Barwy Szczęścia

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

B@r, szukałem też tego, ale nigdzie nie można znaleźć, nie licząc pirackich serwisów. :roll: Co prawda, zmieniła się strona www serialu, ale odcinków jak nie było, tak nie ma.

A we wrześniu dochodzi piątkowa emisja. Efekt będzie taki, że będzie pięć, a nie jak dotychczas - cztery premierowe odcinki w tygodniu. Godziny emisji bez zmian. Ramówka na 7 września: http://www.tvp.pl/prasa/programTVP2/p0907_2.txt
Awatar użytkownika
mailo

Post autor: mailo »

Super, dobra wiadomość:)
Dawidek
Administrator

Chyba coś się zaczyna zmieniać w sprawie emisji serialu w Internecie: http://www.tvp.pl/vod/seriale/obyczajow ... -szczescia

Podejrzewam, że w przyszłości uzupełnią wszystkie wcześniejsze odcinki i będą na bieżąco dodawać.
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Ale na razie trzeba płacić 5 zł... :roll:
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Awatar użytkownika
mailo

A ogladacie? Zmieniła się troche czołówka - usunięto Ksawerego:) Teraz najciekawszy wątek to chyba Hubert jako gwiazda, tylko trochę za długo wałkują ten "skandal" z marihuaną - co chwilę jakas nowa gazeta o tym pisze i wszyscy komentują potem.
Awatar użytkownika
kubeczek

Post autor: kubeczek »

mailo pisze:Zmieniła się troche czołówka - usunięto Ksawerego:)
Już się nie pojawia Ksawery?? To była jedna z moich ulubionych postaci.
Awatar użytkownika
mailo

kubeczek pisze:
mailo pisze:Zmieniła się troche czołówka - usunięto Ksawerego:)
Już się nie pojawia Ksawery?? To była jedna z moich ulubionych postaci.
Ksawery już dawno rozstał się z Kaśką, potem miał romans z Natalką. Ostatnio się rozstali i już się nie pojawia. Zniknęła tez Klara po śmierci matki. Kolejna bohaterka jaka zniknęła to Iza, która wyjechała do Australii do męża . Nie pojawiają się też Klaudia i Karolina. Julka i Paweł co jakiś czas wracają i znikają.
Damian

Post autor: Damian »

Klara pojawiła się po wakacjach i gadała z Hubertem ;)
Awatar użytkownika
mailo

To coś pominąłem. Pewnie niedługo się zejdą, bo z tą Patrycją same afery, poza tym nie może być już jego menadżerem.
Dawidek
Administrator

B@r pisze:Ale na razie trzeba płacić 5 zł... :roll:
Odcinki przed emisją telewizyjną są płatne. Dzisiejszy odcinek jest już ogólnodostępny.
Awatar użytkownika
mailo

Do BSz powrócili dzisiaj Julka, Paweł, Basia i Zenek. W tym samym odcinku:)
Elmoo

Post autor: Elmoo »

O, to świetnie! Brakowało tych postaci.
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Ej, czy matka Kajtka się często pojawia w tym serialu? Pytam bo ostatnio poznałem ją na imprezie i dopiero później się dowiedziałem, że to aktorka z Barw szczęścia i się zdziwiłem. :P
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Awatar użytkownika
mailo

B@r pisze:Ej, czy matka Kajtka się często pojawia w tym serialu? Pytam bo ostatnio poznałem ją na imprezie i dopiero później się dowiedziałem, że to aktorka z Barw szczęścia i się zdziwiłem. :P
Bardzo często. To Sabina. Ma osobny, rozbudowany wątek związany z prowadzeniem przez nią zakładu fryzjerskiego. W ostatnich odcinak ten zakład był juz remontowany, okradziony, nieuczciwa pracowniczka wstrzykiwała kilentkom nielegalnie botoks itp czyli same problemy. Ma tez wątek uczuciowy - wcześniej zerwała zaręczyny ze swoim szefem, a teraz też ktoś do niej startuje.
Dante

Post autor: Dante »

Niestety Julka i Paweł jak zawsze wrócili tylko gościnnie i zanim się pojawili, to już właściwie zniknęli.
Krystyna ciągle robi wszystko, aby rozbić związek Marka i Marii :twisted: W dodatku teraz okazało się, że Marek ma syna. Dziwne jest z tą Agatą. Ni stąd, ni zowąd postanowiła, że wyjedzie na stałe do Francji :roll:
Niezbyt podoba mi się związek Sabiny i Tomali. Liczyłem, że Sabina będzie miała jakiś wątek z Kordianem.
W ogóle nie podobają mi się wątki Magdy i Natalii :? Magda to mnie zaczęła wkurzać odkąd związała się z Krzysztofem. Potem było nawet ciekawie, gdy więził ją Tomek. Ale od tego czasu jest jakaś porażka i ten Instytut Szczęścia :roll: Z kolei wątek Natalii też w ogóle mnie nie ciekawi.
ODPOWIEDZ