Dawna kumpela Oli i Sabiny z czasów liceum. Była częścią takiej ich młodzieżowej paczki jakoś w latach 2008-2010. Taka ruda i trochę piegowata. Jej największym wątkiem było zakochanie się w Patryku, który był wtedy ich nauczycielem. Przez odrzucenie z jego strony chciała się utopić w Odrze. Wraz z końcem liceum w zasadzie zniknęła z serialu.Tiril pisze:Kto to Daria ?
Pierwsza miłość
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. 
- Pottermaniack
-
Piotrek2014
Hej Pottermaniack, dzięki za miłe słowaPottermaniack pisze:Witaj, Tiril.Tiril pisze:Pamiętam, fajniutka była
Jeszcze trzymał z nimi Adam czy jak mu tam było wtedy.Wiem, że offtopuję, ale miło Cię widzieć. Dawno tu chyba nie zaglądałaś.
Zaglądam w miarę często, ale zabieram głos z rzadka faktycznie.
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
Sad but true
Czy wy też uważacie, że Kinga zachowuje się karygodnie? Nie rozumiem, o co jej chodzi. Te chłodne nastawienie do wszystkich, najpierw ojcu nie pozwalała się wyprowadzić do Anety i związać z nią, a teraz wyrzuca Miksera i Beatę... ona zawsze była chłodna, ale teraz już przechodzi samą siebie. Jedyne wytłumaczenie to takie, że jest samotna, nie ma partnera, no i matki.
Ja raczej nie przepadam za wątkami wadlewskimi, ale zgodzę się z tym, że ten wątek z Ryśkiem był całkiem zabawny. Obecnie podoba mi się wątek Pauliny i Wojtka.
W ogóle bardzo lubię Wojtka i nie rozumiem czemu Paulina nie chce mu dać szansy.
Cieszy mnie też to, że Daria chyba powróciła na dłużej do serialu. To sympatyczna postać.
Cieszy mnie też to, że Daria chyba powróciła na dłużej do serialu. To sympatyczna postać.
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. 
Jak dla mnie to wątki z Ryśkiem i Wiktorią są najgorsze w całej historii serialu, mnie nie śmieszą, są żenujące. Na sztuczną grę aktorską Wiktorii patrzeć nie mogę
Podoba mi się na swój sposób przemiana Kingi, ciekawie się ogląda jej konfrontacje z Marysią czy Markiem. Uważam, że potrzebujmy w serialu kogoś takiego, zrzędliwego, oschłego, zazdrosnego
No i fajnie, że znów mamy okazję oglądać Olgierda, oby tylko Andrzej Grabowski mówił trochę wyraźniej 
Być może zostanie na dłużej, bo w następnych odcinkach zostanie uniewinniony i opuści więzienie.Mareczek pisze: No i fajnie, że znów mamy okazję oglądać Olgierda, oby tylko Andrzej Grabowski mówił trochę wyraźniej
Jak ma mówić wyraźniej skoro pije Mocnego FulaMareczek pisze:Jak dla mnie to wątki z Ryśkiem i Wiktorią są najgorsze w całej historii serialu, mnie nie śmieszą, są żenujące. Na sztuczną grę aktorską Wiktorii patrzeć nie mogę Podoba mi się na swój sposób przemiana Kingi, ciekawie się ogląda jej konfrontacje z Marysią czy Markiem. Uważam, że potrzebujmy w serialu kogoś takiego, zrzędliwego, oschłego, zazdrosnego No i fajnie, że znów mamy okazję oglądać Olgierda, oby tylko Andrzej Grabowski mówił trochę wyraźniej
Też od razu pomyślałam, że to z tego powodu ;PPatryk pisze:Jak ma mówić wyraźniej skoro pije Mocnego FulaMareczek pisze:Jak dla mnie to wątki z Ryśkiem i Wiktorią są najgorsze w całej historii serialu, mnie nie śmieszą, są żenujące. Na sztuczną grę aktorską Wiktorii patrzeć nie mogę Podoba mi się na swój sposób przemiana Kingi, ciekawie się ogląda jej konfrontacje z Marysią czy Markiem. Uważam, że potrzebujmy w serialu kogoś takiego, zrzędliwego, oschłego, zazdrosnego No i fajnie, że znów mamy okazję oglądać Olgierda, oby tylko Andrzej Grabowski mówił trochę wyraźniej
Niech mi ktoś wytłumaczy, co Sabinę obchodzi czy Piotr to brat Igora? Jeśli nawet tak, to co z tego?
Stawia swoje życie na głowie w pogoni za nie wiadomo czym.
I’m your dream, make you real
Sad but true
Sad but true
Ona ma chyba obsesję na punkcie Igora. Przeżycia związane z nim wywarły bardzo duży wpływ na jej psychikę. Właściwie to jeszcze, gdy Igor żył, to Sabina była w niego zapatrzona jak w obrazek i ciągle mu wszystko wybaczała. Myślę, że gdyby Igor wtedy nie zginął, to Sabina znów by do niego wróciła. Dlatego nie dziwi mnie jej zainteresowanie osobą Piotra. Ona po prostu widzi w nim Igora.Tiril pisze:Niech mi ktoś wytłumaczy, co Sabinę obchodzi czy Piotr to brat Igora? Jeśli nawet tak, to co z tego?
Stawia swoje życie na głowie w pogoni za nie wiadomo czym.