"MnS" w Polsce

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.

Gdzie oglądasz nowsze, niż na RedGO odcinki "MnS"?

Czas głosowania minął 2026-07-10, 22:30

na YouTube
2
14%
w serwisie streamingowym "B&B"
4
29%
gdzie indziej
3
21%
nigdzie, czekam na kontynuację w polskim serwisie lub telewizji
5
36%

Liczba głosów: 14
Awatar użytkownika
bosskicinu

Post autor: bosskicinu »

Kiedy kończą się te zawody ?
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

A najlepiej byłoby, gdyby w czasie planowanych transmisji emisja "MnS" na te kilka dni została zawieszona - skoro nie wiadomo, o której transmisja się rozpocznie i czy się przedłuży. Oszczędziłoby to widzom nerwów i dezorientacji - będzie/nie będzie odcinka.

Nie zakładałem, że dziś popołudniu będzie odcinek. Już go sobie obejrzałem w necie. :wink:
Awatar użytkownika
BeLieF

Post autor: BeLieF »

Nawet przy skokach nigdy nie było takiego cyrku jak teraz. Jak było wiadomo że skoki nałożą się z MNS to albo MNS była wcześniej albo jej wcale nie było. Niestety tenis jest jak widać jeszcze bardziej nieprzewidywalny i jeszcze bardziej komplikuje sprawę emisji o tak wczesnej godzinie.
sharkinator

Post autor: sharkinator »

Jest harmonogram meczów w tenisie, ale jak jest 3 sety zamiast dwóch lub pada deszcz (tu akurat nieistotne) to mecze są przekładane i się przeciągają. Trochę wyrozumiałości. A turniej kończy sie w niedzielę (tak jak 90% turniejów trwa tydzień, od poniedziąłku do niedzieli).
Awatar użytkownika
BeLieF

Jestem wyrozumiały, ale TVP licząc się z tym że Aga może dojść wysoko w turnieju, powinno po prostu wstrzymać emisję na tydzień tak jak już pisał Dawidek. Byłoby to z pewnością dużo uczciwsze i byłby jasny sygnał dla widzów, a nie że jutro będzie sytuacja: "a może jednak puszczą", bo nie wiadomo czy mecz przed Agnieszką się przedłuży czy nie. Ja oczywiście przezornie zerknę, a odcinek dzisiejszy obejrzałem w necie.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Dziś leciał tenis a podpis Moda na sukces wg programu ::kwasny:: wypadałoby aby puścili jakiś pasek przepraszamy widzów Mody na sukces itp. ale po co :roll:
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Piotrek2014

Post autor: Piotrek2014 »

Dla Was nie podoba się zachowanie TVP, mi też nie podoba się takie ogłupianie ludzi ale co zrobić ? Miejmy nadzieję, że na tegoroczne 20 lecie TVP nie zakończy emisji serialu bo jak wiemy byliby do tego zdolni tym bardziej, że oglądalność ciągle maleje przez te nieustanne mącenie w zmianach godzin emisji w emitowaniu bądź nie emitowaniu kolejnych odcinków. Widzowie się gubią. Ja na szczęście w tym nie musiałem odnajdywać się bo dotarłem póki co do 5955 więc jestem jeszcze 5 odcinków do tyłu.
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Komentarz TVP1 jak zawsze bardzo wyczerpujący :|
Przykro mi, nie mam nic do dodania na temat Mody na sukces. Emisja zostanie utrzymana, tak jak do tej pory. W wakacje prawdopodobnie nie bedzie emisji lub będą powtórki. Pisałam juz o tym kilka razy. Nie mamy wpływu na terminy i odwoływanie wydarzeń sportowych, często wchodzą także w inne pozycje programowe.
Piotrek2014

Szkoda w takim razie, że w wakacje prawdopobnie dadzą powtóki zamiast premier, ale niestety już chyba od 3 lat nie ma nowych odcinków w wakacje.
Awatar użytkownika
BeLieF

Lepsze powtórki, niż totalny brak emisji.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Powtórki Mody na sukces dadzą?!
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
BeLieF

Fajnie jakby dali powtórki z lat 90tych, ale to prawie niemożliwe :P
Piotrek2014

BeLieF pisze:Fajnie jakby dali powtórki z lat 90tych, ale to prawie niemożliwe :P
A moim zdaniem najlepiej byłoby gdyby dawali po kilka najlepszych odcinków z danego roku ale znając ich to pewnie dadzą powtórki z aktualnego sezonu które równie dobrze możemy obejrzeć na stronie TVP.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Ja pytam konkretnie czy to już potwierdzone, że w wakacje powtórzą te odcinki, której emitowali zeszłej jesieni i tej wiosny czy to tylko jakieś wasze spekulacje? Bo to by było nawet dobre gdyby powtórzyli bo pewnie wielu ludzi przez te manipulacje godziną nadawania przegapiło i mieliby szansę drugą nadrobić... a osobiście to chciałbym odcinki z lat '80 lub z roku 2003, który był świetny.
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Cytat, który zamieściłem jest na profilu TVP1 na facebooku, pojawił się nawet dwa razy. Ja jednak w powtórki wątpię :roll:
ODPOWIEDZ