Bieżące odcinki "Mody na sukces"

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Dodam jeszcze bardzo fajną scenę plenerową pod słynnym napisem "Hollywood". :wink:

Podejrzewam, że Justinowi się niestety upiecze. Bill miał doskonała okazję zwolnić tego faceta, który zapomniał, że to też jego rodzina. ::plask wczolo: Barber to totalna kompromitacja.
Dawidek
Administrator

Trochę za szybko Hope wybaczyła Oliverowi. Ale dobrze, że to zrobiła, lubię tę parę. :wink:

Ależ to był za upadek Stephanie! ::cojest:: Wystarczyło lekkie popchnięcie by upadła i straciła przytomność. ::plask wczolo: Scena tak naciągana, że aż ręce mi opadły. :D
Awatar użytkownika
bosskicinu

Post autor: bosskicinu »

Chyba Hope nie do końca wybaczyła Oliverowi bo wybiegła z jego chaty, gdy sobie wyobrażała jego i jej matkę. Dziewczyna potrzebuje naprawdę bardzo dużo czasu, aby się z tym oswoić. Cała ta akcja ze Stephanie i Brooke to była fajna "komedia", aczkolwiek ta pierwsza faktycznie doznała lekkiego urazu.
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Stephanie już raz udawała chorą. Prawie umierającą, aby tylko Ridge zostawił Brooke dla Taylor.
Dawidek
Administrator

Dlatego się dziwiłem, dlaczego tak szybko wróciła ta sielanka. Chyba te tempo, które sobie dziewczyna narzuciła było za szybkie, przerosło ją to, rany są za świeże. Hope powinna sobie dać więcej czasu.

Tak, akcja "Stephanie w szpitalu" wygląda na farsę, tym bardziej że ona trafiła na oddział swojego imienia. ::loll:: Fajnie, że pomaga ona chorym, ale mam tutaj wrażenie, że personel legitymizuje jej sprawki, by się odwdzięczyć.
Dawidek
Administrator

Brooke i Oliver popełniają jeden błąd. Za bardzo naciskają na Hope. Dziewczyna powinna spokojnie poukładać sobie to, co się wokół niej dzieje. Moim zdaniem powinna wybaczyć matce i chłopakowi, ale niech zrobi to wtedy, kiedy będzie gotowa. To "przyjęcie" jakie ona organizuje w salonie Stephanie jest mocno zastanawiające.
Niestety, ale "święta trójca" - czyli Stephanie, Taylor i Steffy - mają rację w tym, że Brooke z Oliverem zniszczyli życie swojej córce. I ona powinna mieć tego pełną świadomość. :wink: Oboje powinni teraz na jakiś czas zniknąć z oczu dziewczyny.
Awatar użytkownika
bosskicinu

Niestety ale dla Hope najlepszym wyjściem będzie zerwanie z Oliverem. Ten związek nie ma już przyszłości a Hope za bardzo cierpi. Za każdym razem widzi w oczach te obrazy. Brooke także musi cierpliwie czekać aż jej córka sama postanowi się z nią dogadać, a nie sama cały czas ją błaga o wybaczenie. A tak szczerze mówiąc to chciałbym żeby ten wątek się już skończył. Trochę już męczy mnie te cały czas pokazywanie Brooke/Hope/Olivera i wszystkich w to zamieszanych. Chciałbym aby więcej pokazywali Amber, która jest obecnie bez żadnego wątku.
Awatar użytkownika
Marcin1

Post autor: Marcin1 »

Mnie najbardziej denerwuje to,że Stephanie i Taylor w tej całej sprawie mają najwięcej do powiedzenia. Rozumiem,że chcą dopiec Brooke,ale bez przesady. Odtworzenie imprezy przez Hope nie było najlepszym pomysłem, dziewczyna załamie się jeszcze bardziej
Awatar użytkownika
Marcin1

Dzisiejszy policzek od Stephanie był rewelacyjny... "Wynocha !"
Dawidek
Administrator

Donna i Katie ostatnio zgłupiały. :roll: Donna, widząc ile pieniędzy wpłynie na jej konto, szybko podpisuje sprzedaż udziałów nie konsultując tego z siostrą. ::plask wczolo: Te 12,5% należą się bez żadnych wątpliwości Brooke, a ona sprzedaje je facetowi, z którym kiedyś walczyła o odzyskanie FC. Wiadomo, że zmieniły się okoliczności, ale na logikę, po co mu FC? Jako zabawka?

Katie, widzę wspiera męża w jego machinacjach. Nawet nie pomyśli, czy jego działalność jest etyczna. Zamarzył się jej znowu stołek w FC. ::ysz:: Szefem nie była złym, ale to raczej nie miejsce dla niej.

Stephanie ćwiczy celne ciosy. :zeby: Najpierw podwójny policzek dla Brooke, teraz praktycznie rękoczyny w kierunku Liama. :D
anita42

Post autor: anita42 »

Stara babcia Stephanie rzucająca się z piąchami na młodego chłopaka - najbardziej rozwalający moment ostatniego tygodnia ::loll::
Katie nie mogłaby być bardziej irytująca z tym wieszaniem się na "swoim przystojnym mężu" :roll:
Czy ciąża Donny skończy się w tym stuleciu???
Awatar użytkownika
bosskicinu

O tak Stephanie była mistrzynią "plaskaczy" w tym tygodniu. Dla Brooke w sumie się należało, ale dla Liama myśle, że nie bo to nie on wywował ten skandal przecież. Ale teraz wszyscy pewnie jego oskarżą o to. Donna nie powinna była sprzedawać swoich udziałów Billowi tylko dla Brooke. Kiedyś była wielką panią Forrester, a teraz jest przeciwko nim i trzyma ze Spencerem. A ten jak zwykle kombinuje i będzie polować teraz na udziały Steffy.
Grisza

Post autor: Grisza »

Dawno nie oglądałem MNS :| Zwyczajnie nie mam czasu... zwykle o 14 chodzę już do pracy i lipa! jednak pamietam jeszcze te odcinki z czasów jak oglądałem live na CBS. Uważam ze jak na razie postać Liama dupka jest całkiem ciekawa, ale wiadomoco bd później. Stephanie i jej plaskacze świetne
Grisza :)
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Super było sobie przypomnieć jak Stephanie okłada Liama :D On na to tak bardzo zasługuje od samego początku :D Jedna z najlepszych scen.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Marcin1

Oliver nie powinien nękać Hope, rozumiem chłopaka,ale musi dać jej trochę czasu aby mogła się ogarnąć. Wydaję mi się,że pomiędzy Hope a Liamem w niedalekiej przyszłości coś się wydarzy. Steffy nie powinna tak łatwo wybaczyć ojcu, po tym jak ją potraktował.
ODPOWIEDZ