Hotel 52

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
Awatar użytkownika
B@r
x 62

• Zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: B@r »

I jak Damians, oglądałeś? :P
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Awatar użytkownika
DeaconFan
Moderator
x 30

Post autor: DeaconFan »

Polecam wszystkim ten serial. :D Nareszcie coś się udało Polsatowi! Serial cieszy się z tego co wiem dużą popularnością i oglądalnością, a to najważniejsze. I główni bohaterowie już zdobyli sobie wielu fanów, m.in. Artur (w tej roli młody aktor Krzysztof Kwiatkowski) i Igor (w tej roli Kamil Kula, który dopiero studiuje aktorstwo). Niewątpliwie dużym atutem serialu są młodzi, raczej nieznani dotąd szerszej publiczności aktorzy. W każdym odcinku pojawiają się gościnnie znani polscy aktorzy w roli hotelowych gości i ich wątki także są zazwyczaj bardzo ciekawe.

I seria zakończyła się bardzo ciekawie. Do hotelu wrócił Mateusz Bień - gość, którego Natalia uratowała przed samobójstwem (w tej roli Jan Wieczorkowski). Zapowiada się teraz na trójkąt miłosny Artur/Natalia/Mateusz. :)
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Nie oglądałem wszystkich odcinków, ale te które widziałem, bardzo fajne. Jeżeli tylko będę miał czas, to będę dalej oglądał Hotel 52 :)
Awatar użytkownika
Misia

Post autor: Misia »

Lubie Hotel,ale bardziej podobał mi się Pensjonat pod Różą.Mogliby puścić powtórki albo najlepiej nakręcić kolejną serię tego serialu ::jezyk::
Team Hunter:)A jak!
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Misia, na Polsat2 lecą powtórki Pensjonatu.
Awatar użytkownika
B@r
x 62

Post autor: B@r »

Serial wrócił z kolejnym sezonem, gdzie grała nawet Weronika Rosati i nikt już nie oglądał?

Ja nie oglądałem, jedynie czasem jakieś fragmenty jak latałem po kanałach mi wpadły w oko i coś w necie i jednak muszę przyznać, że obsada gościnna bardzo na plus. :)
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Piotrek2014

Post autor: Piotrek2014 »

B@r pisze:Serial wrócił z kolejnym sezonem, gdzie grała nawet Weronika Rosati i nikt już nie oglądał?

Ja nie oglądałem, jedynie czasem jakieś fragmenty jak latałem po kanałach mi wpadły w oko i coś w necie i jednak muszę przyznać, że obsada gościnna bardzo na plus. :)
Generalnie Hotel 52 był jak najbardziej na plus ale niestety 7 seria była ostatnią i niestety najgorszą bo zabrakło w niej Laury Samojłowicz. A serial wypadł z ramówki ze względu na małą oglądalność.
ODPOWIEDZ