Serial Niania oglądam dla przepieknej Tamry Arciuch czyli serialowej Karoliny Łapinskiej
i Adaś oraz Zuzia , konrad też są zabawni ,reszta jest mi obojętna mało zabawna
małgosia maxjolka
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
W 1997 roku, w "The Nanny" wystąpiła Hunter Tylo.
Capsy z tego odcinka:
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Ja pamiętam jeden odcinek! Oh pamiętam! Fran odwiedziła plan Zaru Młodości i miała zagrac chyba Nikki, bo Melody byla jakaś okła! Hahah!!
http://www.bb-magazinie.webpark.pl/
B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!!
Mozliwe, mozliwe! W drugiem sezonie ma byc pełno gwiazd.
B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!!
Alexander pisze:No proszę!! B@r który to był sezon?? Ciekawe kto u nas wystąpi w tej roli
Niestety nie wiem w którym to było sezonie.
Wiem tylko, że w 1997 roku.
Od którego roku była kręcona "The Nanny"?
To sobie policzymy sezony.
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Pamela Anderson .... Heather Biblow-Imperiali
Peter Bergman (Jack Abbott #2 YR)
Jeanne Cooper (Katherine Chancellor Sterling YR)
Barbara Crampton (Maggie Forrester BB)
Richard Kline (Mark Benson BB)
Shemar Moore (Malcolm Winters YR)
Joshua Morrow (Nicholas Newman #3 YR)
Melody Thomas Scott (Nikki Reed Foster Bancroft DiSalvo Newman Abbott Newman #2 YR )
Hunter Tylo (Taylor Forrester BB)
Wczoraj w "Niania" odcinku 29(14) było o MNS, przytocze scenariusz odcinka:
...
Karolina: Niedawno kiedy dzwoniłaś do mnie na numer alarmowy chciałaś żebym nagrała ci jakiś serial o projektantach.
Frania: Przecież Sally Spectra miała rodzić!
Maks: No to co z tego?
Frania: No to ,że ona ma 73 lata
Tak... Dobre to było.
Już kiedyś mówiono w Nianii o Modzie i padła nazwa serialu bo Niania powiedziała coś takiego "Już Moda na sukces jest lepsza od tego badziewia".
I jeszcze kiedyś padło nawiązanie do "Dynastii". Ktoś powiedział, że dom jak w "Dynastii".
Akurat widziałem to wczoraj, pewnie chcą się trzymać oryginału i dlatego te nawiązania, fajnie mimo iż Sally nic nie rodzi
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
No bądzcie dla siebie bardziej wyrozumiali. Dodam tylko info, czytałem, że polska wersja "Nianii" jest najlepsza na świecie, nawet producenci oryginału uznali, że polska wersja jest lepsza od oryginału. Też ma powstać bodajże około 140 odcinków, więc jeśli się to sprawdzi, to będziemy śledzić A. Gygant w akcji przez kilka lat.