Bieżące odcinki "Mody na sukces"

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Najnormalniej dostosowują obraz 4/3 do 16/9. Uważam, że TVP źle robi, ale przyzwyczaiłem się do tego.

Rozbawił mnie akcent z "seksowną Brooke". I kto to powiedział, młody chłopak, który mógłby być jej synem. :D
Strphanie lubi, lub nie lubi Brooke - to zależy od jej nastroju. To też pokazuje jakąś tam chwiejność "Królowej".
Brooke wczoraj miała rację odnośnie Olivera. On się tak zachowuje, że otoczenie zaczyna się zastanawiać, czy coś z nim jest. To może przyśpieszyć wyjście prawdy na jaw. Jeśli on swoim zachowaniem pokaże Steffy, że ona ma rację, to Brooke i Hope mogą czuć się zagrożone. Niestety, "teatralne upuszczenie płyt", jak ładnie to ujął Pottermaniack, to młyn na wodę dla mściwej panienki.
shizer

Post autor: shizer »

Patrząc dzisiaj na Stephanie zrobiło mi się jej żal, strasznie się postarzała... Już nie mogę doczekać się jej reakcji, kiedy dowie się o Brooke i Olivierze :)
Grisza

Post autor: Grisza »

Oglądając odcinki po wakacjach, stwierdzam że są strasznie chaotyczne. Za dużo akcji, ludzi i wszystkiego. Steffy węszy i węszy, denerwuje mnie to, ale ona już taka jest. Bardzo kiepskie jest oglądanie Donny która jest już taka wielka że zaraz pęknie. Aktorka wówczas naprawdę powinna udać się na urlop
Grisza :)
anita42

Post autor: anita42 »

Przez tę przerwę wakacyjną mam wrażenie, że ciąża aktorki grającej Donnę trwa tyle co słonia. I jeszcze te jej usta. Taka była fajna babeczka, a teraz łojejciu... ::bojesie::
Aktor wcielający się w Olivera jest tragiczny z tymi ciapowatymi, żałosnymi minami. Cały czas zachodzę w głowę jak można taką dupę wołową kreować na kolejnego amanta "MnS".
cmk

Post autor: cmk »

Zniechęcające jest też to, że serial "leci" już 2 tydzień, a tam nadal ten sam dzień (ah te 4 odcinki tygodniowo...) . Brooke w jakiejś kiepskiej sukience, Steffy chyba w peruce i jakimś dziwnym stroju. Z modą to ten serial nie ma dużo wspólnego.
Awatar użytkownika
bosskicinu

Post autor: bosskicinu »

Super, że Amber wróciła - to jedna z lepszych postaci w tym serialu. Mam nadzieję, że sporo namiesza tak jak kiedyś to robiła i jest teraz jeszcze ładniejsza niż w tamtych latach.
Brooke i Oliver mają przechlapane, że Steffy wie co między nimi zaszło. Ciekawe czy uda im się ją przekonać by nikomu nic nie mówiła.
Dawidek
Administrator

No, nie trzeba codziennie chodzić w jakichś kreacjach, szczególnie w momentach, kiedy fotografowie nie robią zdjęć. :wink:

Fajnie znowu widzieć Amber, to jedna z ciekawszych postaci w historii serialu i mam nadzieję, że będą z nią jakieś ciekawe wątki. :D
Nie ma sensu, żeby Brooke dyskutowała z upartą Steffy. Wydaje się, że ona będzie musiała odpokutować swoją winę i swoją głupotę. Oliver też. Ten totalnie zwariował i wszystko potwierdził tej dziewczynie! Nie popisałeś się Oliver....
Awatar użytkownika
Marcin1

Post autor: Marcin1 »

W odcinku 5850 podczas rozmowy z Jackie, Amber wspomniała,że pozna Nicka i będzie przednia zabawa... To ona nie miała z nim styczności zanim odeszła z serialu ??
Dawidek
Administrator

W przypadku Nicka i Bridget nie ma sensu na siłę utrzymywać tego małżeństwa. Oboje nadużyli zaufania swoich partnerów. Lepiej by oboje rozstali się w pokoju, utrzymując jakieś tam dobre relacje, dla dobra Jacka i nienarodzonego dziecka jeszcze.

Steffy wkurza mnie coraz bardziej... Dziś pokazała, że w ogóle nie liczy się z Hope, ani z nikim innym. Chce zrealizować swoje cele. Wychodzi na to, że jak zrobi Brooke, to jej córka i tak będzie poszkodowana. Taka jest Steffy. Głupota Brooke w czasie słynnej imprezy była porażająca i teraz ponosi ona konsekwencje. Teraz jest między młotem i kowadłem i jeszcze zmusza biednego Olivera, by wyrzekł się uczucia do Hope. Sam nie wiem, ale najlepiej wg mnie będzie, jak Brooke powie wszystko Ridge'owi i córce.
Awatar użytkownika
bosskicinu

Ja rozumiem, że Nick cierpi bardzo i jest zdruzgotany, ale niech nie udaje pokrzywdzoną ofiarę. Zapomniał już jak zdradzał Bridget z jej matką i ciotką ? A tamta mu wybaczała po jakimś czasie. Bridget i Owen przespali się ze sobą - to nie powinno było się zdarzyć, ale trudno stało się. Niech Nick najlepiej wypłynie gdzieś swoją łódką na jakiś czas i niech przemyśli sobie całą sprawę to może zdoła wybaczyć żonie.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Strasznie się wleką teraz odcinki, najgorsze że starsi widzowie pogubili się raczej w godzinach emisji, niektórzy pewnie nawet nie wiedzą że serial wrócił a młodsi i pracujący nie mogą o tej godzinie oglądać :( a szkoda bo to są fajne odcinki teraz (wbrew pozorom).
Steffy pokazała już w pełni jaką wredną, dziecinną suką jest a Stephanie już krąży jak sęp, jeszcze trzeciej wiedźmy Taylor brak... Oliver jest głupi godząc się na warunki Steffy, Brooke robi co uważa dobre dla córki, ale powinna powiedzieć Ridge'owi jak najszybciej, prawie to zrobiła, ale przerwano jej. Chwilami to wszystko śmiesznie wychodzi w rozmowach, samo to jak Oliver mówi do Brooke pani Forrester :) albo Ridge że to był strzał w dziesiątkę. :lol:
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Dawidek
Administrator

Odcinki są bardzo fajne, ale zgadzam się Brooke powinna powiedzieć całą prawdę. Ale ona boi się konsekwencji - skrzywdzenia córki i wytykania palcami, jak to było wcześniej. Trochę więcej odczekiwałbym po Oliverze, powinien od razu wszystko powiedzieć Hope - myślę, że taka szczerość rozwiązałaby problem.
Steffy obecnie jest najgorszą postacią, kiedyś lubiłem tę dziewczynę, dzisiaj sądzę, że Ridge, gdyby wiedział, wstydziłby się za nią.
Awatar użytkownika
bosskicinu

Szkoda mi Brooke i Olivera. Przez taką beznadziejną i nic nie znaczącą pomyłkę oboje muszą cierpieć. Wprawdzie takie rzeczy jak to co się zdarzyło między nimi na imprezie nie zdarzają się normalnemu człowiekowi, ale niestety stało się. A Steffy to naprawdę menda. Kiedyś bardziej lubiłem jej postać kiedy była z Marcusem a potem Rickiem, ale teraz to poprostu brak słów. I tak pewnie jej plan nie wypali. Myślę, że Brooke wróci do firmy a Hope zostanie w mieście bo tak łatwo napewno nie pójdzie po myśli Steffy.
Dziwne, że Amber nie pokazywali w tym tygodniu. Raptem wróciła, pokazała się w 2 odcinkach i teraz cisza z nią....
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Po dzisiejszym odcinku polubiłem Billa, jak nigdy. W końcu ktoś kto tą chorą rodzinkę - Forresterów - potraktuje tak jak sobie na to zasługuje. :lol:
Trzeba grać na zasadach przeciwnika, skoro inaczej nie można wygrać, przez uczciwość.
Bartus610

Post autor: Bartus610 »

Dzisiaj średnio ciekawy odcinek .
ODPOWIEDZ