Bieżące odcinki "Mody na sukces"

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
anita42

Post autor: anita42 »

Brooke wyglądała jak Wilma Flintstone w tej postrzępionej sukience, jak dla mnie niekorzystnie. A Taylor w czarnym przyszła na ślub? U nas to raczej nie do pomyślenia. Gdzie czasy cudownych kreacji i fryzur w "Modzie", na których widok Ridge'owi aż dech zapierało?? :D Aktorki też się już zestarzały i zbrzydły.
Poza tym zgadzam się ze wszystkimi uwagami co do bezmyślności Bridget, która poślubia 3. raz tego samego kolesia, w dodatku mającego coś z głową, co udowadnia swoim stosunkiem do Owena.
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Niezła komedia na Hawajach. :zeby: Bridget kombinuje na wszystkie sposoby by jej świeżo upieczony mąż nie dowiedział się, że jego matka jest w pokoju obok. ::loll:: Ashley pokazała się dziś z komediowej strony.
Zaskoczyła mnie decyzja Brooke o oddaniu Ridge'a w ręce Taylor. Poświęca się z jednej strony, a z drugiej ma żal o tę zdradę. W sumie nie dziwie się, że Logan zdecydowała się odejść od swego faceta.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

To jest głupawe i naciągane że Owen z Jackie i Bridget z Nickiem w tym samym hotelu :roll: Na dodatek widać, że wszystko to tylko dekoracja na plaży w Los Angeles :)
Brooke nie powinna dziś ot tak oddawać Ridge'a sępowi Taylor, działała pod wpływem emocji i potrzeba jej czasu.
A taka ciekawostka: wiecie, że ta dziewczyna z którą był Thomas na ślubie to prawdziwa partnerka aktora? ::chytry::
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Grisza

Post autor: Grisza »

Brooke pokazała że jednak się zmieniła, jest dojrzalsza ,potrafi zrozumieć pewne rzeczy i usunąć się w cień. Co do Taylor to ona nie ma honoru??? !!! o wszytko chce obwiniać Brooke. Zachowuje się jak święta krowa :|

Bardzo mnie irytuje Ridge niny talki playboy ale ciołek .. Ja to moja babcia mówi : " Ma być chłop ,a nie kalesony."
Akcja na " Hawajach" bardzo śmieszna, wręcz cudowna. Ostatnio MNS ma tyle elementów komedii co dramatu...
Szkoda że TVP robi takie akcje...
Grisza :)
Awatar użytkownika
mailo

Post autor: mailo »

Adex-fan Brooke pisze: :roll: Na dodatek widać, że wszystko to tylko dekoracja na plaży w Los Angeles :)
::
No właśnie to jest najbardziej żenujące. nie wiem co to za problem nakręcić sceny na prawdziwych Hawajach, skoro szykuje się tam dosyć rozbudowany wątek (i do tego prawdopodobnie ślub Jackie i Owena). Już myślałem, że po podróży Taylor na Hawaje z Thornem, gdzie były plaskikowe palmy i sztuczność, teraz dadzą coś prawdziwego a tu znowu dekoracje:/
Grisza

Post autor: Grisza »

Widocznie nie opłacało się wysyłać ekipy, i aktorów na Hawaje ... ::kwasny::
Grisza :)
Dawidek
Administrator

W napisach końcowych jest podana nazwa jakiejś agencji fotograficznej, która udostępniła piękne widoczki. :serce:

Zdziwiło mnie dzisiejsze podejście Stephanie do Brooke. Z początku myślałem, że ta postawa wynika z faktu, że wreszcie Logan zachowała się po myśli swej teściowej. Nie wiem co mam myśleć o jej końcowych przemyśleniach.
Na Hawajach dalej wesoło. Uniki obu par są genialne. Owen przesadza naciskając Jackie na ten ślub. Jeśli ona nie chce, to powinien sobie odpuścić. Tymi naciskami sprawia wrażenie, że zależy mu tylko na jej kasie, a nie na niej. Wygląda na to, że Nick ma rację.
Awatar użytkownika
BeLieF

Post autor: BeLieF »

Ślub Jowen przebiegł w naprawdę pięknej scenerii! :serce: Tylko On, Ona i Pastor, coś wspaniałego :serce: Ridge i Taylor wrócili do siebie :evil: ::plask wczolo: Normalnie Thomas i Steffy to teraz drudzy Thorne i Felicia ::plask wczolo:
Dawidek
Administrator

Nie wiem, czy ślubu udzielał im pastor. Na moje oko bardziej adekwatne byłoby określenie "celebrans". Niby duchowny, niby świecki urzędnik celebrujący tamtejsze tradycje.
Tylko czemu sceny ślubu były takie "różowe". Różowy ocean, różowe niebo, nawet bluza Nicka nie była taka żółta, jak w scenie w pokoju hotelowym...

Stephanie nie ma co robić i przychodzi do Brooke dobijać ją. ::plask wczolo: Ta kobieta nie ma za grosz przyzwoitości.
Awatar użytkownika
Logan

Post autor: Logan »

A zauważyliście, że jak Brooke ma doła to chodzi w jensach? Seksowne ciuszki idą w kąt.
"Moda..." jest jak narkotyk - uzależnia.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Brooke i Donna były dziś REWELACYJNE w swoich wypowiedziach! :) Brooke o tym, iż nigdy nie będzie końca między nią a Ridge'm aż humor Stefie prysł i Donna przygadując bachorom beksom. Kto przegapił dzisiejszy odcinek niech zobaczy na necie, przy okazji Jackie była niesamowicie seksowna z Owenem podczas ich nocy poślubnej :) i pomyśleć, że to prawie rówieśniczka Stephanie! :) A Nick to się ośmiesza, ale już mega się ośmieszają bachorki z fochami i łzami Felicia i Thorne. A niech spadają w diabły i tak nigdy nic wielkiego dla tej firmy nie zrobili.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
BeLieF

Normalnie teraz Nick zachowuje się jak Stephanie ::plask wczolo: . Gorszego hiporyty świat nie widział. ::plask wczolo: Żeby podejrzewać że Jackie wzieła ślub bez własnej woli? ::plask wczolo: Ona jest dorosła i sama decyduje co ma robić a czego nie ::plask wczolo:

Brooke dobrze zrobiła że wzieła na jakiś czas urlop. Z pewnością to pomoże się jej jakoś pozbierać.

Gorąco u Jowen, oj gorąco :serce:
Dawidek
Administrator

Jackie i Owen nudzili. Generalnie sceny miłosne są dosyć nudne. Oczywiście zdarzają się wyjątki.
Nick to prawdziwy hipokryta. ale któż z bohaterów nim nie był?
Nie dziwię się, że Brooke zdecydowała się na ten urlop. chce odpocząć, zebrać myśli. Szkoda tylko, że bierze w tak kryzysowym momencie dla firmy. Myślę, że gdyby użyła mądrych argumentów, to pokona tego głupka Billa.
Thorne i Felicia niech robią co chcą, szkoda tylko, że tak ranią swojego ojca. Też wybrali najgorszy moment na odejście. ::kwasny::
Awatar użytkownika
BeLieF

Dzisiejsze pożegnanie Bridge, smutne i przynębiające :(. Przyznaje że przy końcowej scenie uroniłem łezkę :cry: Wierzę że jeszcze kiedyś będą razem. Wspomnienia Brooke cudowne :serce:
Poza tym odcinek nuuudny :ziewam:
Dawidek
Administrator

Dziś najlepsi byli zdecydowanie Nick, Jackie i Owen. Żart o zwracaniu się per "tato" był najlepszy. :zeby:
W sumie rozumiem Thomasa i Steffy. chcą spełnić marzenia z dzieciństwa, by rodzice byli razem. Tyle, że oni są dorośli i muszą mieć świadomość, że Taylor i Ridge'owi może nie wyjść.
ODPOWIEDZ