Żar młodości (The Young and The Restless)

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
DeaconFan
Moderator
x 27

• Zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: DeaconFan »

Katherine nie jest od 1 odcinka, doszła kilka miesięcy po rozpoczęciu serialu. Od 1 odcinka jest chyba tylko Jill, ale nie ta aktorka co gra ją obecnie (to jedyna postać występująca od samego początku serialu).

Katherine żyje sobie spokojnie ze swoim mężem - Murphym, za bardzo nie ma wątku, tylko wróciła z emerytury i szefuje chyba swojej firmie.

Przeczytałem właśnie szokujący spoiler - ma się okazać, że Nikki zachoruje na stwardnienie rozsiane!
Co do Nikki i Victora to aktualnie są razem.
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke
x 66

Post autor: Adex-fan Brooke »

Znowu krążą jakieś plotki o powrocie Sheili i syna Lauren, ktoś coś wie?
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
DeaconFan
Moderator
x 27

Nic nie wiem o tym póki co. A mówisz o powrocie Scotty'ego tak? Nawet zapomniałem, że on istnieje. :lol: Natomiast wiem, że kolejny recast ma nastąpić. Tym razem nowa aktorka zagra Abby. To już się robi wkurzające - ile zmian w obsadzie w ostatnim czasie i wcale nie powiedziane, że na lepsze.

Ciekawostka dla fanów Lauren: źle się dzieje w jej małżeństwie. Tutaj scena w której Lauren idzie na całość z Carmine'm: http://www.youtube.com/watch?v=TrzOsQbMZfg
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Sexi Ricky

Post autor: Sexi Ricky »

Kim jest Carmin? Ktoś może przedstawić losy jego bohatera w serialu :wink:
DeaconFan
Moderator
x 27

Pokrótce: Carmine pojawił się w serialu jako raczej ciemny charakter próbujący zemścić się na Kevinie za poślubienie jego byłej dziewczyny - Angeliny. W tym celu Carmine próbował uwieść Chloe - późniejszą żonę Kevina, a nawet ją porwać, jednak przeszkodziła mu w tym Abby Newman. Carmine zdobył pracę barmana w barze Gloworm i potem dał sobie spokój z zemstą na Kevinie i Chloe. Zamiast tego uwikłał się w romans z Abby - córką Ashley. Porwał ją jak gdyby na jej życzenie, żeby wzbudzić tym samym zainteresowanie mediów osobą Abby (Abby prowadziła w tv własne show i chciała być sławna). Niebawem połączył ich romans, ale potem Abby wyjechała. Jakiś czas później Carmine pocieszył się uwodząc mającą problemy małżeńskie z Michaelem Lauren...
Teraz Lauren romansuje właśnie z Carmine'm.

Carmine'a gra Marco Dapper.
Wg mnie całkiem fajna postać, aczkolwiek drugoplanowa.
Onyks

Post autor: Onyks »

DeaconFan pisze:Nic nie wiem o tym póki co. A mówisz o powrocie Scotty'ego tak? Nawet zapomniałem, że on istnieje. :lol: Natomiast wiem, że kolejny recast ma nastąpić. Tym razem nowa aktorka zagra Abby. To już się robi wkurzające - ile zmian w obsadzie w ostatnim czasie i wcale nie powiedziane, że na lepsze.
Ten recast jest chyba przymusowy. Stara Abby odchodzi, bo chyba otrzymała angaż w "General Hospital". Gdzieś czytałem, że dostała rolę po Julie Marie Berman.
DeaconFan
Moderator
x 27

Onyks pisze:Ten recast jest chyba przymusowy. Stara Abby odchodzi, bo chyba otrzymała angaż w "General Hospital". Gdzieś czytałem, że dostała rolę po Julie Marie Berman.
To prawda. Marcy Rylan (Abby) przejęła teraz rolę Lulu w GH. Jednak może to być spowodowane tym, że nowe kierownictwo Y&R było niechętne zatrudnieniu Rylan na stałe. Najpierw nowa producentka usunęła ją całkiem z obsady pozostawiając wątek Abby bez większego wyjaśnienia. Na usilne prośby fanów, zgodziła się na przywrócenie aktorki, ale tylko na recurring. Rylan dostała tymczasem propozycję kontraktu w GH i wybrała kontrakt, a nie recurring. Nie ma się czemu dziwić. Podobnie zrobił ostatnio Sean Kanan (Deacon) w kontekście B&B i GH...
DeaconFan
Moderator
x 27

Nieźle, naprawdę nieźle. Nie minęło kilka dni od wycieku informacji o recaście Abby, podczas gdy zatrudniony został już nowy aktor do roli Kyle'a - syna Jacka i Diane.

Poprzednio Kyle'a grał Blake Hood i nawet nie miał okazji rozwinąć skrzydeł w tej roli, a nowe kierownictwo już zatrudnia do tej roli niejakiego Hartleya Sawyera.

Jak tak dalej pójdzie, to niebawem wymienią całą młodą obsadę (starszych aktorów na szczęście tak nie ruszają, tj. nie recastują). :roll:
Sexi Ricky

Post autor: Sexi Ricky »

Jak rozwija się wątek Carmine'a i Lauren?
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Zack Conroy zagra w Y&R... Olivera Jones'a :wink: :arrow: http://daytimeconfidential.zap2it.com/2 ... -young-and
DeaconFan
Moderator
x 27

Tak, tak. Wspomniałem o tym już w temacie "Ploteczki" nawet. :P

Tracey E. Bregman (Lauren) podpisała właśnie nowy kontrakt. Od swojego powrotu do Y&R po odejściu z B&B grała tam ciągle na recurringu (co było życzeniem samej aktorki, ponieważ chciała ona mieć możlwość równoczesnego zajmowania się innymi projektami). Teraz jednak będzie można ją dużo częściej oglądać w Y&R i na pewno Lauren pojawi się też w nowej czołówce. :wink:
kubeczek

Post autor: kubeczek »

A co ciekawego robił Eric Forrester w Y&R w marcu?
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke
x 66

Post autor: Adex-fan Brooke »

Lauren już jest w czołówce a Eric był w Y&R na ślubie Nicki i Victora. Dziwne trochę z tym Oliverem. :roll:
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Liason-fanka

Post autor: Liason-fanka »

Słuchajcie mam prośbę. Ja jakiś czas temu porzuciłam oglądanie Y&R, ale teraz chciałabym wrócić, tyle że nie wiem gdzie najlepiej oglądać. Mógłby mi ktoś powiedzieć gdzie znajdę odcinki od lipca 2011 do teraz? Będę bardzo wdzięczna!
DeaconFan
Moderator
x 27

Jeanne Cooper grająca od prawie samego początku (od listopada 1973) postać Katherine, weteranka Y&R trafiła dzisiaj w ciężkim stanie do szpitala. Aktorka już od chyba kilku tygodni zmaga się z poważnymi problemami zdrowotnymi. Wcześniej już też była hospitalizowana, jednak wyszła i obecnie znowu przebywa w szpitalu. Jej syn, także aktor - Corbin Bernsen (serialowy Todd - brat Paula) informuje na bieżąco o stanie 84-letniej matki i prosi o modlitwy w intencji poprawy jej stanu zdrowia.

Oby aktorce udało się z tego wyjść.
ODPOWIEDZ