Odcinek mi się z początku średnio podobał bo kiedyś wstawki śpiewane były zapowiadane, iż ktoś zaśpiewa a tu ta scena na wzór Grease była dziwna, aczkolwiek nawet fajnie im to wyszło, jednak ja też wolałbym Sama z Quinn a nie tą nadętą Mercedes. Natomiast druga połowa odcinka z wątkiem dla Becky dobra no i wisienka na torcie - coś na co się tak długo czekało, przepiękne oświadczyny, jeden z najlepszych występów (także ich wolę gdy śpiewają znane piosenki), wykonanie Rihanny w basenie wyszło świetnie.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Super odcinek z Ricky Martinem!
Jego wykonania I'm sexy and I know it oraz La Isla Bonita boskie!
Powinien pojawiać się częściej skoro został nauczycielem, ale pewnie był jednorazowo. Ogólnie odcinek o niebo lepszy od poprzedniego gdzie fabuła jakby podupadła na rzecz wciśnięcia muzyki M. Jacksona. Natomiast w tym odcinku było o wiele lepiej. Fajnie Kurt pogadał z Finnem. Emma rozśmieszyła mnie trochę z ulotkami
Ona jest cudowna. No i była Sue
Bez niej odcinki nie są takie fajne, ogólnie to ona coś bardzo złagodniała, ale jest świetna. Nie jest źle w tym 3 sezonie
Tylko Mercedes mnie irytuje jak zawsze, Sam powinien być z Quinn. Są plotki, że twórcy zaproszą Madonnę do zagrania w jednym odcinku, no to by już była bajka, ale coś wątpię czy będzie miała czas, ale może w ramach promocji płyty dałaby się namówić na kilka scen
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
A dla mnie osobiście odcinek 3x12 był najsłabszy w całym sezonie i w ogóle jednym ze słabszych w Glee.
Też nie lubię Mercedes, nie chce żeby była z Samem, bo nie podoba mi się to w jakim kierunku biegnie postać Sama przez to...Strasznie bym chciała Sama z Quinn, bo to moja ukochana para w całym serialu.
"La isla bonita" jak dla mnie im w tym odcinku wyszło jak na weselu w remizie serio
Najfajniejsza piosenka odcinka to "Hero/Bamboleo" Chord/Sam ma tak cudowny głos momentami brzmi serio jak Enrique
Solówki Mercedes mnie nudzą.
bardzo podobało mi się to, co Kurt powiedział Finnowi i scena z "nocowanką" Mercedes, Kurta i Rachel.
Za to czekam na odcinek walentynkowy, bo zapowiada się super.
Adex słyszałam, że Ricky się ma jeszcze pojawić, ale to nic pewnego
Też nie lubię Mercedes, nie chce żeby była z Samem, bo nie podoba mi się to w jakim kierunku biegnie postać Sama przez to...Strasznie bym chciała Sama z Quinn, bo to moja ukochana para w całym serialu.
"La isla bonita" jak dla mnie im w tym odcinku wyszło jak na weselu w remizie serio
Najfajniejsza piosenka odcinka to "Hero/Bamboleo" Chord/Sam ma tak cudowny głos momentami brzmi serio jak Enrique
Solówki Mercedes mnie nudzą.
bardzo podobało mi się to, co Kurt powiedział Finnowi i scena z "nocowanką" Mercedes, Kurta i Rachel.
Za to czekam na odcinek walentynkowy, bo zapowiada się super.
Adex słyszałam, że Ricky się ma jeszcze pojawić, ale to nic pewnego
Liceum w USA trwa 4 lata, więc Tina, gdy wstępowała do Glee była w 1 klasie, więc teraz jest w 3 i zostaje jej jeszcze rok.Death pisze:S03E20:
Może mi ktoś wytłumaczyć dlaczego Tina będzie chodzić do szkoły jeszcze w następnym roku? bo wydawało mi się, że odbębniła już swoje 3 lata razem z innymi? ;] chyba, że tam mają licea 4-letnie lub niezdała... mówili, że jest rok młodsza ale to chyba nie jest żaden argument![]()
Mnie Glee bardzo ostatnio zawodzi. Finał? Spodziewałam się czegoś lepszego, mega wyciskacza łez, a tutaj...a tutaj mamy odcinek obracający się wokół Finchel. Cieszę się, że zerwali i fajnie, że Rachel jest w NY, ale pomimo tego, że nie jestem fanką Kurta chciałam żeby się dostał, bo zasłużył.
Chciałam zobaczyć sceny Tiny i Mike'a przed jego wyjazdem na studia. Nie rozumiem tej nagłej zmiany decyzji Santany i jak to się stało, że nie wiedziała o tym, że Britt nie zdaje?
Quinn i Puck...wyszło bardzo naciąganie, scena słabo zagrana aktorsko, wątek by wypadł fajniej jakby zaczęli go parę odcinków temu a tak to chyba tylko taki przyjacielski kiss "na motywację". Jakoś nie widzę tej dwójki razem, mimo iż to była moja ulubiona para podczas oglądania 1 sezonu.
Odcinek z zamianami był fajny no i "Nationals" chociaż to, że wygrają można było przewidzieć
No nic czekam na 4 sezon, ale jestem do niego bardzo pesymistycznie nastawiona.
Jakoś nie ekscytuje mnie perspektywa 4 sezonu...podobno Dianna Agron (Quinn), Harry Shum (Mike), Amber Riley (Mercedes) i Mark Salling (Puck) mają pojawiać się bardzo rzadko, w 1-2 odcinkach co jest strasznie niefajne, bo Quinn to moja ulubiona żeńska postać i naprawdę nie wyobrażam sobie tego serialu bez niej... (z tego co wiadomo to nawet nie pojawili się na sesji do zdjęć promocyjnych, która była w zeszłym tygodniu)
chociaż wydaje mi się, że może po prostu aktorka dostała lepsze propozycje niż te od twórców Glee, którzy musicie przyznać nie dali jej możliwości pokazania swojego talentu w 100%.
Cieszy mnie to, że Chord Overstreet (Sam) dostał w końcu status 'regular', szkoda tylko, że tak późno...
Zdjęcia do 4 sezonu już się zaczęły, ale mnie to rozdzielenie fabuły na Nowy Jork i McKinley nie przekonuje kompletnie.
Ktoś z Was jeszcze ogląda Glee cały czas?
Cieszy mnie to, że Chord Overstreet (Sam) dostał w końcu status 'regular', szkoda tylko, że tak późno...
Zdjęcia do 4 sezonu już się zaczęły, ale mnie to rozdzielenie fabuły na Nowy Jork i McKinley nie przekonuje kompletnie.
Ktoś z Was jeszcze ogląda Glee cały czas?
Ja widziałem wszystkie odcinki i czekam na nowy sezon, ale też się go obawiam jak to będzie.
W końcu nadrobiłam Glee i skończyłam oglądać 3.sezon
Z przykrością stwierdzam, że ten sezon był po prostu... nudny
Oglądając kolejne odcinki, nie czułam tego, co wcześniej - oczekiwania na kolejny odcinek i chęci dowiedzenia się, co będzie dalej. Oglądałam byle oglądać i skończyć sezon
Już 2.seria była słabsza od pierwszej, ale 3.sezon to moim zdaniem niepowodzenie przeplatane nielicznymi dobrymi scenami, wątkami czy piosenkami
Przede wszystkim zabrakło mi solidnej, tak dobrze znanej z wcześniejszych odcinków, dawki humoru
Uwielbiałam Glee - serial komediowy, a oni zrobili z tego muzyczny dramat.
A najgorsze jest to, że kompletnie zepsuli postać Sue
Słodka Sue Sylvester, która włazi Will'owi w tyłek? Co to miało być?
Poza tym wydaje mi się, że od jakiegoś czasu sporym problemem Glee stała się nadmierna ilość bohaterów. Zamiast stworzyć kilka dobrych wątków i skupić się na dobrych piosenkach, namnożyli postaci i powpychali do serialu milion pierdółkowatych wątków, z których większość albo nie ma sensu, albo została urwana w połowie
W Glee zawsze było sporo postaci, ale w 3.sezonie jest ich prawdziwe mrowisko
Odniosę się jeszcze do wątku Quinn, o którym wyżej wspomniała Lizzy, bo moim zdaniem był najbardziej absurdalny: najpierw dziewczyna jakimś kosmicznym cudem ozdrowiała i stanęła ekspresowo na nogi (a była mowa o tym, że ma uszkodzone kręgi, niczego nie czuje w nogach, rehabilitacja może potrwać lata i nie wiadomo, czy kiedykolwiek stanie na nogi), w tym samym czasie kręciła z chłopaczkiem z dredami (i tu pojawia się wspomniany problem wielości bohaterów - na ten moment nie jestem w stanie sobie przypomnieć, jak on miał na imię
), który to wątek umarł tak szybko jak się narodził, po czym w ostatnim odcinku Quinn nagle przypomina sobie, że chyba jednak kocha Pucka
Dramat
Glee należało do moich ulubionych seriali i przykro patrzeć, jak z odcinka na odcinek jest coraz słabsze
Pewnie będę śledzić kolejny sezon, ale mam co do niego mieszane uczucia
Z przykrością stwierdzam, że ten sezon był po prostu... nudny
Oglądając kolejne odcinki, nie czułam tego, co wcześniej - oczekiwania na kolejny odcinek i chęci dowiedzenia się, co będzie dalej. Oglądałam byle oglądać i skończyć sezon
Już 2.seria była słabsza od pierwszej, ale 3.sezon to moim zdaniem niepowodzenie przeplatane nielicznymi dobrymi scenami, wątkami czy piosenkami
Przede wszystkim zabrakło mi solidnej, tak dobrze znanej z wcześniejszych odcinków, dawki humoru
A najgorsze jest to, że kompletnie zepsuli postać Sue
Poza tym wydaje mi się, że od jakiegoś czasu sporym problemem Glee stała się nadmierna ilość bohaterów. Zamiast stworzyć kilka dobrych wątków i skupić się na dobrych piosenkach, namnożyli postaci i powpychali do serialu milion pierdółkowatych wątków, z których większość albo nie ma sensu, albo została urwana w połowie
Odniosę się jeszcze do wątku Quinn, o którym wyżej wspomniała Lizzy, bo moim zdaniem był najbardziej absurdalny: najpierw dziewczyna jakimś kosmicznym cudem ozdrowiała i stanęła ekspresowo na nogi (a była mowa o tym, że ma uszkodzone kręgi, niczego nie czuje w nogach, rehabilitacja może potrwać lata i nie wiadomo, czy kiedykolwiek stanie na nogi), w tym samym czasie kręciła z chłopaczkiem z dredami (i tu pojawia się wspomniany problem wielości bohaterów - na ten moment nie jestem w stanie sobie przypomnieć, jak on miał na imię
Glee należało do moich ulubionych seriali i przykro patrzeć, jak z odcinka na odcinek jest coraz słabsze
Pewnie będę śledzić kolejny sezon, ale mam co do niego mieszane uczucia
Pierwszy odcinek nie był zły, ale brakuje sporo postaci i zastanawiam się kogo już definitywnie nie będzie
z drugiej strony ciężko wszystkich pomieścić i ich historie, podoba mi się "nowa Rachel", ale co tam robi Unique w Glee? Bez sensu, szkoda i skandal, że nie było Finna w pierwszym odcinku nowej serii, ciekawe co dalej, ale niestety chyba najlepsze odcinki tego serialu to już mamy za sobą a teraz całkiem nowe dzieje.
Jeśli chodzi o piosenki z pierwszego odcinka, to były drętwe
Lecz pod względem fabuły z Glee naprawdę nie jest źle. Podoba mi się że jest Rachel nie zmieniła się w tym wszystkim. nadal panikara, wierna swoim racją i dążąca do celu. Fakt że nie pokazali Finna może nas tylko radować. Być może chłopak znalazł sobie kogoś innego, może jest z Qinn??? Pewnie się dowiemy, jak go zobaczymy. Jeśli chodzi o szkołę , to rzeczywiście nie to samo co kiedyś. Teraz nie wiadomo, kto kim jest, taki panuje chaos.
Katie Hudson była całkiem niezła, gdy tańczyła pokazała prawdziwą klasę,może nie śpiewa jak Rachel ale to są właśnie nauczyciele. Są ostrzejsi dla tych, którzy są od nich lepsi. Z Kurta zrobiła się ciapa,nie wierzę że dorabiał jako kelnrzyna. Powinien już dawno coś zrobić by dostać się do ukochanej szkoły. Bardzo podobała mi się fabuła z tą dziewczyną, która ma matkę kucharkę! Uważa, że to było dobre i pouczające
Ocena 7/10
Katie Hudson była całkiem niezła, gdy tańczyła pokazała prawdziwą klasę,może nie śpiewa jak Rachel ale to są właśnie nauczyciele. Są ostrzejsi dla tych, którzy są od nich lepsi. Z Kurta zrobiła się ciapa,nie wierzę że dorabiał jako kelnrzyna. Powinien już dawno coś zrobić by dostać się do ukochanej szkoły. Bardzo podobała mi się fabuła z tą dziewczyną, która ma matkę kucharkę! Uważa, że to było dobre i pouczające
Ocena 7/10
Grisza 
Hej fani B&B zwróciliście uwagę, że ostatnio epizodycznie była Sarah Buxton (Morgan)?? Szkoda, że tak tylko na moment, byłoby super gdyby dostała większą rolę...
To była właścicielka willi w której wylegiwali się nad basenem bracia P.