Nie rozumiem trochę tego, w jakim celu prowadzony jest wątek walki Konicy z Martą o ich dzieci. Mija się to trochę z celem, jeśli Kasia Bujakiewicz (Marta) nie pojawi się w serialu, a możemy być pewni, że się nie pojawi.

Jak dla mnie mogliby spokojnie zmienić aktorkę, chociaż z tego co zauważyłem, recasty odbywają się w NDiNZ niezwykle rzadko...
Wreszcie zobaczyliśmy ostatnio więcej Marka. Szkoda tylko, że wygląda na to, że chce on odejść z Leśnej Góry. Jeśli Wieczorkowski odejdzie z serialu, to słabo.

A myślę, że są na to spore szanse, bo przecież jakiś czas temu zniknął z czołówki. Scenarzyści mogliby bardziej wykorzystać potencjał tego aktora.
Ostatnio jest bardzo dużo Damięckiego, pojawił się także nowy rezydent - Janek Stanisławski. Mogliby ich obu spokojnie dodać do czołówki. Czemu nie chcą tego zrobić?
Warto także odnotować kilka powrotów. Wrócił po paru latach brat Agaty - Hubert, co mnie cieszy, bo to ciekawa postać, jak również Magda Soszyńska, co mnie zdecydowanie nie cieszy, bo ta postać potrafi tylko mącić i daleko jej do bycia fajnym czarnym charakterem.
Mimo tych uwag, nowe odcinki ogląda mi się bardzo przyjemnie. Niezmiennie jestem zdania, że NDINZ to serial na wysokim poziomie.