Bieżące odcinki cz. 1
- Adex-fan Brooke
U Stephanie bo Rick mieszka u Stephanie, a Stephanie zwyczajnie wyjątkowo polubiła Amber (może przypomina jej trochę ją samą, bo też wyszła za Forrestera będąc w ciąży).
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
No wyszło szydło z worka. Amber się przyznała do nocy spędzonej z Raymond’em. Jedno kłamstwo mniej. Przynajmniej raz Rick był szczery i wyznał, że ożenił się z nią tylko, dlatego bo była w ciąży i zaprzeczył jednocześnie, że kocha Amber.
Ale wyskoczyli z tym badaniem na HIV zrobili tak jakby Amber przespała się z całym miastem i pod latarnią stała.
Odniosłam wrażenie, że Stephanie nie była szczera w stosunku do Amber, wydawało mi się, że była by jej wstanie wybaczyć. Rick się cieszy z obrotu sprawy, bo ma szanse na Kim. Tylko cała ta sytuacja nie zmienia faktu, że dziecko jest Ricka więc po co ta afera i od razu rozwód.
Rozumiem, że Brooke chce dobrze dla syna jednak czy ona nie przesadza. Ciekawa jestem gdyby matką Eric’a III była, Kim to czy Brooke też by się tak zachowywała. Znając życie to była by inna, bo Kim pochodzi z wyższych sfer.
Ale wyskoczyli z tym badaniem na HIV zrobili tak jakby Amber przespała się z całym miastem i pod latarnią stała.
Odniosłam wrażenie, że Stephanie nie była szczera w stosunku do Amber, wydawało mi się, że była by jej wstanie wybaczyć. Rick się cieszy z obrotu sprawy, bo ma szanse na Kim. Tylko cała ta sytuacja nie zmienia faktu, że dziecko jest Ricka więc po co ta afera i od razu rozwód.
Rozumiem, że Brooke chce dobrze dla syna jednak czy ona nie przesadza. Ciekawa jestem gdyby matką Eric’a III była, Kim to czy Brooke też by się tak zachowywała. Znając życie to była by inna, bo Kim pochodzi z wyższych sfer.
Tu chyba masz rację, Kimberly byłaby odpowiednia, a nie jakaś tam była opiekunka z prowincjiBrooke pisze:Rozumiem, że Brooke chce dobrze dla syna jednak czy ona nie przesadza. Ciekawa jestem gdyby matką Eric’a III była, Kim to czy Brooke też by się tak zachowywała. Znając życie to była by inna, bo Kim pochodzi z wyższych sfer.
- Marek Forrester
Brooke dopieła swego... mam nadzieje ,że jest zadowolona. Teraz nikt nie martwi się dzieckiem tylko patrzą aby zniszczyć Amber. Rick niby taki oddany rodzinie a jednak nie obchodzi go teraz los dziecka, które bądź co bądź jest jego! Ale ważne ,że zemscili się na Amber za chwile zapomnienia!! To straszne, a dzisiaj śmiesznie C.J. wyglądał w tym stoju niczym z lat 70'tych
Macy i Thorne pięknie dziś razem wyglądali, ona jak księżniczka on jak rycerz 
Nobody does it better
- Adex-fan Brooke
Dziecko jest Ricka i muszą o tym pamiętać, ale to nie znaczy, że Amber nie ma ponieść żadnych konsekwencji za to, co zrobiła, w końcu ich okłamała, Rick by się z nią nie ożenił, gdyby nie myśł, że jest ojcem dziecka.paulincia pisze:ale Steffanie ma rację! To jest dziecko Ricka, więc po co rozgrzebywać dawne dzieje...