Bieżące odcinki "Mody na sukces"

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Nadal dziwnie patrzeć na Jackie jako na matkę Nicka i to jeszcze wyglądającą młodziej :lol: LAD o wiele bardziej przekonująca i ciekawa jest jako Olivia w Sunset Beach, które polecam oglądać wszystkim fanom B&B.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
bosskicinu

Post autor: bosskicinu »

I do tego jeszcze prezentującą się razem z młodszym Owenem. Wizualnie patrząc Nick i Jackie zamiast matka i syn mogliby być parą tak naprawdę. Prywatnie pomiędzy Leslie Anne Down a Jackiem Wagnerem jest tylko 5 lat różnicy.

Miło było zobaczyć w dzisiejszym odcinku także Whipa, którego że w ostatnim sezonie na TVP czyli od września do grudnia widzieliśmy tylko raz. Podobnie z Jackie i Owenem ich widzieliśmy wtedy po raz ostatni jakoś na początku października. I dlatego właśnie fajnie było zobaczyć te postacie po dłuuugiej nieobecności :)
Awatar użytkownika
mailo

Post autor: mailo »

Adex-fan Brooke pisze:Nadal dziwnie patrzeć na Jackie jako na matkę Nicka i to jeszcze wyglądającą młodziej :lol: LAD o wiele bardziej przekonująca i ciekawa jest jako Olivia w Sunset Beach, które polecam oglądać wszystkim fanom B&B.
No właśnie zabawne te sceny w restauracji:) Nick zawsze wygladał staro.
Awatar użytkownika
bosskicinu

Dzisiejszy odcinek także przyjemny :)

W FC wielka sielanka z powodu otrzymania przez Thomasa 5 % udziałów. Rozumiem Thorne'a, który od dawna powinien być współwłaścicielem firmy. Eric powinien bardziej doceniać swoje dzieci. Końcówka odcinka bardzo tajemnicza.
Awatar użytkownika
bosskicinu

Chciałem jeszcze dodać, że dzisiejszy odcinek był także dłuższy niż normalnie. W USA nie mieliśmy sceny jak Thorne żali się Ericowi oraz jak Pam robi zdjęcie Thomasowi z ciastkiem :)
Ciekawe czemu do naszych odcinków dodali te sceny a w USA je pominięto....
margo

Post autor: margo »

To nie u nas dodają sceny, tylko w USA wycinają i przyspieszają i nie tylko B&B. Chodzi o to, żeby był czas wcisnąć jak najwięcej reklam, bo dochody telewizji maleją, reklamy tanieją, więc jest ich więcej, żeby zwiększyć wpływy. Ostatnio Mariusz Max Kolonko o tym mówił. Dobrze, że u nas jeszcze nie stosują takich praktyk.
Wczoraj fajne było spotkanie Jackie, Owena, Taylor, Whipa i Nicka. Katie i Bill kompletnie do siebie nie pasują, ale Steffy też jest denerwująca z narzucaniem się. Natomiast dzisiaj miło było u Forresterów. Dobrze, że Ridge posłuchał Erica.
Na playerze jakiś taki poszerzony jest obraz. Wszyscy wyglądają jak rozciągnięci wszerz. Ogólnie na internetowej stronie tvp jest wyraźniejszy obraz niż na playerze i to się tyczy wszystkich nagrań. Mimo to najważniejsze, że "Moda na sukces" wróciła do Polski. Bardzo się z tego cieszę :D
Awatar użytkownika
bosskicinu

Wiem ze nie u nas dodają te sceny. Chodziło mi o to czemu akurat zastosowali te sceny a nie puścili tradycyjnie 20 minutowy odcinek
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Wreszcie zobaczyliśmy dziś Stephanie! :serce: Stęskniłem się za nią. Śmiać mi się chciało jak knuła na temat Thomasa i Brooke podczas gdy oni stali kilka kroków od niej. ::chytry:: Pamela też śmieszna z tym Twitterem i blogiem kulinarnym, fotografująca ciasteczko z Forresterami. :lol: Ridge odważny, że wysyła do Australii swoją ukochaną i syna... ::ok::
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

margo pisze: Na playerze jakiś taki poszerzony jest obraz. Wszyscy wyglądają jak rozciągnięci wszerz. Ogólnie na internetowej stronie tvp jest wyraźniejszy obraz niż na playerze i to się tyczy wszystkich nagrań. Mimo to najważniejsze, że "Moda na sukces" wróciła do Polski. Bardzo się z tego cieszę :D
Zauważyłem to, obraz był rozciągnięty do 16/9, logo TVN było owalne, a nie okrągłe, jedynie oznaczenie wiekowe było w swoich proporcjach. Myślę, że to była wpadka techników.
Tak, obraz na playerze TVP jest wyrazistszy, a to też dlatego, że sam ekran jest mniejszy. I wolę wielkość, którą ma TVP. Ekran na player.pl zajmuje prawie cały monitor, szkoda, że nie można ustawiać sobie preferowanej wielkości, przynajmniej nic mi o tym nie wiadomo.

Jeśli chodzi o same odcinki, były fajne. Szczególnie ta imprezka u Forresterów. Pamela znów dała czadu, szczególnie z numerowanym ciastkiem. ::loll::
Hope teraz między jednym a drugim facetem. Ona chyba już zawsze będzie w rozkroku pomiędzy Liamem i Oliverem.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Cieszę się, że w Polsce będą odcinki z bonusowymi scenami, czy inaczej mówiąc kompletne bo czasem fajne rzeczy są w tych scenach :) Końcówka odcinka fajna nawet dla fanów pary Bridge :) plus ten powiew zagrożenia, że nadchodzi burza gdy mają lecieć :twisted:
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
matti05

Post autor: matti05 »

Dzisiejszy odcinek (6050) był ciekawy, zwłaszcza końcówka lotem samolotu Brooke i Thomasa doszło do awarii podczas burzy. Najlepszy był Bill jak podczas terapii u Taylor położył się na kanapie :D . Lektor już mówi normalnie "Tejlor" ;)
Awatar użytkownika
bosskicinu

To prawda lektor prawidłowo wymawia już imię Taylor.
Bill także mnie rozbawił jak się rozwalił na tej kanapie jak królewicz ::loll::
Końcówka odcinka faktycznie wyglądała groźnie, gdy samolot Brooke i Thomasa wpadł w turbulencje. W następnym odcinku się dowiemy co dalej i UWAGA odcinek będzie dostępny na playerze w Poniedziałek Wielkanocny :)
matti05

Post autor: matti05 »

bosskicinu pisze: UWAGA odcinek będzie dostępny na playerze w Poniedziałek Wielkanocny :)
Wspaniale! To czekamy do Poniedziałku :D
nołbady

Post autor: nołbady »

Dawidek pisze:Zauważyłem to, obraz był rozciągnięty do 16/9, logo TVN było owalne, a nie okrągłe, jedynie oznaczenie wiekowe było w swoich proporcjach. Myślę, że to była wpadka techników.
Dzisiejszy odcinek też ma skopany obraz, ale po ściągnięciu na dysk wszystko jest ok.
shizer

Post autor: shizer »

A w jaki sposób można taki odcinek pobrać na dysk?
ODPOWIEDZ