"MnS" w Polsce

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Awatar użytkownika
BeLieF
x 88

• Zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: BeLieF »

Poland pisze:- TV4: Emisja w okolicach godziny 15:00. Powtórki byłyby o 9:00
Aha, czyli serial miałby być na TV4 zabity od razu godziną. Najlepiej jakby wszedł w któreś telenowelowe pasmo(czyli 16.00 albo 17.00).
Poland pisze:- TVN: Tu "Moda na sukces" byłaby o 14:25 chyba że "Szkołę" przesunięto na 14:25 a "Moda" pojawiłaby się o 15:25. Powtórki byłyby o 6:50 a zaraz po nich powtórka "Ugotowanych"
Podobnie jak w przypadku TV4, także serial byłby od razu do skasowania. Oglądalność byłąby bardzo podobna jak ostatnio na TVP

.
Poland pisze:- TV6: Tu jest sporo miejsc na serial bo stacja wypełniona jest powtórkami. Po skróceniu liczby odcinków "Miodowych Lat" jest możliwe umieszczenie "Mody" w okolicach pasma 18:15 - 20:00. W tym przypadku powtórki byłyby w okolicach pasma 12:00 - 13:45.
Byłoby to genialne rozwiązanie, ale w przedziale godzin 18.15 - 19.00. Potem następuje zbyt duża konkurencja w postaci serwisów informacyjnych.
margo

Post autor: margo »

Super, że serial wraca :D . Dla mnie najważniejsze, żeby odcinki były dostępne również w internecie, bo mam problemy z odbiorem telewizji. Praktycznie jestem jej pozbawiona przez co najmniej 5 miesięcy w roku, a internet mam dobry. Chociaż oczywiście jestem za tym, żeby MNS była w jak najlepszym czasie w szeroko dostępnym kanale, żeby oglądalność wzrosła.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke
x 76

Post autor: Adex-fan Brooke »

Jeszcze nic nie jest pewne a nasze wymagania są dość duże dla sztywnych telewizji bo chcemy tv ogólnodostępną, godzinę odpowiednią, odcinki z roku 2011 i najlepiej telewizję nadającą w HD (bo serial w roku 2011 przeszedł na realizację w HD) i jeszcze marzą się odcinki w necie oraz powtórki dnia następnego... Ja jako pełen nadziei pesymista nie wierzę, że będzie tak różowo, ale nadzieję mam... Już nawet jak wróci na złą godzinę gdziekolwiek to będzie jakiś sukces... Tak przy okazji polecam wszystkim funkcję nagrywania, wiem, że może dodatkowy koszt nagrywarka czy dekoder z funkcją nagrywania, ale świetna sprawa! ;) Poza tym żadna nowość bo już na koniec lat '80 gdy był szał na magnetowidy to miały one tę funkcję, osobiście więc korzystam z niej od dziecka bo to super rozwiązanie nagrać i w dogodnej godzinie zobaczyć...
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Poland

Post autor: Poland »

No ale z drugiej strony trzeba założyć pozytywny scenariusz i poszukać najodpowiedniejsze rozwiązanie dla dalszej emisji "Mody na Sukces" w Polsce. Jeżeli chodzi o TV4 to tutaj wolałbym emisje o 17. Wówczas całe pasmo telenowele byłoby emitowane o godzinę w tył czyli o 15 i 16 wyrzucając z ramówki jedną z powtórek :D
Poland - aktywnie najlepszy!
Awatar użytkownika
bosskicinu

Post autor: bosskicinu »

https://www.facebook.com/modanasukces/p ... =1&theater

Według rzecznika prasowego serialu Moda ma powrócić pomiędzy styczniem a marcem 2015 :). Teraz tylko jest pytanie kiedy dokładnie i na jakim kanale ... :)
Awatar użytkownika
Robi
x 2

Post autor: Robi »

Mnie ratuje tylko sytuacja taka, że serial będzie emitowany po 17:00 na antenie kanału, który posiadam, albo umieszczany w internecie (jak w TVP1). Zobaczymy czy będę się cieszył :roll:
matti05

Post autor: matti05 »

Mam nadzieje że lektorem będzie ten sam Stanisław Olejniczak jeśli inna stacja ma kontynuować Mode na Sukces ;)
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke
x 76

Post autor: Adex-fan Brooke »

Dobrze by było, ja się obawiam, że zakończy się na emisji w necie i to jakieś płatnej... Natomiast jak w jakiejkolwiek stacji w ogóle będzie to już sukces.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
bosskicinu

Watpię żeby dali emisję tylko w necie i jeszcze trzeba by było płacić za oglądanie odcinków. Jestem pewien że bedzie emisja w telewizji i także w necie tak żeby każdy mógł obejrzeć ;)
Nick

Post autor: Nick »

Wygląda na to, że "Moda..." nie wróci w marcu do telewizji. Znane są już ramówki telewizyjne większości stacji na ten miesiąc ( w tym TV4 i CBS Drama) i po serialu ani śladu.
Awatar użytkownika
bosskicinu

Też to zauważyłem. Ostatnia opcja to VOD - choć tu istnieje niestety możliwość, że trzeba będzie płacić za oglądanie każdego odcinka więc oglądalność będzie zapewne fatalna. Chyba, że inny serwis internetowy udostępni Modę.
Awatar użytkownika
halihali

Post autor: halihali »

W najgorszym przypadku "Moda" pojawi się w TV we wrześniu, jeżeli w ogóle się pojawi. :/
Oglądam: B&B, Revenge, Devious Maids, Hi! School: Love On, My Love from the Star
Bartus610

Post autor: Bartus610 »

Coś czuję, że MnS już na zawsze zniknęła z tv.
Ostatnio zmieniony 2015-02-20, 22:29 przez Bartus610, łącznie zmieniany 1 raz.
matti05

Post autor: matti05 »

TV4 i TV6, kanały Telewizji Polsat, nie pokażą w marcu MNS :(
Ostatnio zmieniony 2015-02-21, 21:50 przez matti05, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
gzymi

Post autor: gzymi »

Ciekawe, czy rzeczywiście sprawdzi się informacja podana w tym artykule :
http://gadzetomania.pl/2267,gadzetomami ... serwis-vod
ODPOWIEDZ