Stare seriale
W serialu "Pełna chata" Stephanie wjechała w dom. Ale nie wiem czy o to chodzi:Elmoo pisze:O, a ja pamiętam jakiś serial, gdzie była taka mała dziewczynka, niezła rozrabiaka i pamiętam, że odpaliła raz samochód i wjechała w jakiś sklep czy coś.
http://www.youtube.com/watch?v=6I4i9fOtUDM
- Adex-fan Brooke
http://www.tvguide.com/News/Richard-Bul ... 77251.aspx Zmarł Richard Bull czyli Nels Oleson z Domku na prerii.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Oglądam "Północ Południe", które emituje obecnie TVP1 w soboty o 14:50
Jest to mój pierwszy raz z tym klasykiem i jestem nim oczarowany! Popieram wszystkie pozytywne komentarze na jego temat, serial ma niesamowity klimat. Młodziutka Lesley Anne Down gra i wygląda po prostu wspaniale, nie sposób się nią nie zauroczyć. Plenery, kostiumy i muzyka wręcz przyciągają do oglądania
Jest to mój pierwszy raz z tym klasykiem i jestem nim oczarowany! Popieram wszystkie pozytywne komentarze na jego temat, serial ma niesamowity klimat. Młodziutka Lesley Anne Down gra i wygląda po prostu wspaniale, nie sposób się nią nie zauroczyć. Plenery, kostiumy i muzyka wręcz przyciągają do oglądania
Oglądałem ten serial w dzieciństwie i pamiętam, że go uwielbiałem.
Wtedy jeszcze Lesley-Anne Down, rzecz jasna, nie była dla mnie znaną aktorką. Chciałbym kiedyś wrócić do tego serialu, obejrzeć go ponownie, żeby przypomnieć sobie wszystkie odcinki. Teraz nie bardzo mam czas, ale jest na mojej liście rzeczy do obejrzenia. 
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. 
- Adex-fan Brooke
Muzyka do serialu zrobiona przez Billa Conti (Dynastia, Rocky). LAD jest wspaniała w Północ Południe, ten serial zrobił z niej gwiazdę. Ogólnie gwiazd nie brakuje w Północ Południe... Na uwagę zasługuje też przebojowa rola Terri Garber jako wredna rozwiązła Ashton. Fajnie gdyby Tvp1 dało też epilog Niebo i piekło, ale na pewno nie dadzą, to jest rzadko emitowane.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city