Ogólnie obecnie w końcu jest dużo Whipa, tak jak wcześniej Amber. Szkoda tylko, że Nick, Jackie i Owen nie mają obecnie poważnego wątku. Zresztą podobnie kiedyś było z Sally i spółką, że czasem nie mieli wątków i komentowali tylko życie Forresterów i ich firmy.
Bieżące odcinki "Mody na sukces"
Whip to mistrz.
Uwielbiam go oglądać w roli intryganta. Fajnie, że chce trochę utrzeć nosa Ridge'owi, choć można mieć obawy czy to co robi, nie obróci się potem przeciwko niemu.
Ogólnie obecnie w końcu jest dużo Whipa, tak jak wcześniej Amber. Szkoda tylko, że Nick, Jackie i Owen nie mają obecnie poważnego wątku. Zresztą podobnie kiedyś było z Sally i spółką, że czasem nie mieli wątków i komentowali tylko życie Forresterów i ich firmy.
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. 
Możesz coś więcej o tym powiedzieć? Jak byłem w LA to też tam zakupy robiłem. Jedno z większych Macy's w LA jest ok. 5 minut drogi z buta od studia CBS i aktorzy często tam kupująAdex-fan Brooke pisze: Poza tym reklamowali zakupy w Macy's a ta sytuacja Brooke i Thomasa roznegliżowanych naciągana trochę
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
- Adex-fan Brooke
https://www.youtube.com/watch?v=wiaDhKZmcVkB@r pisze:Możesz coś więcej o tym powiedzieć?Adex-fan Brooke pisze: Poza tym reklamowali zakupy w Macy's a ta sytuacja Brooke i Thomasa roznegliżowanych naciągana trochę
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
-
Dawidek
- Administrator
Lokowanie produktu po amerykańsku.
Whip nam się pokazuje z zupełnie innej twarzy. Aż się dziwię, że w tym całym pokazowym rozgardiaszu udało mu się zrealizować swój plan i zmienić co nie co w grafiku. Obawiam się jednak, że nie przemyślał swojej decyzji, bo zamiast odegrać się wyłącznie na Ridge'u wykorzystuje niewinne i nieświadome osoby.
A Thomas wyglądał na dość rozgarniętego, więc mógł wyjść z przebieralni. Za to Jarett stracił rozum na widok półnagiej pary.
Śmiesznie to wyglądało.
Fajnie, że pokazano Jacka, wreszcie jakiś mały bohater.
Oby było go więcej.
I wreszcie świąteczny czas.
Whip nam się pokazuje z zupełnie innej twarzy. Aż się dziwię, że w tym całym pokazowym rozgardiaszu udało mu się zrealizować swój plan i zmienić co nie co w grafiku. Obawiam się jednak, że nie przemyślał swojej decyzji, bo zamiast odegrać się wyłącznie na Ridge'u wykorzystuje niewinne i nieświadome osoby.
A Thomas wyglądał na dość rozgarniętego, więc mógł wyjść z przebieralni. Za to Jarett stracił rozum na widok półnagiej pary.
Fajnie, że pokazano Jacka, wreszcie jakiś mały bohater.
I wreszcie świąteczny czas.
- bosskicinu
Ostatnio nadrobiłem trochę zaległości.
A więc działo się dużo i jestem mile zaskoczony, że Whip który do tej pory biegał tylko po Jackie M. w końcu dostał swój wątek. Jednak uważam, że poprzez zrobienie zdjęcia Brooke i Thomasowi mógł zaszkodzić samemu sobie, ponieważ Ridge mówił że jeszcze jeden skandal to odejdzie od żony i wróci do Taylor, lecz on sam przebaczył Logan. Pewnie nie będą zadowoleni, że to Whip się do tego przyczynił. Taylor jak zwykle robi z siebie histeryczkę co pokazała ostatnio, ale w sumie to przywykłem do tego.
U Amber też się dzieje nieźle. Z Olivera chce się przerzucić na Liama, ale tylko ze względu na jego kasę. Nie była by to Amber oczywiście, ale ciekawe jak te jej intrygi dalej wyjdą.
A więc działo się dużo i jestem mile zaskoczony, że Whip który do tej pory biegał tylko po Jackie M. w końcu dostał swój wątek. Jednak uważam, że poprzez zrobienie zdjęcia Brooke i Thomasowi mógł zaszkodzić samemu sobie, ponieważ Ridge mówił że jeszcze jeden skandal to odejdzie od żony i wróci do Taylor, lecz on sam przebaczył Logan. Pewnie nie będą zadowoleni, że to Whip się do tego przyczynił. Taylor jak zwykle robi z siebie histeryczkę co pokazała ostatnio, ale w sumie to przywykłem do tego.
U Amber też się dzieje nieźle. Z Olivera chce się przerzucić na Liama, ale tylko ze względu na jego kasę. Nie była by to Amber oczywiście, ale ciekawe jak te jej intrygi dalej wyjdą.
- Amber Moore
- pixiequeen
Hope oczywiście jest "na tak i na nie" ... Z jednej strony rozumie ,że wizerunek Liama musi taki być jak sobie tego życzy jego tata i firma. Z drugiej strony jest obrażona ,że nie została wymieniona jako ktoś ważny w życiu Liama. Ta dziewczyna nie wie czego chce, jest tak niedojrzała.
A co znów kombinuje Amber? Czy ona wie ,że sam seks nie sprawi ,że Liam się w niej zakocha i porzuci Hope dla niej?!
A co znów kombinuje Amber? Czy ona wie ,że sam seks nie sprawi ,że Liam się w niej zakocha i porzuci Hope dla niej?!
ZAPRASZAM na fan page serialu KLAN: https://www.facebook.com/lubiczowie
-
Dawidek
- Administrator
Hope faktycznie do końca nie wie czego chce, ale nie mam wątpliwości, że chce dobrze dla swego chłopaka. Liam też ma sprzeczne uczucia - z jednej strony lojalność wobec ojca i firmy, z drugiej Hope. Wiliam Spencer III musi zrozumieć, że trzeba nauczyć się przeciwstawiać ojcu, bo ten swoimi "pomysłami" wejdzie chłopakowi na głowę. Nie mam wątpliwości, że wizerunek jaki ma mieć chłopak służy tylko temu, by Bill zarobił kolejne miliony. Dla mnie chłopak jest tu ofiarą egoizmu ojca. A kreowany "styl" ewidentnie chłopakowi nie pasuje.
Mam nadzieję, że Liam wywali Amber z mieszkania - oby pamiętał, że to ona zaszkodziła jego dziewczynie.
Mam nadzieję, że Liam wywali Amber z mieszkania - oby pamiętał, że to ona zaszkodziła jego dziewczynie.
- Adex-fan Brooke
Wystarczyłoby, że Hope rzuci Liamapixiequeen pisze:Czy ona wie ,że sam seks nie sprawi ,że Liam się w niej zakocha i porzuci Hope dla niej?!
To jak ten facet (grający samego siebie) zapowiedział go skojarzyło mi się to z pokazem Sally, jak też tak od góry zszedł mikrofon i był pokaz Thorne vs. Ridge
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
- Amber Moore
Ale Liam też ma swój rozum i mógł się Billowi postawić jeżeli chodzi o jego wizerunek względem firmy i ojca, Hope jest niedojrzała i to bardzo, zaczyna mnie drażnić...pixiequeen pisze:Hope oczywiście jest "na tak i na nie" ... Z jednej strony rozumie ,że wizerunek Liama musi taki być jak sobie tego życzy jego tata i firma. Z drugiej strony jest obrażona ,że nie została wymieniona jako ktoś ważny w życiu Liama. Ta dziewczyna nie wie czego chce, jest tak niedojrzała.
===> Uważaj z kim się moczysz herbatniczku <===
-
Dawidek
- Administrator
Liam jest oszołomiony tym wszystkim, za szybko i zbyt gwałtownie to spadło na niego. Mam nadzieję, że on się ojcu postawi jeszcze. Hope faktycznie jeszcze nie jest do końca dojrzała - ale w sprawach jej i Liama potrafi przyznać się do błędu.
Bardzo się cieszę, że pojawił się chociaż na chwilę CJ.
Choć na chwilę wróciły stare czasy.
Brakuje teraz w "MnS" kogoś z klanu Spectry. Zauważyliście jak była mowa o Sally będącej "w niebie" wraz z apetycznymi facetami? Myślę, że to było takie krótkie wspomnienie zmarłej Darlene.
Zachowania Amber nie będę komentować. Jeśli chce poszukać sobie bogatego męża - to niech to robi otwarcie i uczciwie, bez zagrywek, jakie stosuje wobec Liama. Sam chłopak też jest trochę winny - należało nie pić i zamknąć za sobą drzwi na klucz po powrocie do mieszkania.
Bardzo się cieszę, że pojawił się chociaż na chwilę CJ.
Zachowania Amber nie będę komentować. Jeśli chce poszukać sobie bogatego męża - to niech to robi otwarcie i uczciwie, bez zagrywek, jakie stosuje wobec Liama. Sam chłopak też jest trochę winny - należało nie pić i zamknąć za sobą drzwi na klucz po powrocie do mieszkania.
- Adex-fan Brooke
- bosskicinu
W sumie nie wiadomo czy Liam dużo wypił czy nie, ale z rana nie miał kaca tylko wstrząs mózgu po poprzednim uderzeniu się. Amber w swoim żywiole jak za dawnych czasów: intrygi intrygi i jeszcze raz intrygi. Przynajmniej Liam może śmiało się pochwalić ojcu, że zaliczył inną kobietę, który chciał z niego zrobić kawalera do wzięcia.
Też się ucieszyłem widokiem CJa. Aczkolwiek szkoda, że już raczej się nie będzie pojawiał tak samo jak cały klan Spectry, brakuje ich wszystkich: Sally, Macy, Clarke'a, Darli. Ich wszystkich sceny były jednak najlepsze w serialu.
Też się ucieszyłem widokiem CJa. Aczkolwiek szkoda, że już raczej się nie będzie pojawiał tak samo jak cały klan Spectry, brakuje ich wszystkich: Sally, Macy, Clarke'a, Darli. Ich wszystkich sceny były jednak najlepsze w serialu.