Bieżące odcinki "Mody na sukces"

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Lubię, jak w serialu nawiązują do przeszłości, nawet tej odległej. Tawny jest walnięta, jeśli ona z takim podejściem podchodzi do wydarzeń sprzed 10 laty, i smutnego losu Becky. Matka Amber ma ogromne parcie na pieniądze, jej córka jest chyba trochę rozsądniejsza - potrafi wyczuć, że coś może się nie udać.
Trochę zaskoczył fakt, że Amber jest w ciąży. Ojcem jest oczywiście Oliver, który ma zadatki na dobrego tatę. Tylko, że test ciążowy nie gwarantuje jeszcze samej ciąży, Amber musi potwierdzić fakt u lekarza. :roll:

Mam nadzieję, że ktoś utrze nosa Whipowi. Należy mu się.

Liam ma plusa. Od razu powiedział swej dziewczynie o wpadce z Amber, pokazał on w ten sposób, że jemu na niej zależy i jest wobec niej uczciwy. Podoba mi się ta postawa. :wink:
Elmoo

Post autor: Elmoo »

Tawny jest świetna. :lol: Oliver na pewno wziąłby odpowiedzialność za dziecko, to rozsądny facet. Amber nagle zaczęła dostrzegać jakieś wartości, bo wcześniej tylko intrygowała. Może ciąża na nią tak podziałała. Pamiętam jak bardzo chciała urodzić dziecko, a ciągle jej to nie wychodziło. Co do pozostałych wątków - sądziłem, że Whip przyzna się do zrobienia zdjęcia, tak by moim zdaniem zrobił honorowy facet.
Awatar użytkownika
Marcus

Post autor: Marcus »

Sytuacja z ciążą Amber - bardzo podobna do tej sprzed lat, z tą różnicą, że wtedy podmieniły dziecko, a teraz chcą "podmienić" ojca. No cóż, widać, że matka nie zmądrzała przez te wszystkie lata. Może chociaż córka okaże się trochę mądrzejsza.

Cieszę się, że Liam zachował się uczciwie w stosunku do Hope i że zrobił to bez przeciągania. Mam nadzieję, że będzie dla niego wyrozumiała pomimo, że to dla niej kolejna taka sytuacja w niedługim czasie.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Przecież wtedy było podobnie z ojcostwem bo ojcem mógł być Raymond grany przez Ushera a potem przez innego aktora.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Dzisiaj rozbawiła mnie Brooke, pytając Hope czy kiedyś ktoś już nadużył jej zaufania :lol: Z tego co pamiętam to ONA sama i Oliver, gdy nieświadomie uprawiali seks podczas przyjęcia. Moim zdaniem to niefortunne pytanie, chyba, że nasi tłumacze jakoś inaczej to przetłumaczyli ::chytry::
Dziwne, że Liam taki załamany po konfrontacji z Hope, a w gabinecie Billa nie dał nic po sobie poznać. Liczyłem, że opowie ojcu o całej sytuacji z Amber, a tu nic ::ke::
Awatar użytkownika
Marcus

Adex-fan Brooke pisze:Przecież wtedy było podobnie z ojcostwem bo ojcem mógł być Raymond grany przez Ushera a potem przez innego aktora.
Tak to prawda, Raymond mógł być ojcem dziecka Amber, ale wtedy nie mogłaby wmanewrować Ricka w ojcostwo, ze względu na inny kolor skóry u dziecka.

W dzisiejszym odcinku Tawny powtarzała, że uznanie dziecka przez Liama odmieniłoby ICH los. Dobrze, że Amber zwróciła jej uwagę, żeby nie używała liczby mnogiej.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Amber mówiła o stracie pierwszego dziecka a ani słowa o stracie córeczki w roku 2002.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Elmoo

Post autor: Elmoo »

Ambet i Oliver byliby świetnymi rodzicami. Lubię Tawny, ale niepotrzebnie miesza córce. I tak prędzej czy później prawda wyhdziecna jaw. Hope mnie denerwuje, jest strasznie mdła. Na miejscu Olivera i Liama wolałbym Amber. W ogóle to ciekawa sytuacja - oboje kochają Hope i oboje przespali się z Amber (teoretycznie).
Dawidek
Administrator

Adex-fan Brooke pisze:Przecież wtedy było podobnie z ojcostwem bo ojcem mógł być Raymond grany przez Ushera a potem przez innego aktora.
Nie wiedziałem, że Raymonda grało dwóch aktorów. A tu taka mała niespodzianka. :D

Zaskoczyła mnie postawa Billa, który nie upierał się przy swoich teoriach, że Liam powinien poznawać różne kobiety, a potem się wiązać. Chyba, że ma jakiś ukryty plan - co mnie nie zdziwi. Fajnie, że powiedział, że Katie to najlepsze, co spotkało w jego życiu.
Brooke zaliczyła totalną wpadkę, aż się dziwię, że Hope jej tych słów nie wypomniała. ::cojest::
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

Dawidek pisze:Nie wiedziałem, że Raymonda grało dwóch aktorów. A tu taka mała niespodzianka. :D
Pewnie, że dwóch. Pierwszy aktor - Usher grał go tylko w paru odcinkach gościnnie, dopiero potem scenarzyści postanowili trochę rozbudować tę postać i pewnie z racji tego, że Usher nie był dyspozycyjny, zatrudniono nowego aktora - Karima Prince'a. Drugi aktor nawet był przez pewien czas w czołówce. :P

Co do obecnych odcinków, to ja wcale nie chcę utrzenia Whipowi nosa. Przecież on jest właśnie fajny z tym jak się chce odegrać na Ridge'u. :P Ja tam wolę o wiele bardziej intrygującego, obdarzonego poczuciem humoru Whipa niż sztywnego jakby kij połknął, wiecznie poważnego Ridge'a. :wink:
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Dawidek pisze:Nie wiedziałem, że Raymonda grało dwóch aktorów. A tu taka mała niespodzianka. :D
Jak to? :shock: a co nie oglądałeś tych odcinków?! Wyglądem bardzo się różnili więc nawet jeśli nie znasz sławnego Ushera to musiałbyś zauważyć, że Raymond nr 2 wyglądał całkiem inaczej, miał wielkie oczy i był łysy :P
Dawidek
Administrator

Najlepsze jest to, że ja "MnS" cały czas oglądałem i jakoś nie połapałem się, że zmienił się aktor. Może to dlatego, że nie zwracałem zbytniej uwagi na tę postać. Ale zawsze mi się wydawało, że był tylko jeden aktor. :D Dzięki za oświecenie mnie. :wink:
Awatar użytkownika
bosskicinu

Post autor: bosskicinu »

Jestem pełen podziwu dla Liama, który przyjął męską postawę i przyznał się Hope do zdrady (której tak naprawdę nie dokonał) i dobrze, że ona mu wybaczyła bo teraz wszyscy mają wątpliwości czy między nim a Amber coś zaszło czy tylko ona to zmyśliła. Ciesze się, że Liam przedstawił ojcu jasno swoją sytuację i ten nie będzie już mu mącił w głowie.

O Whipie natomiast już nie powiem tyle co o Liamie, bo skłamał w oczy przed żoną, że to nie on zrobił to zdjęcie. Myślę, że on się obawia tego, że jeżeli wyjdzie prawda na jaw to Taylor może go zostawić.

Ostatnio także doszedłem do wniosku, że to Tawny jest gorszą intrygantką niż jej córka. Amber przynajmniej chciała od razu powiedzieć Oliverowi o dziecku, a tamta już wymyśliła, żeby Liamowi wmówić, że to jego dziecko.
Awatar użytkownika
Marcus

Fajnie, że Hope wybaczyła Liamowi jego "zdradę", no i ta próba z jedzeniem buta :) Niestety oboje jeszcze nic nie wiedzą o ciąży Amber, a to może całkowicie zmienić nastawienie Hope.

Z Billem jak zwykle krótka piłka - Oliver ma zostawić Hope i koniec. Chociaż z tego akurat się cieszę. Za dużo już było tych osób, które chciały rozdzielić młodych, no a teraz chociaż on zmienił front.
bartosz34

Post autor: bartosz34 »

Ale w rozmowie z Brooke Amber nie wiedziała co ma powiedzieć na temat rzekomej zdrady ze strony Liama razem z nią :roll: Bo chyba zaczyna się zastanawiać nad wybraniem Liama na ojca swojego dziecka :twisted:
Fan SB.
ODPOWIEDZ