Sunset Beach
- Adex-fan Brooke
Kto oglądał wczorajszy odcinek? Była jedna z najśmieszniejszych wyobraźni Annie ze wszystkimi w jednym łóżku
no i Emily spoliczkowała Amy. Poza tym na dobre rozkręca się wątek klejnotów z Rosario!
Najbliższe odcinki wszystkie będą ciekawe więc nie przegapiajcie!
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Tragiczna wiadomość, prosto z profilu CBS Drama
A jeśli kiedykolwiek zdecydują się zakupić 3 sezon, to po niewiadomo jakim czasie
Serdecznie gratuluję ekipie polskiego CBS 
Czyli jednym słowem, czeka nas przerwa w emsiji "Sunset Beach"Nie mamy decyzji odnośnie zakupu 3. sezonu Sunset Beach, na razie na początku roku nie planujemy jego emisji.
-
Dawidek
- Administrator
Dzięki Mareczku za info, to nie jest dobra wiadomość, bo w przypadku takich seriali lepsza jest ciągłość, niż przerwy. Przerabialiśmy to przy "MnS".
Trzeba monitować na profilu CBS Drama.
Adex, mnie nie musisz namawiać do oglądania odcinków.
Oglądam z wielką przyjemnością, nawet jak są słabsze odcinki.
Oczywiście, scena z wielką szóstką w łóżku była świetna. Annie ma tak bujną wyobraźnię i mamy tego zabawne efekty.
Właśnie takie retrospekcje dodają koloryt serialowi. 
Adex, mnie nie musisz namawiać do oglądania odcinków.
Oczywiście, scena z wielką szóstką w łóżku była świetna. Annie ma tak bujną wyobraźnię i mamy tego zabawne efekty.
Szkoda, że CBS mają gdzieś fanów SB. Puszczają do znudzenia Dynaste, Savannah, jakieś inne Drugie szansy i Żony idealne, które chyba widziałam na Universal Channel. a szkoda im puścić od początku do końca SB.
Ostatnie odcinki są bardzo ciekawe. Fantazja Annie zabawna. Kolejna osoba odkryła, że Trey jest synem Olivii. Kto waszym zdaniem był w elektrowni i podsłuchiwał?
Ben chyba faktycznie boi się, że wróci jego uczucie do Marii, zwłaszcza gdy ta odzyska pamięć.
Ostatnie odcinki są bardzo ciekawe. Fantazja Annie zabawna. Kolejna osoba odkryła, że Trey jest synem Olivii. Kto waszym zdaniem był w elektrowni i podsłuchiwał?
Ben chyba faktycznie boi się, że wróci jego uczucie do Marii, zwłaszcza gdy ta odzyska pamięć.
Ostatnio zmieniony 2015-10-23, 23:12 przez livi, łącznie zmieniany 1 raz.
- Adex-fan Brooke
Nie mam nic przeciw, że CBS Drama powtarza swoje seriale bo zawsze to okazja coś nadrobić, ale wkurzają mnie te ich urywania serialu i pomiatanie fanami SB. przecież jest ich sporo (szczególnie aktywnych na ich profilu na fb) a oni teraz odwalają takie coś, że zrobią przerwę i może nawet nie kupią nigdy sezonu 3, to jakaś żenada i skandaliczne zachowanie! Rok proszenia a oni takie coś, nie rozumiem o co chodzi, zwłaszcza, że trzeci sezon jest już ostatnim... Tak samo przerwali Beverly Hills 90210 i powtarzają od nowa zamiast kupić i wyemitować brakujące ostatnie 3 sezony, jednak myślę, że dadzą, gorzej co zamierzają z SB.. czyżby jednak ten zamach z godziną 8 rano był zamierzony? Pozostaje nam walczyć i pisać do nich! ale i tak już głupio bo czasowo się rozbije wszystko a tak fajnie było mieć te same miesiące i święta co oni w serialu. To straszne jeśli niespoilerowcy nie poznają wyjaśnienia wszystkich tajemnic i zakończenia serialu... Oczywiście pozostaje jeszcze youtube i w ostateczności polecam abyście jednak tam dokończyli... Fajne odcinki teraz, co sądzicie o wątku Amy i jej taty a raczej całym wątku klejnotów?
To dopiero początek! Ponownie trzymajcie się fotela niespoilerowcy! 
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
-
Annie Douglas
Chciałem zwrócić uwagę na coś, czego pewnie nikt nie zauważył. Jest to scena rozmowy Tima z Marią, którą podsłuchała Meg, po tej szarpaninie w szpitalu. leciała wtedy przerobiona muzyka z czołówki i ogólnie ta scena wydała mi się jedną z najsmutniejszych jak do tej pory w serialu. Tim już tak całkiem zrezygnowany że pierwszy raz zrobiło mi sie go naprawdę żal. Powiedział jeszcze do Marii coś w stylu "Masz szczęście, że nic nie pamiętasz, też bym tak chciał". I tak pomyślałem, że już tyle razy poniósł porażkę a dalej walczy o Meg, może nie zawsze czysto ale też nie można o nim powiedzieć "czarny charakter".
Ostatnio zmieniony 2015-10-27, 22:43 przez mailo, łącznie zmieniany 1 raz.
- Adex-fan Brooke
Tak to była smutna rozmowa, Tima mi często żal a ogólnie lubię aktora Daxa Griffina i cieszyło mnie gdy grał Shane'a w Modzie na sukces (na dodatek był prawdziwym mężem Donny nr2). Virginia przystępuje do kolejnego wcielenia - tym razem agentki Jones
Czekam jednak na dalszy ciąg wątku klejnotów.
-
Dawidek
- Administrator
Tim przesadza, on chce dobrze dla siebie i Meg, ale nie myśli o Marii i o tym, że jego zachowanie może mieć pewne konsekwencje dla niej. Sama Maria dość asekuracyjnie decyduje się zamieszkać u rodziny. Ale to może jest dobra decyzja.
Fajna była wyobraźnia Virginii, kiedy wyobrażała sobie, że na zdjęciu ona jest w sukni ślubnej. Kobieta jest zdeterminowana, ale bardziej myśli o sobie, mniej o synu. Jimmy jest chyba bardziej pretekstem do walki o Michaela. Ciekawe czy sama Vanessa jest w ciąży po tym dziwnym "in vitro". Mdłości i inne objawy o tym świadczą....
Fajna była wyobraźnia Virginii, kiedy wyobrażała sobie, że na zdjęciu ona jest w sukni ślubnej. Kobieta jest zdeterminowana, ale bardziej myśli o sobie, mniej o synu. Jimmy jest chyba bardziej pretekstem do walki o Michaela. Ciekawe czy sama Vanessa jest w ciąży po tym dziwnym "in vitro". Mdłości i inne objawy o tym świadczą....
- Adex-fan Brooke
A co obecnie sądzicie o Bernim, Hilary i ogólnie tym wątku klejnotów? 
Koszmarna wiadomość, że CBS Drama przerwie po 2 sezonie na początku 2016 serial i nie dadzą 3 sezonu
Oby jednak w przyszłości zakupili i dokończyli bo to wręcz skandal... Pozostaje jedynie youtube gdzie jest cały serial.
Koszmarna wiadomość, że CBS Drama przerwie po 2 sezonie na początku 2016 serial i nie dadzą 3 sezonu
-
Dawidek
- Administrator
Wiem mailo, ale przy niej chłopak powinien myśleć, co robi. Dziewczyna ma już i tak spore problemy z pamięcią. Każdy nierozważny krok może jej mocno zaszkodzić.
Dziś najlepszy był wrzask Annie, jak wyobrażała sobie węża zamiast naszyjnika. Te jej gadanie do siebie kiedyś ją zgubi.
Drugą postacią wartą uwagi był Bernie, który wyglądał i zachowywał się jak jakieś zombie. Dzisiejszy odcinek był idealny - hallowenowy. 
Dziś najlepszy był wrzask Annie, jak wyobrażała sobie węża zamiast naszyjnika. Te jej gadanie do siebie kiedyś ją zgubi.