Czaty z aktorami z "MnS"

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Elmoo pisze:John odpowiadał tylko na pytania zadane po angielsku mimo, że tłumaczono mu te zadane po polsku.
Odpowiedział na sporo pytań zadanych również po polsku :wink:

Przygotowałem już relację z wczorajszego czatu, polecam! Bardzo przyjemnie się czyta bo i niektóre pytania była świetne. Zarówno John jak i Jackie ciekawie odpowiadali :D http://moda-na-sukces.blog.pl/2014/12/1 ... i-relacja/
Elmoo

Post autor: Elmoo »

Mareczek pisze:Odpowiedział na sporo pytań zadanych również po polsku
Naprawdę? :shock: Musiałem akurat je omijać, bo czytałem niemalże wszystkie odpowiedzi.
Awatar użytkownika
Poland

Post autor: Poland »

Słyszałem z profili o serialu na Facebooku że do USA wraca Kathrenie Kelly Lang czyli inaczej mówiąc Brooke. To okazja dla nas by zaprosić ją do czatowania :D
Poland - aktywnie najlepszy!
margo

Post autor: margo »

Te czaty są coraz lepsze. Dostałam odpowiedzi na prawie wszystkie moje pytania zarówno od Jacqueline, jak i od Johna.
Awatar użytkownika
Mareczek

31 marca o 21:00 czat z Katherine Kelly Lang :serce:

Obrazek
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Zapowiada się ciekawie. Szykujcie się na desant fanów aktorki i serialu. Facebookowy profil PSFS rozgrzeje się do czerwoności. :wink:
Dawidek
Administrator

Jak tam przygotowania do jutrzejszego czata z serialową Brooke?

Mam już przygotowane pytanie, dosyć trudne, być może zadam je jutro w imieniu forum. :wink:
Awatar użytkownika
mailo

Post autor: mailo »

Spróbuję się dopchać z jakimiś pytaniami;)
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Jak wam poszło? :) Ja liczyłem, że chociaż na jedno pytanie mi odpowie a udało się, że na aż 4 z 5 pytań odpowiedziała a więc jestem zadowolony :) Nawet nie wymyślałem więcej :mrgreen: Fajnie, że była taka okazja tylko dla polskich fanów, dziękuję wszystkim, którzy pomogli to zrealizować. Czekam na pełen zapis jak zawsze 8) KKL jest świetna, po latach widać, że Brooke jest taką fajną postacią właśnie dzięki aktorce, nie zawsze tak jest aby aktor stworzył taką poruszającą emocje postać.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Mareczek

Moim zdaniem czat był udany, pytania były ciekawe i chyba padł rekord jeśli chodzi o liczbę pytających. Odpowiedzi jednak z pewnością będzie mniej, bo zawsze odpisywały dwie osoby, a nie jedna :wink:

Dostałem odpowiedzi na 2 pytania :)
Dawidek
Administrator

Nie dostałem odpowiedzi na pytanie (pytałem w imieniu forum o SORAS), mimo że pytanie zostało przetłumaczone na angielski. :wink:

Nie dziwi mnie duże zainteresowanie. Przecież na pytania odpowiadała wielka gwiazda serialu. Mi się czat podobał. :D

Fangape naszego forum polubił dziś David Gregg.
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

Jestem zadowolony z tego czatu. :) KKL odpowiedziała na 3 z chyba 5 lub 6 zadanych przeze mnie pytań. :P Pytania jak zwykle wymyślałem w trakcie czatu. :wink: Chciałbym, żeby wkrótce odbył się czat z Seanem Kananem (Deaconem). :D 8)
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Awatar użytkownika
Mareczek

Wszystkie pytania, na które odpowiedziała KKL znajdziecie tutaj :) http://moda-na-sukces.blog.pl/2015/04/0 ... g-relacja/

Podsumowując: KKL odpowiedziała na 66 pytań co jest nowym rekordem. Pobiła Scotta Cliftona, który w grudniu odpisał na 58. Warto jednak dodać, że Scott odpowiadał kilkoma zdaniami i pewnie zajęło mu to trochę więcej czasu. Tak czy siak, uważam, że czat był udany, pytań było sporo. Oczywiście zdarzały się pewne głupie przypadki, polecam przejrzeć dokładnie tablicę Fan Page'a - natknięcie się na niezłe smaczki :lol: ::rad::
Piotrek2014

Post autor: Piotrek2014 »

Czat był bardzo udany, KKL odpowiedziała na chyba aż 7 moich pytań. Marzy mi się czat z Ashliegh Brewer.
Elmoo

Post autor: Elmoo »

"Jesteś zajęta jutro wieczorem, czy mogę zaprosić Cię na kawę?
-W Polsce?!"
Hahaha, kto zadał to pytanie? :lol:
ODPOWIEDZ