Dynastia (Dynasty)

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

A ja właśnie straciłem dostęp do CBS Drama. Wszystko przez migrację do nc+, w ofercie platformy nie ma niestety tego kanału. Mam jeszcze do obejrzenia wczorajszy odcinek, ale jak na razie jest to ostatni. :?
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Mareczek pisze: Beznadzieja, że nie wyemitują Pojednania ::kwasny::
Przecież Pojednanie co rusz leci na Jedynce ::chytry::
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Awatar użytkownika
Abel

Post autor: Abel »

Na fan page'u CBS Drama, redaktorka napisała już kilkakrotnie, że nie planują na razie emisji "Dynastii Colbych". Wielka szkoda. Ale może tych co uwielbiają serial zaciekawi fakt, że zaraz po zakończeniu ostatniego sezonu, "Dynastia" poleci od nowa. Nie mam niestety info czy w tym samym paśmie, ale pewnie tak. :)

I jeszcze dodam, że gdyby ktoś chciał zobaczyć jak wygląda obecnie Michael Nader (Dex) to zapraszam na jego scenę na wikipedii. Jest to kadr z serialu "All My Children", który Michael kręcił od maja do lipca 2013 i wcielał się w postać o imieniu Dimitri Marick. :)

http://en.wikipedia.org/wiki/Dimitri_Marick
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Oglądacie mroczny, tajemniczy sezon 9? :) Jeszcze tylko 2 tygodnie i koniec, nie dadzą epilogu, tylko zaczną od nowa powtarzać i kto coś przegapił (np. jakąś bójkę) będzie miał szansę nadrobić :)
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Oglądam, oglądam! :D
9 sezon utrzymuje wysoki poziom poprzednich sezonów, tylko razi brak Joan Collins ::kwasny::
Fajnie prowadzony jest wątek z tym ciałem z jeziora oraz całą tajemnicą w jaką zamieszani są Carringtonowie, Colby i Dexter'owie. Ponieważ oglądam "Dynastię" pierwszy raz, wszystko jest dla mnie nowością. Szkoda, że zostały już tylko dwa tygodnie, przywykłem do codziennego oglądania CBS Drama o 20.00 :(
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

I nie wiesz co dalej? :) Jeśli tak to mało już takich widzów i nawet Ci zazdroszczę, jeszcze kilka dobrych odcinków przed Tobą :) Szczególnie ostatni będzie bardzo mocny.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Dynastia się skończyła :cry:
Zakończenie fatalne, skandaliczne i niedorzeczne! Dyrekcja stacji powinna dostać karę za swoją głupią decyzję o zakończeniu produkcji ::kwasny::

Jeśli miałbym po zakończeniu wszystkich odcinków, ocenić co lubię najbardziej to przedstawia się to następująco. Nie da się wybrać jednej opcji - to zbyt genialny serial i za wiele wspaniałych rzeczy :)

Najlepsza postać żeńska: Alexis, Carres, Dominique,
Najlepsza postać męska: Dex, Adam,
Najgorsza postać żeńska: Kirby, Lesley, Amanda,
Najgorsza postać męska: Peter, Mark, książę Michael,
Najlepsza aktorka: Joan Collins, Pamela Sue Martin, Heather Locklear, Linda Evans,
Najlepszy aktor: John Forsythe, Gordon Thomson, Christopher Cezanove,
Najgorsza aktorka: Karen Cellini, Cassie Yates, Katie Kurtzman,
Najgorszy aktor: Billy Dee Williams, Wayne Northrop,
Najlepsze sezony: 2,4,9
Najgorsze sezony: 7,8
Ulubiony wątek: Rita jako Krystle, Alexis wygrywa wszystko w 6 sezonie, sprawa Rogera Grimmse'a
Znienawidzony wątek: związek Adama i Dany, który ciągnął się jak flaki z olejem
Najlepsze sceny: wejście Alexis, śmierć Cecila, masakra w Mołdawii, bójki kobiet
Ocena serialu: 10/10 :serce:
Awatar użytkownika
B@r

Prawda? Scenarzyści pisząc te sceny i aktorzy grając nie wiedzieli o tym, że nie będzie dalszych odcinków. Gdyby Linda Evans wiedziała, że 9 sezon będzie ostatnim, nie odchodziłaby z serialu...
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Awatar użytkownika
B@r

Bardzo ciekawy wywiad z Al'em Corley'em (Steven numer 1) - http://www.youtube.com/watch?v=GVx6LDXs ... e=youtu.be
Al m.in. zdradza dlaczego odszedł z "Dynastii" :)

Ogląda ktoś z was znowu powtórki na CBS Drama?
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Powtórki nie oglądam, ale czekam na końcówkę serialu, bo z racji przejścia z Cyfry+ do Nc+ na początku września, straciłem dostęp do stacji i nie widziałem około 25 ostatnich odcinków. Z moich wyliczeń wynika, że brakujące odcinki zobaczę w sierpniu. :wink:
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Dawidek pisze:Powtórki nie oglądam, ale czekam na końcówkę serialu, bo z racji przejścia z Cyfry+ do Nc+ na początku września, straciłem dostęp do stacji i nie widziałem około 25 ostatnich odcinków. Z moich wyliczeń wynika, że brakujące odcinki zobaczę w sierpniu. :wink:
Tylko pamiętaj je zobaczyć! :wink: a ja oglądam od nowa :)
Awatar użytkownika
B@r

Adex, jako spec możesz sprostować u Agi Włodarczyk info, że Dynastia to serial komediowy, bo Fallon ufo porwało - https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =1&theater
::rad::
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Ktoś ogląda ponowną emisję Dynastii? Obecnie sezon 5 emitowany :)
Awatar użytkownika
pixiequeen

Post autor: pixiequeen »

Ja oglądam ale jestem w połowie 4 sezonu który bardzo mnie nudzi niestety...
ZAPRASZAM na fan page serialu KLAN: https://www.facebook.com/lubiczowie
bartosz34

Post autor: bartosz34 »

Ja sobie poczekam na 9 sezon bo nie oglądałem jak leciał 1 raz na CBS DRAMA.
To znaczy zacząłem oglądać ale wyjechałem na urlop i nie widziałem potem.
Gdy zobaczyłem że poleci od początku to ucieszyłem się. Mam tylko nadzieje że nie poleci ponownie 3 raz jak to jest w przypadku Powrót do Edenu chyba 5 razy :roll:
Fan SB.
ODPOWIEDZ