Żar młodości (The Young and The Restless)
Katherine nie jest od 1 odcinka, doszła kilka miesięcy po rozpoczęciu serialu. Od 1 odcinka jest chyba tylko Jill, ale nie ta aktorka co gra ją obecnie (to jedyna postać występująca od samego początku serialu).
Katherine żyje sobie spokojnie ze swoim mężem - Murphym, za bardzo nie ma wątku, tylko wróciła z emerytury i szefuje chyba swojej firmie.
Przeczytałem właśnie szokujący spoiler - ma się okazać, że Nikki zachoruje na stwardnienie rozsiane!
Co do Nikki i Victora to aktualnie są razem.
Katherine żyje sobie spokojnie ze swoim mężem - Murphym, za bardzo nie ma wątku, tylko wróciła z emerytury i szefuje chyba swojej firmie.
Przeczytałem właśnie szokujący spoiler - ma się okazać, że Nikki zachoruje na stwardnienie rozsiane!
Co do Nikki i Victora to aktualnie są razem.
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. 

- Adex-fan Brooke
- x 66
Znowu krążą jakieś plotki o powrocie Sheili i syna Lauren, ktoś coś wie?
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Nic nie wiem o tym póki co. A mówisz o powrocie Scotty'ego tak? Nawet zapomniałem, że on istnieje.
Natomiast wiem, że kolejny recast ma nastąpić. Tym razem nowa aktorka zagra Abby. To już się robi wkurzające - ile zmian w obsadzie w ostatnim czasie i wcale nie powiedziane, że na lepsze.
Ciekawostka dla fanów Lauren: źle się dzieje w jej małżeństwie. Tutaj scena w której Lauren idzie na całość z Carmine'm: http://www.youtube.com/watch?v=TrzOsQbMZfg

Ciekawostka dla fanów Lauren: źle się dzieje w jej małżeństwie. Tutaj scena w której Lauren idzie na całość z Carmine'm: http://www.youtube.com/watch?v=TrzOsQbMZfg
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. 

-
Pokrótce: Carmine pojawił się w serialu jako raczej ciemny charakter próbujący zemścić się na Kevinie za poślubienie jego byłej dziewczyny - Angeliny. W tym celu Carmine próbował uwieść Chloe - późniejszą żonę Kevina, a nawet ją porwać, jednak przeszkodziła mu w tym Abby Newman. Carmine zdobył pracę barmana w barze Gloworm i potem dał sobie spokój z zemstą na Kevinie i Chloe. Zamiast tego uwikłał się w romans z Abby - córką Ashley. Porwał ją jak gdyby na jej życzenie, żeby wzbudzić tym samym zainteresowanie mediów osobą Abby (Abby prowadziła w tv własne show i chciała być sławna). Niebawem połączył ich romans, ale potem Abby wyjechała. Jakiś czas później Carmine pocieszył się uwodząc mającą problemy małżeńskie z Michaelem Lauren...
Teraz Lauren romansuje właśnie z Carmine'm.
Carmine'a gra Marco Dapper.
Wg mnie całkiem fajna postać, aczkolwiek drugoplanowa.
Teraz Lauren romansuje właśnie z Carmine'm.
Carmine'a gra Marco Dapper.
Wg mnie całkiem fajna postać, aczkolwiek drugoplanowa.

Ten recast jest chyba przymusowy. Stara Abby odchodzi, bo chyba otrzymała angaż w "General Hospital". Gdzieś czytałem, że dostała rolę po Julie Marie Berman.DeaconFan pisze:Nic nie wiem o tym póki co. A mówisz o powrocie Scotty'ego tak? Nawet zapomniałem, że on istnieje.Natomiast wiem, że kolejny recast ma nastąpić. Tym razem nowa aktorka zagra Abby. To już się robi wkurzające - ile zmian w obsadzie w ostatnim czasie i wcale nie powiedziane, że na lepsze.
To prawda. Marcy Rylan (Abby) przejęła teraz rolę Lulu w GH. Jednak może to być spowodowane tym, że nowe kierownictwo Y&R było niechętne zatrudnieniu Rylan na stałe. Najpierw nowa producentka usunęła ją całkiem z obsady pozostawiając wątek Abby bez większego wyjaśnienia. Na usilne prośby fanów, zgodziła się na przywrócenie aktorki, ale tylko na recurring. Rylan dostała tymczasem propozycję kontraktu w GH i wybrała kontrakt, a nie recurring. Nie ma się czemu dziwić. Podobnie zrobił ostatnio Sean Kanan (Deacon) w kontekście B&B i GH...Onyks pisze:Ten recast jest chyba przymusowy. Stara Abby odchodzi, bo chyba otrzymała angaż w "General Hospital". Gdzieś czytałem, że dostała rolę po Julie Marie Berman.

Nieźle, naprawdę nieźle. Nie minęło kilka dni od wycieku informacji o recaście Abby, podczas gdy zatrudniony został już nowy aktor do roli Kyle'a - syna Jacka i Diane.
Poprzednio Kyle'a grał Blake Hood i nawet nie miał okazji rozwinąć skrzydeł w tej roli, a nowe kierownictwo już zatrudnia do tej roli niejakiego Hartleya Sawyera.
Jak tak dalej pójdzie, to niebawem wymienią całą młodą obsadę (starszych aktorów na szczęście tak nie ruszają, tj. nie recastują).
Poprzednio Kyle'a grał Blake Hood i nawet nie miał okazji rozwinąć skrzydeł w tej roli, a nowe kierownictwo już zatrudnia do tej roli niejakiego Hartleya Sawyera.
Jak tak dalej pójdzie, to niebawem wymienią całą młodą obsadę (starszych aktorów na szczęście tak nie ruszają, tj. nie recastują).

-
Tak, tak. Wspomniałem o tym już w temacie "Ploteczki" nawet.
Tracey E. Bregman (Lauren) podpisała właśnie nowy kontrakt. Od swojego powrotu do Y&R po odejściu z B&B grała tam ciągle na recurringu (co było życzeniem samej aktorki, ponieważ chciała ona mieć możlwość równoczesnego zajmowania się innymi projektami). Teraz jednak będzie można ją dużo częściej oglądać w Y&R i na pewno Lauren pojawi się też w nowej czołówce.

Tracey E. Bregman (Lauren) podpisała właśnie nowy kontrakt. Od swojego powrotu do Y&R po odejściu z B&B grała tam ciągle na recurringu (co było życzeniem samej aktorki, ponieważ chciała ona mieć możlwość równoczesnego zajmowania się innymi projektami). Teraz jednak będzie można ją dużo częściej oglądać w Y&R i na pewno Lauren pojawi się też w nowej czołówce.

- Adex-fan Brooke
- x 66
Lauren już jest w czołówce a Eric był w Y&R na ślubie Nicki i Victora. Dziwne trochę z tym Oliverem. 

Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
-
Jeanne Cooper grająca od prawie samego początku (od listopada 1973) postać Katherine, weteranka Y&R trafiła dzisiaj w ciężkim stanie do szpitala. Aktorka już od chyba kilku tygodni zmaga się z poważnymi problemami zdrowotnymi. Wcześniej już też była hospitalizowana, jednak wyszła i obecnie znowu przebywa w szpitalu. Jej syn, także aktor - Corbin Bernsen (serialowy Todd - brat Paula) informuje na bieżąco o stanie 84-letniej matki i prosi o modlitwy w intencji poprawy jej stanu zdrowia.
Oby aktorce udało się z tego wyjść.
Oby aktorce udało się z tego wyjść.