Radio i telewizja

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Bartus610

Post autor: Bartus610 »

Ja nawet tego nie lubię :) Nie wspominając o Rozmowach w toku ::kwasny::
Awatar użytkownika
BeLieF

Post autor: BeLieF »

Akurat W11 jest jedynym tego typu serialem który mogę tolerować. Rozmów w toku też raczej nie lubie, ale czasem, tzn rzadko, jest coś ciekawego.
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Fenomenu paradokumentów też nie rozumiem - wszystko byłoby dobrze, gdyby pozostali przy Dlaczego ja i Trudnych Sprawach (których nie oglądam). Ale od ponad roku każdy kanał obrał sobie za cel, stworzenie swojego paradokumentu, tylko nie wiem po co :roll: Uwzględnienie w tegorocznych Telekamerach nowej kategorii "Najlepszy paradokument" jest dla mnie nie do przyjęcia i świadczy tylko o randze tego plebiscytu ::loll::
Bartus610

Dokładnie :D Ale pamiętniki z wakacji , nieprawdopodobne a jednak , ba czyja wina ? To już dno i wodorosty :D A myślałem , że po Jerry Springerze nie mogło być gorzej...
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Wszystkie te co wymieniłeś są na Polsacie - zapomniałeś jeszcze o Zdradach i Ślubnej gorączce :lol: Najgorsze jest jednak, że inne kanały tworzą kolejne: Szpital, Ukryta prawda (TVN) i Szkoła życia (TVP2) ::plask wczolo: O jeszcze jakimś zapomniałem? ::chytry::
Awatar użytkownika
BeLieF

Post autor: BeLieF »

Jeszcze Malanowski i partnerzy - znowu Polsat :lol:
Tak, te programy są ewidentnym dnem. Jeszcze W11 czy dawniej Detektywi, SAMW i Sąd rodzinny ujdą, bo chociaż pokazują mniej więcej procedury działań policji czy sądu, ale reszta to żenująca porażka.
Bartus610

Już chyba wszystkie wymieniliśmy :D Co jeden to gorszy , oglądać się nie da :) Jeszcze na vive były Weekendowe historię , wcale nie lepsze ! I miłość na bogato :) Macie racje Sąd Rodzinny i Sędzia Anna Maria Wesołowska były w miarę :)
Awatar użytkownika
Sexi Ricky

Post autor: Sexi Ricky »

Dla mnie te programy to również totalne dno.
Ja jednak nie dziwię się, że w ostatnim czasie namnożyło się ich na potęgę :roll: Mają bowiem nienaganną oglądalność więc dlaczego mamy pretensje do stacji telewizyjnych, że zarabiają na nas pieniądze? ::kwasny:: Problem leży w nas samych, bo niby nikt nie ogląda tego dla przyjemności, a liczniki oglądalności się nabijają. Prawda jest taka, że Polacy lubią takie idiotyzmy.
Bartus610

Jedyny idiotyzm który lubię to ekipa z Warszawy :) resztę omijam szerokim łukiem
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Paradokumenty oglądam od święta. Jak trafię przypadkiem i zobaczę, że jest ciekawy temat, to obejrzę do końca. Ostatnio najczęściej trafiałem na "Szkołę życia", ale z 48 odcinków widziałem max 6-7 i to nie w całości.

Uważam, że takich programów jest za dużo, jeden tytuł na jednym kanale w zupełności wystarczy. :wink: Ale nie potępiam takich programów, są mi całkowicie obojętne. Najważniejsze, by z dużego wyboru programów w telewizji wybierać to, co jest najlepsze, a nie oglądać, jak leci.
Awatar użytkownika
Despina

Post autor: Despina »

Bartus610 pisze:Macie racje Sąd Rodzinny i Sędzia Anna Maria Wesołowska były w miarę :)
To chyba była najgorsza porażka moim zdaniem. ::kwasny::
Bartus610

Każdy lubi co innego :D Obejrzyj polsatowskie Czyja wina to zmienisz zdanie :D
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Zbliża się Nowy Rok i z tej okazji naszła mnie refleksja jaki serial chcielibyście zobaczyć w 2014 roku w polskiej telewizji? Długo wyczekiwaną Dynastię nam powtórzyli, Melrose Place też i mają być końcowe sezony, tak samo z Sunet Beach. Santa Barbara, Savannah i Dallas? ::rad::
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Bartus610

Moda na Sukces od początku :D
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

Y&R - nie musi być od poczatku (moga byc w miare aktualne odcinki) lub "General Hospital" - też mogą to być w miarę nowe odcinki. Uwazam, że to mimo wszystko dwie najlepsze soap opery obecnie w USA (tak, lepsze niż B&B).
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
ODPOWIEDZ