Bieżące odcinki "Mody na sukces"
- Amber Moore
Taylor - histeryczka, to że Brooke robiła co robiła to nie sprawa Tay, niech się zajmie sobą i swoim małżeństwem, jak widzę Doc to mnie skręca, wszędzie szuka dziury w całym
Dobrze że Whip się przyznał, Cesarzowa zaskoczyła mnie broniąc aż tak swoją obecną synową do której zawsze żywiła nienawiść, Nickowi się nie dziwię że nie chce być świadkiem Owena
===> Uważaj z kim się moczysz herbatniczku <===
-
Dawidek
- Administrator
Niestety, Whipowi się upiekło. Dobry z niego marketingowiec, skoro swój występek przekuł w sukces - czyli próbę ratowania swego małżeństwa. Taylor chyba to kupiła.
Fajny jest pomysł zorganizowania odnowienia przysięgi małżeńskiej. Nick powinien jednak przyjść na uroczystość - to ważne dla jego matki.
Mimo tych wszystkich zawirowań, Ridge szybko zdecydował się, by wysłać Brooke i Thomasa do Paryża. Chyba nie ma obaw związanych z tym, że coś się tam może wydarzyć.
Fajny jest pomysł zorganizowania odnowienia przysięgi małżeńskiej. Nick powinien jednak przyjść na uroczystość - to ważne dla jego matki.
Mimo tych wszystkich zawirowań, Ridge szybko zdecydował się, by wysłać Brooke i Thomasa do Paryża. Chyba nie ma obaw związanych z tym, że coś się tam może wydarzyć.
- pixiequeen
Czy Thomas zakochuje się w Brooke?!
Nie wierzę... Nie wierzę... Mam tylko nadzieję ,że jeśli rzeczywiście Thomas będzie kręcił do żony swojego ojca to ta przynajmniej będzie wiedziała co robić. Wygląda na to ,że Thomas źle lokuje swoje uczucia.
Nigdy nie byłem zwolennikiem związku Jackie i Owena ale muszę przyznać ,że przyjemnie ogląda się ich wspólne sceny, czuć ,że między nimi jest nadal wielkie uczucie i ,że na prawdę coś do siebie czują. Podoba mi się pomysł odnowienia przysięgi.
Nigdy nie byłem zwolennikiem związku Jackie i Owena ale muszę przyznać ,że przyjemnie ogląda się ich wspólne sceny, czuć ,że między nimi jest nadal wielkie uczucie i ,że na prawdę coś do siebie czują. Podoba mi się pomysł odnowienia przysięgi.
ZAPRASZAM na fan page serialu KLAN: https://www.facebook.com/lubiczowie
- Adex-fan Brooke
Pamiętam jak emitowano te odcinki w USA widzowie zastanawiali się czy prześpią się ze sobą w tym samolocie lub w Paryżu, póki co widzimy, że jest to owszem miłość, ale jak matka i syn raczej. Świetnie, że Thomas tak docenia Brooke, Taylor jest uprzedzoną hipokrytką i przesadza w swoich obawach.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
-
Dawidek
- Administrator
Taylor w sposób naukowy próbowała uzasadnić swoje lęki. Kompleks Edypa - ok, ale nie wiem, czy właściwie uzasadnia wszystkie przyczyny.
Podoba mi się uroczystość ponownej przysięgi. Dobrze, że zjawił się Nick i to jeszcze w galowym mundurze.
Ale ewidentnie wyglądał starzej od swej matki.
Cały czas się zastanawiałem, czy w samolocie dojdzie do czegoś mocniejszego między Brooke a Thomasem.
Ale - na szczęście - rozmowa była całkiem kulturalna.
Podoba mi się uroczystość ponownej przysięgi. Dobrze, że zjawił się Nick i to jeszcze w galowym mundurze.
Cały czas się zastanawiałem, czy w samolocie dojdzie do czegoś mocniejszego między Brooke a Thomasem.
Dobrze, że Ridge z wiekiem znormalniał i nie jest już tak podatny na teksty histeryczki Taylor. W ogóle jej nie rozumiem. Oczywistym jest, że Brooke zastępowała Thomasowi i jego siostrom matkę przez te wszystkie lata (choć trudno powiedzieć, tak naprawdę, przez ile - dzieciaki rosły jak na drożdżach
) i nawet jeśli Thomas jest w tej chwili zagubiony i może mylnie definiować swoje uczucia, to Brooke traktuje go wyłącznie jak syna, ale Taylor w ogóle nie potrafi tego zrozumieć i docenić jej jako zastępczej matki
Mowa, którą wygłosił Nick była bardzo mądra i cieszę się, że pogodził się z sytuacją (a przynajmniej w dużej mierze). Faktycznie, wyglądał dużo starzej od Jackie.
Mowa, którą wygłosił Nick była bardzo mądra i cieszę się, że pogodził się z sytuacją (a przynajmniej w dużej mierze). Faktycznie, wyglądał dużo starzej od Jackie.
- Amber Moore
-
Dawidek
- Administrator
Thomas chodził jak w ukropie. Tak go świerzbiło, dobrze, że się powstrzymał przed jakimś dwuznacznym ruchem w kierunku Brooke.
Taylor mówiąc o kompleksie Edypa zapomniała, że ona i Brooke się sporo różnią. No i - skoro już wygaduje takie teorie - to czemu Thomas nie czuje tego do Taylor?
I ona myśli, że gdyby cały czas zajmowała się Thomasem, to nie byłoby żadnego ryzyka, że jej syn poczuje coś do Brooke? Skąd taka jej pewność?
Ceremonia przysięgi mi się podobała. Już myślałem, że Nick swoją przemową wszystko zepsuje.
Taylor mówiąc o kompleksie Edypa zapomniała, że ona i Brooke się sporo różnią. No i - skoro już wygaduje takie teorie - to czemu Thomas nie czuje tego do Taylor?
Ceremonia przysięgi mi się podobała. Już myślałem, że Nick swoją przemową wszystko zepsuje.
- Adex-fan Brooke
Jak wam się podobała nowa fryzura Brooke w dzisiejszym odcinku?
Ja ją wolę w długich, ale te do ramion to miła odmiana a w sumie też nic bardzo nowego bo miała już taką długość gdy jej odrastały po tym jak miała krótkie.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Brooke ogólnie wyglądała dzisiaj świetnie.
Mi chyba bardziej podoba się w tych krótszych włosach. Tak poza tym to Taylor ciągle swoje
, podobnie jak Tawny do Amber, a ta z kolei niby ma rozterki co do wyznania prawdy prawdziwemu ojcu dziecka, ale jak przyszło do rozmowy z Hope (czy wcześniej z Brooke) to jakoś jej te rozterki mijają. 
- Adex-fan Brooke
Taylor jest przewrażliwiona i wiecznie zazdrosna o Brooke to i gada ciągle te same bzdury. Szkoda, że ten Paryż to zawsze ujęcia i studio bo przecież to takie piękne miasto, że mogliby nakręcić sporo ładnych scen w terenie.
No własnie, aż dziwne się to wydaje, że nie chce im się zainwestować w trochę scen plenerowych w Paryżu. Przecież to w sumie zaraz po L.A. drugie ważne miejsce pobytu wielu bohaterów w tym serialu, jest tam filia FC, Loganowie mieszkali tam przez lata. O Paryżu w serialu mówi się już od końca lat 80-tych i ani jednej plenerowej sceny w tym miejscu.Adex-fan Brooke pisze:Szkoda, że ten Paryż to zawsze ujęcia i studio bo przecież to takie piękne miasto, że mogliby nakręcić sporo ładnych scen w terenie.
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. 
- Adex-fan Brooke
Nieco dziwna była dziś ta wstawka jak Thorne zasugerował Thomasa jako geja.
w sumie były wtedy plotki, że może Bell przerobi Thomasa orientację, dobrze, że tak się nie stało, ogólnie wydaje mi się że wszyscy zapomnieli, że on nawet miał już żonę i romans z Amber...
- bosskicinu
Fajny był ten wątek z ponownym ślubem Jackie i Owena. To chyba było konieczne, ponieważ kiedy się pierwszy raz pobrali to mieli trochę kłopotów (Whip, prawda o prostytucji Jackie i zdrada Owena). Teraz oboje zaczynają wszystko od nowa i mam nadzieję, że będą szczęśliwi. Dobrze, że Nick poniekąd się z tym pogodził i spróbował dać im szansę.
Thomas naprawdę chyba zaczął zakochiwać się w Brooke skoro przez cały odcinek gapił się na nią jak ona spała. Żeby nie było tak, że oskarżenia Taylor były słuszne bo wtedy by dopiero się działo.
Thomas naprawdę chyba zaczął zakochiwać się w Brooke skoro przez cały odcinek gapił się na nią jak ona spała. Żeby nie było tak, że oskarżenia Taylor były słuszne bo wtedy by dopiero się działo.