Klan
Ogląda ktoś regularnie Klan, albo chociaż śledzi co się tam dzieje?
Ja słyszałem o dwóch wątkach:
1) Bożenka decyduje się zachować dziewictwo do ślubu i składa śluby czystości
2) Darek po raz nie wiem który zdradza Czesię z postacią graną przez Adę Fijał - Karoliną
Czyli jednym słowem - żenada
Ludzie nie wiedzą co jest naprawdę dobre (czytaj: PM)...
Ja słyszałem o dwóch wątkach:
1) Bożenka decyduje się zachować dziewictwo do ślubu i składa śluby czystości
2) Darek po raz nie wiem który zdradza Czesię z postacią graną przez Adę Fijał - Karoliną
Czyli jednym słowem - żenada
Ludzie nie wiedzą co jest naprawdę dobre (czytaj: PM)...
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. 
Ja!DeaconFan pisze:Ogląda ktoś regularnie Klan, albo chociaż śledzi co się tam dzieje?
Ale przyznam, że oglądam to z przyzwyczajenia. Moge otwarcie stwierdzić, że w tym serialu nie dzieje się NIC. Równie dobrze można to nazwać "Trudnymi sprawami" tylko, bez kłótni
Jeszcze z dziwnych informacji dotyczących Klanu to Daniel Olbrychski dołącza do obsady!
Spadłem z krzesła
Na Sadybie pojawi się ... więlbłąd!
Więcej o tym: http://www.swiatseriali.pl/seriale/klan ... nId,642313
Jak dla mnie w tym momencie serial sięgnął zupełnego dna
Ja się pytam co tak znakomitych i wielkiej klasy aktorów jak Daniel Olbrychski, lub Krzysztof Tyniec, a w M jak Miłość śp. Andrzej Łapicki, lub Artur Barciś przekonuje do grania w tego typu produkcjach? M jak Miłość jeszcze trzyma jako taki poziom, ale Klan... Przecież to parodia telenoweli.
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. 
Pewnie kasaDeaconFan pisze:Ja się pytam co tak znakomitych i wielkiej klasy aktorów jak Daniel Olbrychski, lub Krzysztof Tyniec, a w M jak Miłość śp. Andrzej Łapicki, lub Artur Barciś przekonuje do grania w tego typu produkcjach? M jak Miłość jeszcze trzyma jako taki poziom, ale Klan... Przecież to parodia telenoweli.![]()
No raczej, ale dla mnie rola Olbrychskiego w Klanie jako nowego adoratora Grażynki to jego całkowity upadek... Jeszcze się przyznaje do tego, że kiedy tylko może z pasją śledzi losy Lubiczów. 
- Adex-fan Brooke
Ja też uważam że to żenada i wstyd dla niego, nie mówiąc już o tym że w ogóle nie pasuje do niej.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Ja osobiście nie jestem fanem Klanu, ale szanuje go, bo jest nadawany w tym kraju już 15 lat. Wiadomo, pewne kroki scenarzystów czy producentów nie bd już tak dobre, ale wręcz błędne. Nie zapominajcie ze Klan głównie oglądają osoby w wieku starszym wieku, i spotkanie w telenoweli Olbryskiego czy Tyńca to prawdziwa gratka. Wolą tych aktorów, niż młodych i sztucznie grającym plastikowych aktorów
Grisza 
-
sharkinator
- Adex-fan Brooke
O dziwo nawet pokazali to jak ją okładały dziewczyny a nie tylko opowiedzieli...
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city