M jak miłość
- Adex-fan Brooke
- x 66
Bo zyskali kilku wiernych widzów, nikt mi nie wmówi, że ten serial jest dobry, nie jest najgorszy to tyle, ale powinien być już zakończony.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
8 milionową publiczność nazywasz kilkoma wiernymi widzami?Adex-fan Brooke pisze:Bo zyskali kilku wiernych widzów, nikt mi nie wmówi, że ten serial jest dobry, nie jest najgorszy to tyle, ale powinien być już zakończony.

"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
- Adex-fan Brooke
- x 66
- Adex-fan Brooke
- x 66
No wiesz, ale tak się złożyło, że to forum dyskusyjne i temat o M jak miłość, więc szanuj zdanie. 

Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
-
Jest logiczne, że dopóki będą mieć zadowalającą oglądalność to będą dalej kręcić serial, niezależnie od tego czy jego poziom będzie lepszy czy gorszy. Zresztą to też zawsze jest trochę subiektywna sprawa przecież. A skoro ludziom nadal się podoba, nadal oglądają i serial generuje zyski, to zupełnie bez sensu by było ściąganie go z anteny.
Ja osobiście widzę mnóstwo niedociągnięć w serialu, ale mimo wszystko tak jak zaczęłam oglądać 10 lat temu to jakoś nie mogę się uwolnić
Oczywiście nie każdy odcinek wiernie oglądam, ale jakoś tam śledzę fabułę z sentymentu.
Ja osobiście widzę mnóstwo niedociągnięć w serialu, ale mimo wszystko tak jak zaczęłam oglądać 10 lat temu to jakoś nie mogę się uwolnić

- Adex-fan Brooke
- x 66
Śmierć Hanny Mostowiak - Prawdziwa historia http://youtu.be/T9QkTq7Dfjo
-
No kartony, które zabiły Hankę Mostowiak przejdą chyba do historii 
Moim skromnym zdaniem beznadziejnie to wszystko rozegrali. Bo albo trzeba było uśmiercić Hankę w wypadku, ale wtedy w takim rzeczywiście tragicznym, albo trzymać się wersji z tętniakiem, ale wtedy niech ten tętniak by jej pękł w jakichś innych okolicznościach (chociażby mogła się o szafkę uderzyć czy coś). A tak z tym wypadkiem to wyszło naprawdę komicznie i jakoś tak głupio...

Moim skromnym zdaniem beznadziejnie to wszystko rozegrali. Bo albo trzeba było uśmiercić Hankę w wypadku, ale wtedy w takim rzeczywiście tragicznym, albo trzymać się wersji z tętniakiem, ale wtedy niech ten tętniak by jej pękł w jakichś innych okolicznościach (chociażby mogła się o szafkę uderzyć czy coś). A tak z tym wypadkiem to wyszło naprawdę komicznie i jakoś tak głupio...
Adex-fan Brooke pisze:Śmierć Hanny Mostowiak - Prawdziwa historia http://youtu.be/T9QkTq7Dfjo

Liason - Fanko a jakby się uderzyła o tą szafkę jak napisałaś to nie byłoby śmieszne?

-
Też by było zabawne, ale dla mnie i tak byłoby to lepsze niż te nieszczęsne kartony. No serio, pęknięcie tego tętniaka byłoby lepsze w każdej innej sytuacji, a jak się uparli na wypadek to trzeba było po prostu ją uśmiercić w wypadku, a nie się w jakieś tętniaki bawić.mailo pisze:Adex-fan Brooke pisze:Śmierć Hanny Mostowiak - Prawdziwa historia http://youtu.be/T9QkTq7Dfjo![]()
![]()
![]()
Liason - Fanko a jakby się uderzyła o tą szafkę jak napisałaś to nie byłoby śmieszne?To by dopiero filmiki powsawały:D
Śmieszne że o Marka walczą teraz 3 kobiety. Kasia go pociesza, Grażyna "porwała" go do domu jak się upił, ale najlepsza była Anna, która się mu oświadczyła
Trochę przedłużają te ukrywanie przed Martą romansu Andrzeja i Agnieszki. Mam nadzieję że Agnieszka w końcu nie wytrzyma psychicznie po stracie dziecka, przeleje miłość na Anulkę i ją porwie albo coś:) Jest też szansa na odnowienie związku Małgosi i Michała bo ich małżeństwa po prostu się już posypały praktycznie. Na początku strasznie nie lubiłem tej żony Pawła a teraz się przyzwyczaiłem i wydaje się sympatyczna. No i jak niektórzy zauważyli niedługo MUCHA wraca ! (ZNOWU);)

Można było się spodziewać że scenarzyści w końcu będą chcieli powrócić do korzeni serialu - czyli związku Małgosi i Michała. Pamiętacie ich spotkanie po powrocie Michała do Polski? Już wtedy patrzyli na siebie tak jakby nadal coś do siebie czuli. Grażyna i Tomek są/byli takimi dużymi przeszkodami do ich zejścia się. Osobiście chciałbym żeby ponownie się zeszli. Może wtedy wróciłbym do oglądania.