Sunset Beach

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Za chwilę będzie ankieta i w niej znajdą się propozycje mailo. :wink: Kolejne będą w przyszłości, najwcześniej po nadrobieniu moich zaległości z serialem.

Nie ogarniam jeszcze wszystkich imion bohaterów. Rae to ta lekarka?

Podoba mi się wątek z poszukiwaniem SB. Jest taki trochę zabawny. :zeby:

P.S. - jest ankieta. Głosujemy do poniedziałkowego wieczora.
Awatar użytkownika
mailo

Post autor: mailo »

Dzięki Dawidek. Tak ta lekarka to Rae Chang. Śmieszni ci jej rodzice są. Ankieta może być robiona co jakiś czas, kiedy uzbierają się nowe wątki. Sam jeszcze nie znam wszystkich bohaterów bo sporo ich jest.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Jeszcze jedna aktorka z czołówki nadal nie była ani razu, zauważyliście? :)
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Nie widziałem jednej dziewczyny z czarnymi włosami, która jest jakoś na początku czołówki - o tą chodzi? :)
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Tak. :) Aktorka Priscilla Garita, jeszcze jej nie ma oraz jeszcze chyba postać grana przez Ashley Hamiltona nie przedstawił się (a aktor jest synem Georga Hamiltona - Joela z Dynastii), jest też piosenkarzem... a jako inną ciekawostkę powiem, że w dzisiejszym odcinku Dynastii był ojciec Annie jako JJ w scenie z Dominique. :)
Dziś w SB najlepsze były akcje z Michaelem i Casey'm :) Lubię ich, fajny ten wątek z Vanessą.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
mailo

Post autor: mailo »

Adex-fan Brooke pisze:, że w dzisiejszym odcinku Dynastii był ojciec Annie jako JJ w scenie z Dominique. :)
.
A zauważyliście, że w SSB I Dynastii są teraz równoległe wątki? Sean z SSB i Steven z Dynastii muszą zeznawać przeciwko własnym matkom podejrzanym o morderstwo. NIby je widzieli ale nie wiadomo czy to były one. Nawet wątek czarnej peleryny się pojawia:)
Adex w serialu jest tyle postaci, że ja jeszcze nie wyłapuję takich szczegółów jak kto jest w czołówce a kto nie. Wszystko przyjdzie z czasem;)
Awatar użytkownika
Tęczowy

Post autor: Tęczowy »

Ja również kiedyś oglądałem Sunset Beach i bardzo miło słyszeć, że serial zostanie ponownie wyświetlony w TV. Być może również przypomnę sobie kilka odcinków :)
Tak jak pisał Adex, w pierwszych odcinkach niewiele się dzieje w porównaniu do kolejnych. Z tego co zdążyłem się zorientować, dotychczasowe odcinki z CBS DRAMA są dostępne na chomiku ;)
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

tego co zdążyłem się zorientować, dotychczasowe odcinki z CBS DRAMA są dostępne na chomiku
O, to może bym obczaił. Podasz link? Nie ukrywam, że narobiliście mi smaka tymi wypowiedziami. :P
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Awatar użytkownika
Despina

Post autor: Despina »

Są też na youtube ale bez lektora. :)
Ps. Nie wiem czy zauważyliście że od 10 odcinka w SB gra aktor Aaron D. Spears (Justin z B&B) :)
Awatar użytkownika
Tęczowy

Post autor: Tęczowy »

DeaconFan, wysłałem Ci linka w pw :)
Awatar użytkownika
BeLieF

Post autor: BeLieF »

Też znalazłem odcinki z lektorem na Chomiku, nie mam dostępu do CBS Drama co prawda ale ściągnę, nadrobię i wtedy również włącze się do dyskusji ;)
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Za każdy odcinek na chomiku się płaci? Mogę też dostać link?
Co wam się podoba do tej pory najbardziej w tym serialu?
Awatar użytkownika
BeLieF

Post autor: BeLieF »

Można wykupić abonament co miesiąć, np. 2 GB tygodniowo. Też poprosze na wszelki wypadek link.
Awatar użytkownika
livi

Post autor: livi »

Adex-fan Brooke pisze:Za każdy odcinek na chomiku się płaci? Mogę też dostać link?
Co wam się podoba do tej pory najbardziej w tym serialu?
Teraz oglądam serial żeby go sobie odświeżyć. A 17 lat temu zaczęłam go oglądać chyba dlatego, że na RTL7 leciały fajne seriale i była to moja ulubiona stacja, a jak puścili reklamę SB, to wiedziałam, że muszę oglądnąć. Bardzo spodobały mi się plaże, ocean, słońce jak marzenie :) A wątki od początku wciągały coraz bardziej...
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

DeaconFan pisze:Nie ukrywam, że narobiliście mi smaka tymi wypowiedziami.
Oglądaj koniecznie, to jak najlepsze lata B&B w najlepszym wydaniu. Ja codziennie czekam na nowy odcinek z niecierpliwością, a jak się kończy to mam niedosyt i chciałbym zobaczyć kolejny ::chytry::

Adex, najbardziej w SB podoba mi się to, że jest wiele wątków, ładne widoczki i fajni aktorzy. Miło zobaczyć młodą Adrienne Frantz, Lesley Anne Down i przede wszystkim Sarah Buxton, którą znam tylko i wyłącznie z roli Morgan z B&B. Moim zdaniem wciela się ona genialnie w rolę Annie, liczę na rozwój tej postaci bo jest w niej wielki potencjał :D Ostatnie sceny mnie całkowicie rozbawiły, jak chciała się przebrać za ciotkę Bette i wyjść z więzienia w jej peruce i ubraniach ::loll::
ODPOWIEDZ