Stare seriale

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Elmoo

Post autor: Elmoo »

O, a ja pamiętam jakiś serial, gdzie była taka mała dziewczynka, niezła rozrabiaka i pamiętam, że odpaliła raz samochód i wjechała w jakiś sklep czy coś. Był też jakiś wątek z krowami... kiedyś myślałem, że to Dr. Quinn, ale nie wiem, te sceny pamiętam naprawdę przez mgłę, gdyż byłem bardzo mały...
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

Gzymi, może chodzi Ci o "Cleopatra 2525"?

https://www.google.pl/?gws_rd=cr&ei=jmj ... patra+2525
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Awatar użytkownika
gzymi

Post autor: gzymi »

DeaconFan jesteś wielki ! Właśnie o ten serial mi chodziło.
Dziękuję bardzo za odp pomimo małego opisu który ci podałem ;)
Awatar użytkownika
mailo

Post autor: mailo »

Elmoo pisze:O, a ja pamiętam jakiś serial, gdzie była taka mała dziewczynka, niezła rozrabiaka i pamiętam, że odpaliła raz samochód i wjechała w jakiś sklep czy coś.
W serialu "Pełna chata" Stephanie wjechała w dom. Ale nie wiem czy o to chodzi:

http://www.youtube.com/watch?v=6I4i9fOtUDM
Bartus610

Post autor: Bartus610 »

Elmoo - Mała Księżniczka (telenowela meksykańska) ;)
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

http://www.tvguide.com/News/Richard-Bul ... 77251.aspx Zmarł Richard Bull czyli Nels Oleson z Domku na prerii.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Oglądam "Północ Południe", które emituje obecnie TVP1 w soboty o 14:50 :)
Jest to mój pierwszy raz z tym klasykiem i jestem nim oczarowany! Popieram wszystkie pozytywne komentarze na jego temat, serial ma niesamowity klimat. Młodziutka Lesley Anne Down gra i wygląda po prostu wspaniale, nie sposób się nią nie zauroczyć. Plenery, kostiumy i muzyka wręcz przyciągają do oglądania :D
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

Oglądałem ten serial w dzieciństwie i pamiętam, że go uwielbiałem. :) Wtedy jeszcze Lesley-Anne Down, rzecz jasna, nie była dla mnie znaną aktorką. Chciałbym kiedyś wrócić do tego serialu, obejrzeć go ponownie, żeby przypomnieć sobie wszystkie odcinki. Teraz nie bardzo mam czas, ale jest na mojej liście rzeczy do obejrzenia. :wink:
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
margo

Post autor: margo »

Oglądałam ten serial i bardzo mi się podobał. Mam nadzieję, że jeszcze kiedyś go obejrzę, ale teraz nie mam takiej możliwości ani czasu.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Muzyka do serialu zrobiona przez Billa Conti (Dynastia, Rocky). LAD jest wspaniała w Północ Południe, ten serial zrobił z niej gwiazdę. Ogólnie gwiazd nie brakuje w Północ Południe... Na uwagę zasługuje też przebojowa rola Terri Garber jako wredna rozwiązła Ashton. Fajnie gdyby Tvp1 dało też epilog Niebo i piekło, ale na pewno nie dadzą, to jest rzadko emitowane.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
ODPOWIEDZ