Bieżące odcinki "Mody na sukces"

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Awatar użytkownika
fanka mns

Post autor: fanka mns »

Dzis we wspomnieniu Brooke dokladnie widac bylo twarz Olivera, przy pocalunku mial odslonieta maske, specjalnie zatrzymalam obraz, zeby sie przyjrzec. Faktycznie, jak ktos napisal robienie z widza idioty ::kwasny::

Cala ta pomylka jest komiczna, no ale to przeciez Moda :D
Zgadzam sie tez z przedmowcami, ze nie wyobrazam sobie robienia czegos takiego na imprezie wlasnej corki, gdyby zostali nakryci to rowniesnicy mieliby o czym opowiadac przez dlugie lata :x
shizer

Post autor: shizer »

Odcinek trzymał w napięciu. Mina Oliviera na końcu serialu była bezcenna :D Poza tym niewiele brakowało, by królowa Stephanie dała w twarz Stephenowi :)
Awatar użytkownika
Marcin1

Post autor: Marcin1 »

Oprócz "Pose," jakie utwory zostały wykorzystane w modzie ? znacie może ?
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Najbardziej bezcenną minę miała Brooke, kiedy zorientowała się, że zabalowała nie z mężem, lecz z chłopakiem córki. Widać było przerażenie w jej oczach.
Stephanie niestety, ale ma rację na temat ojca Brooke. Ale swoim zachowaniem nie ułatwi sobie zadania. Pamela czuje się wykorzystana przez siostrę, a Steph dalej traktuje ją z góry, co pokazał dzisiejszy odcinek. Jest ciekawie. Pam ma wreszcie poważny wątek. :lol:
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

fanka mns pisze:Dzis we wspomnieniu Brooke dokladnie widac bylo twarz Olivera, przy pocalunku mial odslonieta maske, specjalnie zatrzymalam obraz, zeby sie przyjrzec. Faktycznie, jak ktos napisal robienie z widza idioty
Nie miał odsłoniętej. To była tylko przerażająca wyobraźnia Brooe. W jej "fantazji" robili to bez masek.

Marcin, oprócz "Pose" była chyba jeszcze "Gasolina" (moment ściągania masek).
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Awatar użytkownika
Marcin1

Post autor: Marcin1 »

Deaconie fanie dziękuje ci bardzo :)
Bartus610

Post autor: Bartus610 »

Świetne są te piosenki ! Przypadły mi do gustu , zwłaszcza "Pose" i muszę przyznać , że ostatnie odcinki jak na dzisiejsze czasy , oglądałem z wielką przyjemnością ! :)
Grisza

Post autor: Grisza »

Świetna była dzisiejsza rozmowa Brooke i Olivera. Hahahah
Oliver: Proszę pani
Brooke: Nie mów, do mnie proszę pani, bo czuje się stara
Oliver: To, mam mówić Brooke?
Brooke: Nie.. to brzmi jeszcze gorzej. Mów jak chcesz
:)
Albo
Brooke: To trwało bardzo szybko
Oliver: Spuszczona głowa
Brooke: O nie nie chciałam aby, to tak zabrzmiało.

Bardzo fajnie, to wyglądało. Cieszę sie poniekąd z tego wątku. Brooke i Oliver całkiem fajnie razem wyglądali. :D
Staphanie oczywiście, ma 3 oko i wszędzie widzi czyjeś złe powódki, ale Sama w sobie nie jest w stanie popatrzeć w lustro i przyznać, ze popełniała i popełniać będzie błędy. Pamela ma prawo do tego, aby być szczęśliwa. Była skazana na samotność... Dziewczyna po 60! Tragedia....
Bardzo fajnie zareagowała Kate na związek Pam i jej ojca
Grisza :)
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Grisza pisze:Świetna była dzisiejsza rozmowa Brooke i Olivera. Hahahah
Oliver: Proszę pani
Brooke: Nie mów, do mnie proszę pani, bo czuje się stara
Oliver: To, mam mówić Brooke?
Brooke: Nie.. to brzmi jeszcze gorzej. Mów jak chcesz
:)
Albo
Brooke: To trwało bardzo szybko
Oliver: Spuszczona głowa
Brooke: O nie nie chciałam aby, to tak zabrzmiało.

Bardzo fajnie, to wyglądało. Cieszę sie poniekąd z tego wątku. Brooke i Oliver całkiem fajnie razem wyglądali. :D
Tak to było dobre :D
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Dawidek
Administrator

W ogóle KKL dobrze zagrała swoją scenę rozmowy z Oliverem. :wink:
Ale dla mnie i tak najciekawszym wątkiem jest sprawa Pam. Jej przemiana pod wpływem Stephena jest imponująca. On właściwie owinął ją sobie wokół palca. Fajna była scena rozmowy o numerkach (te zaległe 2000 numerków. ::loll:: ).
Awatar użytkownika
Majka21

Post autor: Majka21 »

Wow, Stephanie z tą bronią do twarzy :P
cmk

Post autor: cmk »

Strzelec wyborowy :)
Ale hasło "Pozdrów ode mnie Beth" wyjątkowo niesmaczne.
Dawidek
Administrator

Niemożliwe, jak Steven zrobił Pameli pranie mózgu. Ewidentnie widać, że kobieta jest bardzo podatna na czyjeś wpływy. Ale nie powinno to dziwić, skoro przez lata była wręcz pod spódnicą Stephanie.
Agnes wtrąca się w nie swoje sprawy. Ona czuje miętę do Nicka i dlatego chce wyeliminować Bridget. Jeśli chce się odwdzięczyć za pomoc, niech to zrobi w inny sposób.
Grisza

Post autor: Grisza »

Agnes mnie denerwuje i irytuje. Ona jest zbyt podejrzliwa i zarozumiała. Nie podoba mi się ona!
Grisza :)
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

cmk pisze:Strzelec wyborowy :)
Ale hasło "Pozdrów ode mnie Beth" wyjątkowo niesmaczne.
No właśnie, to było szokujące i potwierdzające, iż Stephen miał rację mszcząc się na tej wiedźmie Stephanie.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
ODPOWIEDZ