"MnS" w Polsce

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.

Gdzie oglądasz nowsze, niż na RedGO odcinki "MnS"?

Czas głosowania minął 2026-07-10, 22:30

na YouTube
2
14%
w serwisie streamingowym "B&B"
4
29%
gdzie indziej
3
21%
nigdzie, czekam na kontynuację w polskim serwisie lub telewizji
5
36%

Liczba głosów: 14
paw

Post autor: paw »

Ale niespodzianka , szybko to idzie nawet.
Elmoo

Post autor: Elmoo »

Boję się tylko, że to będzie jakiś mało znany kanał, do którego nie wszyscy mają dostęp. :cry: Jeśli będzie to np. CBS Drama, to ja nie będę miał możliwości oglądania, bo takiego programu nie ma w mojej ofercie telewizyjnej. Z tego co wiem, nie ma możliwości oglądania w internecie seriali emitowanych na CBS Drama. No, ale mimo wszystko musimy się cieszyć, że producenci tak zadbali o swoich fanów. Oby tak dalej. :roll:
Awatar użytkownika
Poland

Post autor: Poland »

Chodziło mi o oficjalną stronę tak żeby była pewność że informacje nie są zmyślone.
Poland - aktywnie najlepszy!
Awatar użytkownika
BeLieF

Post autor: BeLieF »

Informacja nie jest zmyślona, jest pewna! :wink:
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Poland, Fan Page dostał to oświadczenie mailem od rzecznika serialu - skoro odbywające się czaty są prawdziwe, to oświadczenie raczej też. Poza tym wrzuciłem tutaj oryginał po angielsku :wink:
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

Może trudno w to uwierzyć, ale to jest prawda. Nastały dla polskich fanów takie czasy, że możemy mieć bezpośredni kontakt z aktorami i z osobami z produkcji B&B. :wink: Co więcej, produkcji B&B zależy na polskich fanach, co jest piękne.
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Awatar użytkownika
halihali

Post autor: halihali »

DeaconFan pisze:Może trudno w to uwierzyć, ale to jest prawda. Nastały dla polskich fanów takie czasy, że możemy mieć bezpośredni kontakt z aktorami i z osobami z produkcji B&B. :wink: Co więcej, produkcji B&B zależy na polskich fanach, co jest piękne.
Fajnie, że zależy im tak jak nam, a te czaty też były świetne. Może w przyszłym roku jeśli wszystko pójdzie dobrze przyjadą do Polski. :D
Oglądam: B&B, Revenge, Devious Maids, Hi! School: Love On, My Love from the Star
Awatar użytkownika
bosskicinu

Post autor: bosskicinu »

Wreszcie jakaś dobra wiadomość ! Dla mnie obojętne jaka to będzie stacja bo i tak zawsze w internecie oglądałem odcinki :)
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Wreszcie jakieś dobre wieści :) Fajnie, że chociaż produkcja i aktorzy nie mają nas gdzieś :)
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Na pewno serialu nie będzie w TVN7 bo dzisiaj szefowa tego kanału zaprzeczyła jakoby tam miał być serial. Puls też dementował informacje. Więc co nam zostaje? Swego czasu Polsat nie był zainteresowany. Obawiam się, że na razie tylko VOD. Wiadomo, że lepszy Ridge niż nic, ale szkoda mi starszej widowni przy takim rozwiązaniu. :roll:
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Awatar użytkownika
Freez

Post autor: Freez »

Jest kanał CBS Drama, więc jest także szansa, że Moda się tam pojawi
paw

Post autor: paw »

Ciekawe kiedy podadzą gdzie. Bo jeśli od stycznia, to wypadało by już to ogłaszać, żeby jacyś starsi widzowie zdążyli zajarzyć co i jak. No i by oglądalność była na jakimś poziomie.
Ostatnio zmieniony 2014-12-11, 21:42 przez paw, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Jeśli MNS ożyje w Polsce na nowo to mam pomysł, że trzeba to reklamować z użyciem scen ożycia Taylor na cmentarzu z roku 2005 :) i sceną jak Brooke mdleje a potem jak czołowe postacie piją szampana :) Mareczek Ty robisz najlepsze videa B&B na świecie więc gdyby się udało mam nadzieję, że zrobisz takie i będziemy promować wszędzie gdzie się da :mrgreen: Wiem rozmarzyłem się na wyrost, ale trzeba mieć nadzieję :P 8)
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
bosskicinu

Post autor: bosskicinu »

Podobno kanał CBS Drama nie jest ogólnodostępny a na dodatek nie mają swojej platformy internetowej więc to byłby zły wybór.
Awatar użytkownika
Freez

Post autor: Freez »

Kto ma Cyfrowy Polsat to zapewne i ma CBS Drama, teraz to nie problem jeżeli ktoś się nie ogranicza do telewizji naziemnych.
Ostatnio zmieniony 2014-12-11, 21:43 przez Freez, łącznie zmieniany 1 raz.
ODPOWIEDZ