Amerykańskie seriale komediowe

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
Bartus610

• Zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: Bartus610 »

Ja uwielbiam On,ona i dzieciaki :) Lubię też Jim wie lepiej , Diabli nadali , Raymond :)
Awatar użytkownika
mailo
x 27

Post autor: mailo »

Ostatnio oglądam (nieregularnie) serial "Rozpalić Cleveland" na Comedy Central Family z rewelacyjną Betty White http://www.filmweb.pl/serial/Rozpali%C4 ... 010-565640 Ogląda ktoś?
Bartus610

Post autor: Bartus610 »

Nie przypadł mi do gustu ten serial
Awatar użytkownika
B@r
x 62

Post autor: B@r »

Świetny serial "Will and Grace" wraca!!! - http://www.newnownext.com/will-and-grac ... llandgrace
:D
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Awatar użytkownika
mailo
x 27

Niestety zmarła znana z wielu sitcomów aktorka Betty Whitehttp://empirenews.net/actress-betty-white-92-dyes-peacefully-in-her-los-angeles-home/
cmk
x 12

Post autor: cmk »

Betty White żyje.
Zalinkowana powyżej strona to jakiś nieudany żart. "Dyes" znaczy "zabarwiać/farbować" w 3 osobie liczny pojedycznej.

http://www.latimes.com/entertainment/go ... story.html
Awatar użytkownika
mailo
x 27

A to przepraszam:) Już zresztą zniknęła ta strona. Głupi żart z facebooka:/
Awatar użytkownika
mailo
x 27

Obrazek :)
Awatar użytkownika
Despina

Post autor: Despina »

Uwielbiam "Pomoc Domową" - jedna z najlepszych komedii wszech czasów :serce: , obydwie wersje są świetna zarówno polska jak i amerykańska. :D
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke
x 76

Post autor: Adex-fan Brooke »

Czy ktoś oglądał już kontynuację Pełnej chaty - Pełniejsza chata? Ja tak i jestem zachwycony! Ten serial nigdy nie był moim ulubionym, jednak oglądałem oryginał i spodziewałem się, że kontynuacja może być tylko gorsza lub taka sama a tu miłe zaskoczenie bo kontynuacja jest świetna i dopracowana tak jak powinno być w przypadkach gdy ktoś zabiera się za kontynuowanie. Oczywiście to głównie pozycja dla dawnych widzów Pełnej chaty, ale i nowi powinni być zadowoleni. Z dawnej obsady część jest regularnie a część gościnnie i jak dla mnie jest to w odpowiednich dawkach. Hitem jest chłopczyk grający średniego syna DJ, on jest rozbrajająco uroczy i zabawny a mało kiedy się zdarza abym chwalił grę dzieci w serialach. Super jest też, że pojawiają się flashbacki z oryginału, scenografia jest ta sama, ale także sceny w innych lokalizacjach. Szkoda, że jedna z bliźniaczek Olsen nie zagrała gościnnie Michele, ale mam nadzieję, że w 2 sezonie się uda bo podobno ma być 2 sezon. Gdzieś już rzucił mi się krytyczny artykuł odnośnie Pełniejszej chaty i nie rozumiem tego, polecam zobaczyć samemu i dopiero ocenić (1 sezon miał 13 odcinków).
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
B@r
x 62

A domy są z zewnątrz te same? Bo widziałem je jak byłem w San Francisco. :D
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke
x 76

A dlaczego by mieli użyć innego? :lol: Równie dobrze mogą używać ujęcia z poprzedniej wersji serialu. Jeszcze uściślając scenografia oczywiście jest inna siłą rzeczy, ale miałem na myśli, że wszystko podobnie a mogli przecież całkiem coś pozmieniać. Bardzo przyjemna w oglądaniu ta nowa wersja, mam nadzieję, że szybko nakręcą kolejne odcinki.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
B@r
x 62

Adex-fan Brooke pisze:A dlaczego by mieli użyć innego?
Bo minęło X lat i bohaterowie mogli się przeprowadzić? ::kwasny::
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke
x 76

Wyprowadzili się w pierwszym odcinku i zamiast sprzedać postanowili zostawić go DJ, jej synom, Stephanie i Becky z córką.
Goku
x 2

Post autor: Goku »

Ogląda ktoś może nowe odcinki "Will & Grace"? Obecnie w USA trwa finałowy, 11 sezon i za kilka tygodni serial (ponownie) się skończy. O ile początkowe odcinki po powrocie serialu podobały mi się nawet bardziej, niż kilka ostatnich sezonów spośród tych starych (jako że mniej więcej od sezonu 5 moim zdaniem jakość ciągle spadała, a oryginalne zakończenie w ogóle mi się nie podobało), tak obecny sezon strasznie mnie męczy, mało śmieszy i tylko czekam, aż się skończy.
Ostatnio zmieniony 2020-03-07, 23:08 przez Goku, łącznie zmieniany 1 raz.
ODPOWIEDZ