Bieżące odcinki "Mody na sukces"

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Rick i Jackie to jakaś komedia, przecież to tak jakby Rick był ze swoją babcią lub ze Stephanie, Jackie trzyma się rewelacyjnie, ale jakoś Owen mi się wydaje lepszy u jej boku niż Rick, którego znamy od urodzenia...poza tym to strasznie głupi układ że mieszkają w jednym budynku i kręcą się z góry na dół, Bridget powinna przyjąć ofertę Brooke i u niej mieszkać z Loganem! No i śmiechu warte że w ten sam dzień co Logan wyszedł do domu po zbadaniu już pojechali z nim na kolejne badania i nagle udają jakby był już inny dzień a on z nimi był dłużej, nie znoszę takich przekłamań czasowych... już nie mówiąc o różnicy wieku Hope i Bridget i tym że Brooke to już babcia ::loll:: Poza tym Hope za bardzo interesuje się relacją Liama i Billa, po co to komu?! Bill wychodzi na totalnego dupka po raz kolejny...
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Bo Hope interesuje się Liamem, chyba czuje miętę do niego, więc to naturalne, że interesuje się nim i jego przeszłością. :wink: Szkoda mi Olivera, to fajny chłopak. Bill to "ojciec", to nie mam wątpliwości. I popieram tu Liama, który nie chce mieć z nim nic wspólnego.
Jackie i Rick - to dla mnie dziwny układ. Nie potrafię rozgryźć intencji chłopaka. Bo chęć pomocy siostrze chyba nie jest jedynym powodem jego zachowania. Przecież on się mocno zaangażował, może ma jeszcze jakiś plan? Bo trochę wątpię, że zakochał się w kobiecie dwa razy starszej od siebie. :roll:
anita42

Post autor: anita42 »

Dlaczego nie, skoro Owen mógł, to czemu nie Rick? :wink: Poza tym jeśli ostatnią jego kobietą była Steffy, to jest już tak wyposzczony, że może nie zwracać uwagi na wiek... Dla mnie Jackie jest najpiękniejszą kobitką w "Modzie", zostawiającą daleko w tyle wszystkie młode laski. Pamiętam pod jakim wrażeniem urody tej aktorki byłam oglądając jako dziecko "Północ Południe", a teraz jestem pod jeszcze większym widząc, jak Leslie-Ann Down fantastycznie się "zestarzała". Śmieszne jest tylko to, że między Jackie a Stephanie jest kilka, no może 10 (?) lat różnicy, a mimo to ze Stephanie zrobili totalną babcię, podczas gdy Jackie na równi z młodymi bohaterkami oczarowuje dwa razy młodszych przystojniaków (był jeszcze Whip przecież, a wcześniej Deacon).
Jak dla mnie Hope powinna być z Liamem, który ma znacznie ciekawszą osobowość niż mdły i dupowaty Oliver. Rozumiem, że rozpad związku Hope i Olivera ma symbolizować dramatyczna zmiana fryzur obojga?
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

Rozumiem, że rozpad związku Hope i Olivera ma symbolizować dramatyczna zmiana fryzur obojga?
O właśnie. Jak Wam się podoba nowa fryzura Olivera? Wg mnie na spory plus w stosunku do poprzedniej. :wink:
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Ja lubiłem tę starą fryzurę Olivera w stylu młodego Justina Bibera, uważam że mu pasowała i wyróżniała go a na odświętne okazje robił zaczesanie :) ale kwestia gustu... Natomiast LAD grająca Jackie to chyba nosi blond perukę bo prywatnie pojawiała się w ciemnych włosach, chyba było coś takiego że aktorka chorowała trochę i dlatego jak dawniej Stephanie zaczęła nosić perukę, ale trzeba przyznać że bardzo ją odmładza ten blond, jest bardzo seksowna, zwłaszcza gdy jest u boku Owena (przy Deaconie też się świetnie prezentowała) a najgorzej przy Massimie, który chciał z niej zrobić starą matronę/seniorkę Marone... dobrze, że odmieniła się aczkolwiek trochę świruje chwilami...
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
bosskicinu

Post autor: bosskicinu »

A mi się właśnie bardziej obecna fryzura Olivera podoba. W tamtej to faktycznie to Justina Biebera był podobny, którego osobiście nie lubię. Ale Liam, który startuje do Hope ma zdecydowanie bardziej schludne włosy niż Oli.
Dawidek
Administrator

Oliver dobrze wygląda zarówno w nowej fryzurce, jak i w dłuższych włosach. Ogólnie rzecz biorąc, Zach Conroy jest przystojnym facetem i jego nowa fryzura tego nie zmienia.
Awatar użytkownika
Logan

Post autor: Logan »

No nie, Steffy przeszła dziś samą siebie. Liama to nie lubiła, ale Spencera Juniora o to i owszem. Gotowa zaraz przed ołtarzem stawać. Co za hipokryzja. Najgorsze jest to, że biedna Hope znów nie zazna przez nią spokoju. A Tylor, co z niej za matka? Jak mogła córce nie wyperswadować mieszania się w związek Liama i Hope. Ogólnie to dziś był bardzo ciekawy i emocjonujący odcienek.
"Moda..." jest jak narkotyk - uzależnia.
Dawidek
Administrator

Mi się też odcinek podobał. Pojawienie się Taylor po dłuższej nieobecności było trochę ożywcze, chociaż jako matka zachowała się nie najlepiej, nie interweniując, po tym, co usłyszała od córki. Mam jednak wrażenie, że była zaniepokojona zaistniałą sytuacją.
Sama Steffy przechodzi samą siebie. Ona powinna wyjechać na drugi kraniec kraju i niech da wszystkim spokój. Rodzicom też!
Awatar użytkownika
Logan

Post autor: Logan »

Taylor według mnie nie była ożywcza, a mdła. Zachowywała sie jak manekin kiwający tylko główką na wszystko co powie jej córka. Brakowało w niej życia. Wyglądało to tak jakby zapomniał od razu wszystkiego czego ją nauczyli na studiach.
Co do dzisiejszego odcinka - mamy nowy skandal, który wybuchł dziś na całego. Biedna Bridget. :(
"Moda..." jest jak narkotyk - uzależnia.
Awatar użytkownika
bosskicinu

W tym ostatnim tygodniu przed świętami dużo się dosyć wydarzyło. Skomentuję po kolei:

Bill i Liam:
Fajnie, że się dogadali w taki prosty sposób. Nie wymagało to więcej żadnych wyzwisk i żalów. W sumie to Bill dzięki swojej żonie pierwszy wyciągnął rękę do syna. Ciekawe były ich dalsze rozmowy jednak widać to już na samym początku, że Liam nie jest taki jak ojciec i z wyglądu i z zachowania. Liam był przeciwny udziałem Billa w skandalu w Jackie M. ze względu na więzy rodzinne, natomiast Bill to przeciwieństwo bo jak wcześniej ujął "atakuje". No ale to dopiero sam początek ich relacji zobaczymy jak będzie później.

Hope i Liam:
Mogą tworzyć całkiem fajną parę bo nawet trochę pasują do siebie. Poza tym mają wspólny język i się kochają. Steffy oczywiście usiedzieć w miejscu spokojnie nie umie i sama chce startować do Liama, który z nudnego komputerowego maniaka zmienił się w syna bogatego biznesmena. A w Hope spodobało mi się to, że ona nie patrzyła na Liama czy jest biedny czy bogaty. Z tego wszystkiego najbardziej szkoda Olivera bo został odtrącony. Ciekawe czy będzie dalej walczył o Hope czy totalnie się podda......

Skandal w Jackie M.
Sam wątek tego skandalu był bardzo interesujący. Bill i Jarrett bez skrupułów oczernili Jackie i resztę choć tego nie popieram bo będą zarabiać na czyjejś tragedii. Sam pokaz był dobry i Owen fajnie charakteryzowany jako grecki posąg :). Rozbawiła mnie ostatnia scenka gdy Rick także się przebrał i nieruchomo obserwował Jowen. Ten gościu bo długiej nieobecności własnego wątku znowu się uaktywnił co uważam za wielki plus, lecz mam nadzieję, że nie rozbije on tego małżeństwa bo absolutnie nie pasuje on do Jackie.

Nowy Thomas.
Chyba raczej nie było to do przewidzenia, że Thomasa będzie grał nowy aktor. Odrazu mi się spodobał jako postać oraz to w jak ciepłych słowach wyrażał się o Brooke i Hope natomiast krytykował babkę i siostrę. I bardzo dobrze, że Ridge go pochwalił teraz on sam może być dumny z syna.
Awatar użytkownika
Marcin1

Post autor: Marcin1 »

Dzisiejszy odcinek bardzo mi się podobał. Wątek Jackie/Rick/Bridget/Owen niczym komedia. Bardzo miło ze strony Brooke,że nie zostawiła Stephanie samej w szpitalu,ale z drugiej strony jej docinki w stosunku do seniorki rodu były niepotrzebne, choć bardzo zabawne.
Dawidek
Administrator

Sceny na tyłach Jackie M. po pokazie zabójczo zabawne. Ciekawe, ile czasu spędził Rick udając posąg? ::loll:: Bo te udawanie na dłuższą metę może być męczące. :wink:
Brooke mogła wezwać tę karetkę, tak na wszelki wypadek. Sąd, że Stephanie udaje nie zawsze może być trafny. Tych docinków w szpitalu mogła sobie odpuścić.
Ridge i Thomas trafnie wywnioskowali, że tylko skrajna sytuacja może pogodzić Królową i Brooke, bo ta wojna między nimi zaszła już zdecydowanie za daleko.
Bartus610

Post autor: Bartus610 »

Wreszcie dzieje się coś ciekawego :-D
Awatar użytkownika
bosskicinu

Te 2 odcinki po Nowym Roku były dosyć fajne.
Szczególnie trójkąt Rick/Jackie/Owen był prowadzony komicznie jak obaj panowie przebrani za te posągi ganiali się po całej sali. Wątek fajny lecz nie chciałbym aby Owen i Jackie się rozstali bo tworzą fajną parę a Rick niech się usunie w cień.
Sceny ze Stephanie i Brooke też niczego sobie jak obie dogryzały sobie nawzajem. Lecz to, że Stephanie ma raka to chyba nikt się nie spodziewał, nawet Brooke się przeraziła od razu.
ODPOWIEDZ