Hotel 52
Polecam wszystkim ten serial.
Nareszcie coś się udało Polsatowi! Serial cieszy się z tego co wiem dużą popularnością i oglądalnością, a to najważniejsze. I główni bohaterowie już zdobyli sobie wielu fanów, m.in. Artur (w tej roli młody aktor Krzysztof Kwiatkowski) i Igor (w tej roli Kamil Kula, który dopiero studiuje aktorstwo). Niewątpliwie dużym atutem serialu są młodzi, raczej nieznani dotąd szerszej publiczności aktorzy. W każdym odcinku pojawiają się gościnnie znani polscy aktorzy w roli hotelowych gości i ich wątki także są zazwyczaj bardzo ciekawe.
I seria zakończyła się bardzo ciekawie. Do hotelu wrócił Mateusz Bień - gość, którego Natalia uratowała przed samobójstwem (w tej roli Jan Wieczorkowski). Zapowiada się teraz na trójkąt miłosny Artur/Natalia/Mateusz.
I seria zakończyła się bardzo ciekawie. Do hotelu wrócił Mateusz Bień - gość, którego Natalia uratowała przed samobójstwem (w tej roli Jan Wieczorkowski). Zapowiada się teraz na trójkąt miłosny Artur/Natalia/Mateusz.
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. 
Serial wrócił z kolejnym sezonem, gdzie grała nawet Weronika Rosati i nikt już nie oglądał?
Ja nie oglądałem, jedynie czasem jakieś fragmenty jak latałem po kanałach mi wpadły w oko i coś w necie i jednak muszę przyznać, że obsada gościnna bardzo na plus.
Ja nie oglądałem, jedynie czasem jakieś fragmenty jak latałem po kanałach mi wpadły w oko i coś w necie i jednak muszę przyznać, że obsada gościnna bardzo na plus.
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
-
Piotrek2014
Generalnie Hotel 52 był jak najbardziej na plus ale niestety 7 seria była ostatnią i niestety najgorszą bo zabrakło w niej Laury Samojłowicz. A serial wypadł z ramówki ze względu na małą oglądalność.B@r pisze:Serial wrócił z kolejnym sezonem, gdzie grała nawet Weronika Rosati i nikt już nie oglądał?