Samo Życie

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Kingsajz

Post autor: Kingsajz »

A ja się chciałem odegrać! Wiesz samo życie!
http://www.bb-magazinie.webpark.pl/
B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!!
Ryan Lavery

Post autor: Ryan Lavery »

Ja sobie dziś obejrzę na pewno, bo ostatnio miałem przerwę z braku czasu.
Tkk_Bolly

Post autor: Tkk_Bolly »

martin dziś będzie moja królowa Anita 8) gdyby nie wróciła to bym przestał oglądać ten serial
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Ryan Lavery

Post autor: Ryan Lavery »

Fajnie, że wraca ale mam nadzieję, że zmieniła fryzurkę... :) I lepiej żeby dziś Dony nir było, bo ona w każdej scenie pali, a ja nie mogę sobie kupic papierosów do 21.00 więc nie wytrzymam przed ekranem jak ją zobaczę palącą...
Tkk_Bolly

wróciłą i zmieniła fryzure w tej nowej jest jej lepiej :serce:
Awatar użytkownika
Kingsajz

Ta jej nowa fryzurka to taka piekna jest i natrulanie lśniąca! Tania ta peruka, chyab kupiła ją na palcu 10-cio lecie jak jechała na lotnisko!
B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!!
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Może ktoś zapoda fotkę z ta peruką czy tam oryginalnymi włosami? bo przegapiłem
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Anita ma perukę.... Sama mówiła. :mrgreen:

Obrazek
Awatar użytkownika
Kingsajz

To juw woałbym chustkę na głowie! B@r masz jakieś newsy co do Marysi I Leszka?
Tkk_Bolly

Leszek wyjedzie na 100% będzie miał bardzo smutne pożeganie z marysia
jeszcze będzie leszka namawiała laura aby nie wyjechał ale jej sie nie uda
ale teraz wszyscy moga wyjechac skoro wróciła moja Anita :serce:
Awatar użytkownika
Kingsajz

:evil: :evil: :evil: Leszek wyjedzie i zostawi Marysie to jzu nie ogladam SŻ. Poza tym Mirek to jakaś ciota, ze tez nie moze sobie poradzic z Blondi i wieczn4ei to samo!
Awatar użytkownika
Boldfanka

Post autor: Boldfanka »

B@r, na chwilę wpadłam na Samo Życie w PCS i bardzo spodobał mi się temat "Stop tandeciarstwu..." autorstwa Polly - podobno Twojej żony :shock:
Temat świetny i przydałby się tutaj, żeby niektórym Fanom dać trochę do myślenia ::loll::
A' propos tej żony to świetnie pisze i fajna laska chyba? No, nie wiedziałam, że jesteś drugi Rick, ale mam nadzieję, że trochę mądrzejszy :?: :?
Proszę o bliższe informacje, bo zazdrość mnie zżera :mrgreen: i doniosę Taylor - razem Cię załatwimy jak kota :twisted:
Awatar użytkownika
B@r

:oops: :oops: :oops:

Ano, mam żonę od paru miesięcy... ::chytry:: 8)
Aleś ty ciekawska... ::jezyk::
Tak, jest bosska... :serce: :serce:

A wracając do tematu, to napiszę kilka rzeczy odnośnie ostatnich odcinków.
Bardzo nie podoba mi się zachowanie Adama... :evil: Zwykły dupek, który potrafi tylko ładnie mówić... Od początku mi się nie podobał i masz! Wyszło szydło z worka... :evil:
Łukasz też jest znowu w punkcie wyjścia... Powinien wreszcie wziąść się w garść i pomóc Donie w tym trudnym jakże dla nich czasie.
Leszek i Marysia to już szkoda gadać... ::kwasny:: Fochy Leszka, popisy Marysi...
Awatar użytkownika
AdamST220

Post autor: AdamST220 »

Kilka dni temu przeskakując po programach natrafiłem na ten serial i zainteresowała mnie sytuacja tego chłopaka co jest inwalidą i chciał się ożenić z prostytutką.Niestety nie miałem okazji śledzić kolejnych odcinków i proszę Was o przybliżenie mi historii tej relacji oraz dalszego jego przebiegu :wink:
Awatar użytkownika
B@r

Adam, już Ci tłumaczę...
Obecnie Łukasz przechodzi załamanie nerwowe. Chce na siłę kogoś pokochać, a to zaproponowanie ślubu prostytutce, było aktem desperacji pod wpływem alkoholu.
Wszystko przez to, że on całe zycie szukał miłości. Gdy nagle Beata się w nim zakochała, on nie odwzajemnia jej uczucia, bo nadal kocha kobietę przez którą kiedyś próbował się zabić.
Teraz Łukasz coraz częściej pije, a dzisiaj wyznał Beacie, że jej nie kocha, ale mogą być razem żeby zobaczyć jak to jest.
On już powiedział, że ożeni się z kimkolwiek...

A teraz spoiler:

[shadow=red]Jutro Łukasz sięgnie po narkotyki, a pod koniec maja do serialu wraca jego wielka miłość-Agnieszka i będzie dużo zwrotów akcji...[/shadow]
ODPOWIEDZ