedy była uwięziona w windzie z Ridgem.

Post autor: Adex-fan Brooke »

Skojarzyła mi się scena jak Ridge i Taylor byli w windzie uwięzieni i jak Brooke i Ridge w windzie, Taylor i Ridge'a to uwięziła Stephanie a Taylor dostała paniki z powodu klaustrofobii. Inna rzecz jaka mi się kojarzy to jak w roku 2001 Ridge i Brooke gadali przez internet z kamerkami :) ale to nie było uwięzienie.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city

Ciąg dalszy wywodów Macieja na ten temat - czy coś takiego wogóle było w B&B :shock:
nawet nie wiem czy to byla brooke
xd ale wiem ze ktoras laska nie mogla skads odleciec
bo byl sztorm
i palmy sie giely
i pioruny walily

Post autor: BeLieF »

A to nie czasem podróż poślubna Brooke i Ridge'a do Maroko w 1994 roku?

A ma ktoś jakieś video z tego? :D

Ja mam na vhs trochę, ale nie wiem czy umiem zgrać :lol: spróbuję
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city

No to bardzo serdecznie prosimy :mrgreen:
Administrator
Administrator

Post autor: Dawidek »

Pierwsza cześć rozmowy skojarzyła mi się z momentem, kiedy Brooke była w francuskim klasztorze, by się wyciszyć po wpadce z Deaconem. I Twój rozmówca może skojarzył biurowiec z klasztorem. Ciąg dalszy rozmowy mi się trochę z Marokiem niby kojarzy, ale przyszedł mi do głowy też Barbados. Szczerze mówiąc, szczegółów wątku barbadoskiego nie pamiętam, więc nie wiem czy tam nie była jakaś burza i sztorm. Spróbuj od kolegi jeszcze coś wyciągnąć. :wink:

Post autor: kamilabuziaczek »

A może wątek z tematu spoilerowego.

Post autor: jahek »

Bardzo ciekawy odcinek z przeszłości ze sceną zgwałcenia Caroline Spencer przez Rona Deacona

Cz.1:

http://www.youtube.com/watch?v=X6bZR8yXoXc

Cz.2 (ze wspomnianą sceną)

http://www.youtube.com/watch?v=xQE_kIaUInE
STREFKA czyli Stephanie, Thorne, Ridge, Eric, Felicia, Kristen i Angela

Post autor: mailo »

Post autor: Robi »

W momencie zmiany emisji naszego serialu, sporo odcinków nie widziałem. Może mi ktoś wytłumaczyć dlaczego Spacner przejął FC ? i dlaczego Steffy ugania się za Owenem ? ( miłość do Ricka wyparowała ) ?

Najgorzej, że ludzie przegapili jak Brooke galopowała na koniu i przerwała ślub Taylor i Ridge'a i potem piękna scena na plaży jak Brooke i Ridge wrócili do siebie. Całe szczęście, że miłość Steffy wyparowała, do Owena tez nie pasuje, ale tamten związek był beznadziejny.
ODPOWIEDZ