Pierwsza miłość

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

Tiril pisze:Kto to Daria ?
Dawna kumpela Oli i Sabiny z czasów liceum. Była częścią takiej ich młodzieżowej paczki jakoś w latach 2008-2010. Taka ruda i trochę piegowata. Jej największym wątkiem było zakochanie się w Patryku, który był wtedy ich nauczycielem. Przez odrzucenie z jego strony chciała się utopić w Odrze. Wraz z końcem liceum w zasadzie zniknęła z serialu.
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Awatar użytkownika
Tiril

Post autor: Tiril »

Pamiętam, fajniutka była :)
Jeszcze trzymał z nimi Adam czy jak mu tam było wtedy.
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
Awatar użytkownika
Pottermaniack

Post autor: Pottermaniack »

Tiril pisze:Pamiętam, fajniutka była :)
Witaj, Tiril. :D Wiem, że offtopuję, ale miło Cię widzieć. Dawno tu chyba nie zaglądałaś. :wink:
Piotrek2014

Post autor: Piotrek2014 »

Kiedyś oglądałem ten serial i 2 odcinki obejrzałem ze względu na Barbarę Kurdej-Szatan, szkoda, że pojawiła się tylko w 3 odcinkach pod rząd i teraz już jej niestety wogóle nie ma.
Awatar użytkownika
Tiril

Pottermaniack pisze:
Tiril pisze:Pamiętam, fajniutka była :)
Witaj, Tiril. :D Wiem, że offtopuję, ale miło Cię widzieć. Dawno tu chyba nie zaglądałaś. :wink:
Hej Pottermaniack, dzięki za miłe słowa :D Ciebie rownież miło widziec:)
Zaglądam w miarę często, ale zabieram głos z rzadka faktycznie.
Sad but true
Elmoo

Post autor: Elmoo »

Czy wy też uważacie, że Kinga zachowuje się karygodnie? Nie rozumiem, o co jej chodzi. Te chłodne nastawienie do wszystkich, najpierw ojcu nie pozwalała się wyprowadzić do Anety i związać z nią, a teraz wyrzuca Miksera i Beatę... ona zawsze była chłodna, ale teraz już przechodzi samą siebie. Jedyne wytłumaczenie to takie, że jest samotna, nie ma partnera, no i matki.
Awatar użytkownika
Agnieszka

Post autor: Agnieszka »

Hej :) ja jak wspominałam Oglądam pierwszą miłość na nowo, parę wątków mnie ominęło m.in. jak Agata siostra Sabiny chciała ją zabić tak ? Ale teraz staram się już być na bieżąco, nie ukrywam że jednym z zabawniejszych wątków jak dla mnie był powrót Rysia z USA :) tak na wstępie ode mnie w tym temacie.
Awatar użytkownika
DeaconFan

Ja raczej nie przepadam za wątkami wadlewskimi, ale zgodzę się z tym, że ten wątek z Ryśkiem był całkiem zabawny. Obecnie podoba mi się wątek Pauliny i Wojtka. :) W ogóle bardzo lubię Wojtka i nie rozumiem czemu Paulina nie chce mu dać szansy. :roll:

Cieszy mnie też to, że Daria chyba powróciła na dłużej do serialu. To sympatyczna postać. :wink:
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Dante

Post autor: Dante »

Dzisiaj było całkiem śmiesznie, gdy Daria schowała szkiełka z bakteriami do lodówki. Radek je znalazł i całkowicie spanikował. A najlepsza była reakcja Natana, gdy zaczął ich wkręcać, że to śmiertelne bakterie :lol:
Awatar użytkownika
BeLieF

Post autor: BeLieF »

Kinga mnie wkur... taka fajna dziewczyna kiedyś a teraz taka zimna, oschła s**a. Jak ona traktuje swoją rodzinę? ::kwasny::
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Jak dla mnie to wątki z Ryśkiem i Wiktorią są najgorsze w całej historii serialu, mnie nie śmieszą, są żenujące. Na sztuczną grę aktorską Wiktorii patrzeć nie mogę ::kwasny:: Podoba mi się na swój sposób przemiana Kingi, ciekawie się ogląda jej konfrontacje z Marysią czy Markiem. Uważam, że potrzebujmy w serialu kogoś takiego, zrzędliwego, oschłego, zazdrosnego :) No i fajnie, że znów mamy okazję oglądać Olgierda, oby tylko Andrzej Grabowski mówił trochę wyraźniej ::chytry::
Awatar użytkownika
DeaconFan

Mareczek pisze: No i fajnie, że znów mamy okazję oglądać Olgierda, oby tylko Andrzej Grabowski mówił trochę wyraźniej
Być może zostanie na dłużej, bo w następnych odcinkach zostanie uniewinniony i opuści więzienie. ::chytry::
Patryk

Post autor: Patryk »

Mareczek pisze:Jak dla mnie to wątki z Ryśkiem i Wiktorią są najgorsze w całej historii serialu, mnie nie śmieszą, są żenujące. Na sztuczną grę aktorską Wiktorii patrzeć nie mogę Podoba mi się na swój sposób przemiana Kingi, ciekawie się ogląda jej konfrontacje z Marysią czy Markiem. Uważam, że potrzebujmy w serialu kogoś takiego, zrzędliwego, oschłego, zazdrosnego No i fajnie, że znów mamy okazję oglądać Olgierda, oby tylko Andrzej Grabowski mówił trochę wyraźniej
Jak ma mówić wyraźniej skoro pije Mocnego Fula :lol:
Awatar użytkownika
Tiril

Patryk pisze:
Mareczek pisze:Jak dla mnie to wątki z Ryśkiem i Wiktorią są najgorsze w całej historii serialu, mnie nie śmieszą, są żenujące. Na sztuczną grę aktorską Wiktorii patrzeć nie mogę Podoba mi się na swój sposób przemiana Kingi, ciekawie się ogląda jej konfrontacje z Marysią czy Markiem. Uważam, że potrzebujmy w serialu kogoś takiego, zrzędliwego, oschłego, zazdrosnego No i fajnie, że znów mamy okazję oglądać Olgierda, oby tylko Andrzej Grabowski mówił trochę wyraźniej
Jak ma mówić wyraźniej skoro pije Mocnego Fula :lol:
Też od razu pomyślałam, że to z tego powodu ;P

Niech mi ktoś wytłumaczy, co Sabinę obchodzi czy Piotr to brat Igora? Jeśli nawet tak, to co z tego?
Stawia swoje życie na głowie w pogoni za nie wiadomo czym.
Sad but true
Dante

Post autor: Dante »

Tiril pisze:Niech mi ktoś wytłumaczy, co Sabinę obchodzi czy Piotr to brat Igora? Jeśli nawet tak, to co z tego?
Stawia swoje życie na głowie w pogoni za nie wiadomo czym.
Ona ma chyba obsesję na punkcie Igora. Przeżycia związane z nim wywarły bardzo duży wpływ na jej psychikę. Właściwie to jeszcze, gdy Igor żył, to Sabina była w niego zapatrzona jak w obrazek i ciągle mu wszystko wybaczała. Myślę, że gdyby Igor wtedy nie zginął, to Sabina znów by do niego wróciła. Dlatego nie dziwi mnie jej zainteresowanie osobą Piotra. Ona po prostu widzi w nim Igora.
ODPOWIEDZ