Polecam absolutnie każdemu!
Na dobre i na złe
Nie potrafię opisać emocji jakie towarzyszyły mi podczas odcinka 507! Czegoś takiego jeszcze w Polsce nie było - wzór do naśladowania. Każdy zagrał na Oscara, oczywiście największa tutaj zasługa Michała Żebrowskiego. Akcja, bomba, emocje, muzyka...
http://www.tvp.pl/vod/seriale/obyczajow ... 07/9528926
Genialny zwiastun najnowszego sezonu NDINZ!
http://www.youtube.com/watch?v=u74CGcyjM1U
Serial ten moim zdaniem w pełni zasługuje na miano najlepszego polskiego serialu medycznego - ba, jest to najlepszy serial z emitowanych obecnie przez TVP (choć równie wysoki poziom trzyma chyba tylko "Czas honoru"). Takich seriali nie powstydziliby się emitować Amerykanie na CBS, FOX, czy ABC.

http://www.youtube.com/watch?v=u74CGcyjM1U
Serial ten moim zdaniem w pełni zasługuje na miano najlepszego polskiego serialu medycznego - ba, jest to najlepszy serial z emitowanych obecnie przez TVP (choć równie wysoki poziom trzyma chyba tylko "Czas honoru"). Takich seriali nie powstydziliby się emitować Amerykanie na CBS, FOX, czy ABC.
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. 
Fani Anny Dereszowskiej mogą być niepocieszeni. Już jej nie zobaczymy w serialu...
http://www.fakt.pl/anna-dereszowska-str ... 865,1.html
http://www.fakt.pl/anna-dereszowska-str ... 865,1.html
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Nie denerwuje Was Ola?
Mam wrażenie, że jej ciąża trwa już rok, a nawet nie widać, żeby miała brzuszek. Jak słyszę o tym, że musi powiedzieć prawdę Przemkowi to mam mdłości
Wkurza mnie również fakt, że czołówka "Na dobre i na złe" wcale nie jest aktualizowana jak to miało miejsce w poprzednich latach. Przecież mają ujęcia Konicy, albo Borysa więc chyba nie byłoby problemem gdyby użyli ich wtedy, gdy panowie pojawiają się w serialu
O obecności Zosi nie wspomnę, bo Foremniak już od ponad roku wcale nie zjawiła się na planie, więc jej obecność też jest chyba zbędna. Sama kolejność bohaterów też mi nie odpowiada - Falkowicz powinien być na końcu, jako czarny charakter. Nie rozumiem faworyzowania Latoszków, za którymi nie przepadam. Anita Sokołowska ma kolejną przerwę z powodu ciąży, a jej miejsce w czołówce można przecież oddać innym ciekawszym bohaterom
Nawiasem mówiąc, w Świecie Seriali napisali, że Lena i Witek naprawdę wezmą rozwód - jeśli tak, to brak mi słów. Bo znając życie na pewno później, gdy Anita Sokołowska wróci to znów będą chcieli ich połączyć
Mam wrażenie, że jej ciąża trwa już rok, a nawet nie widać, żeby miała brzuszek. Jak słyszę o tym, że musi powiedzieć prawdę Przemkowi to mam mdłości
Wkurza mnie również fakt, że czołówka "Na dobre i na złe" wcale nie jest aktualizowana jak to miało miejsce w poprzednich latach. Przecież mają ujęcia Konicy, albo Borysa więc chyba nie byłoby problemem gdyby użyli ich wtedy, gdy panowie pojawiają się w serialu
Nawiasem mówiąc, w Świecie Seriali napisali, że Lena i Witek naprawdę wezmą rozwód - jeśli tak, to brak mi słów. Bo znając życie na pewno później, gdy Anita Sokołowska wróci to znów będą chcieli ich połączyć
-
sharkinator
Mnie denerwuje Ola i nie zapowiada się, żeby miało się to zmienić. Niepotrzebnie ją wprowadzili, jest za młoda na lekarkę (choćby na stażystkę) i rzeczywiście przeciąga się ten wątek. W ogóle moim zdaniem serial ostatnio obniżył loty, wprowadzono za dużo nowych postaci i zrezygnowano z pokazywania starszych. Ciekawi mnie co dalej będzie z Wiki, Falkowiczem i Adamem.
Mówiono o powrocie Ludmiły - czy chodziło tylko o zwidy Przemka czy rzeczywiście zmartwychwstanie?
Mówiono o powrocie Ludmiły - czy chodziło tylko o zwidy Przemka czy rzeczywiście zmartwychwstanie?
Tylko o zwidy - była kilka tygodni temusharkinator pisze:Mówiono o powrocie Ludmiły - czy chodziło tylko o zwidy Przemka czy rzeczywiście zmartwychwstanie?
Nie uważam, żeby poziom się obniżył, ale też chciałbym powrotu jakiejś starej postaci. Nie dawno czytałem wywiad z Jolantą Fraszyńską, w którym zdradza, że chętnie wróciłaby na plan
-
sharkinator
Konica niebawem chyba dostanie nowy wątek, będzie flirtował z tą stażystką Klaudią.
Koniecznie powinni przywrócić kogoś z dawnych postaci. Bożenka, Marta, Monika, Pawica, Mejer - lista jest bardzo długa.
Dawno nie oglądałem NDINZ. Czy w czołówce jest Adam?
Koniecznie powinni przywrócić kogoś z dawnych postaci. Bożenka, Marta, Monika, Pawica, Mejer - lista jest bardzo długa.
Dawno nie oglądałem NDINZ. Czy w czołówce jest Adam?
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. 
No to niefajnie. Na I miejscu powinni wywalić z openingu Zosię. Rozumiem, że to jedna z czołowych postaci, ale nie pojawia się przecież od ponad roku.
Generalnie to kto Waszym zdaniem powinien być w czolówce? I kto powinien ją otwierać? Hana, Piotr, Witek, Lena, może Wiktoria lub Agata? A może Tretter jako najstarszy i szef szpitala?
Generalnie to kto Waszym zdaniem powinien być w czolówce? I kto powinien ją otwierać? Hana, Piotr, Witek, Lena, może Wiktoria lub Agata? A może Tretter jako najstarszy i szef szpitala?
Zdecydowanie Tretter, a zamykać powinien ją FalkowiczDeaconFan pisze:Generalnie to kto Waszym zdaniem powinien być w czolówce? I kto powinien ją otwierać? Hana, Piotr, Witek, Lena, może Wiktoria lub Agata? A może Tretter jako najstarszy i szef szpitala?
Chyba czas na zrobienie przeróbki
Ostatnio zmieniony 2013-11-15, 18:58 przez Mareczek, łącznie zmieniany 1 raz.
-
sharkinator
Ja również chętnie obejrzę.
Moim zdaniem Tretter nie powinien być pierwszy, mimo że chyba obecnie jest najdłuższy stażem w serialu. Jego postać nigdy nie była dominująca. Ale z drugiej strony nie ma obecnie postaci, która by na to zasługiwała - ale jak już coś to chyba Latoszki, a potem Hana z Piotrem.
Już w ostatnim odcinku pokazali nam scenę Konicy i Klaudii, więc od razu było to podejrzane. Nie wiem czy taka młoda dziewczyna poleci na faceta z trójką dzieci.
Moim zdaniem Tretter nie powinien być pierwszy, mimo że chyba obecnie jest najdłuższy stażem w serialu. Jego postać nigdy nie była dominująca. Ale z drugiej strony nie ma obecnie postaci, która by na to zasługiwała - ale jak już coś to chyba Latoszki, a potem Hana z Piotrem.
Już w ostatnim odcinku pokazali nam scenę Konicy i Klaudii, więc od razu było to podejrzane. Nie wiem czy taka młoda dziewczyna poleci na faceta z trójką dzieci.